אני ממש מתלבט מה לקנות לאשתי :מבולבל:
החלטנו שהיא תתקדם לאנדרואיד ולעולם הסמרטפונים לצרכים אמיתיים,
הבעיה שאני לא יודע איזה מכשיר לבחור??
אני מחפש מכשיר שהוא לא גדול עד 3.7 אינצ' בעקרון, מכשיר עמיד מומלץ עם מסך חזק נגד שריטות, גירסת אנדרואיד 2.2 מינימום, עדיף 2.3, תמיכה נורמלית בעברית (תפריטים באנגלית אבל בלי מספרים הפוכים ב- SMS או כותרות הפוכות ב- GMAIL).
חשבתי על הגלקסי ACE אבל אומרים לי שהאיכות הגרפית נוראית והוא איטי
האשה אוהבת סוני אריקסון אז חשבתי על אקספריה, אבל הגירסה נראית לי ישנה (2.1 כנראה?)
ואין לי מושג מה החבר'ה הטובים בסוני אריקסון עשו לממשק הגולמי
חשבתי על DESIRE S אבל יש לו את הבעיה של העברית והוא גם לא זול ולא נמכר ע"י המפעילות (בעיה אם רוצים להנות מחוק ניתוק הזיקה כולל ביטוח).
בקיצור מי שיכול לעזור... אשמח ועדיף בתקציב סביר שלא עובד את ה- 2000 ש"ח.
הבעיה שאני לא יודע איזה מכשיר לבחור??
אני מחפש מכשיר שהוא לא גדול עד 3.7 אינצ' בעקרון, מכשיר עמיד מומלץ עם מסך חזק נגד שריטות, גירסת אנדרואיד 2.2 מינימום, עדיף 2.3, תמיכה נורמלית בעברית (תפריטים באנגלית אבל בלי מספרים הפוכים ב- SMS או כותרות הפוכות ב- GMAIL).
חשבתי על הגלקסי ACE אבל אומרים לי שהאיכות הגרפית נוראית והוא איטי
האשה אוהבת סוני אריקסון אז חשבתי על אקספריה, אבל הגירסה נראית לי ישנה (2.1 כנראה?)
ואין לי מושג מה החבר'ה הטובים בסוני אריקסון עשו לממשק הגולמי
חשבתי על DESIRE S אבל יש לו את הבעיה של העברית והוא גם לא זול ולא נמכר ע"י המפעילות (בעיה אם רוצים להנות מחוק ניתוק הזיקה כולל ביטוח).
בקיצור מי שיכול לעזור... אשמח ועדיף בתקציב סביר שלא עובד את ה- 2000 ש"ח.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
הצרכים שלך לא מתאימים לגלקסי 2. יקר מידי ועם מסך גדול.
לגבי הגנה משריטות והגנות אחרות, מה לגבי motorola defy?
לגבי הגנה משריטות והגנות אחרות, מה לגבי motorola defy?
אלי חבוש
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8136
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 475 פעמים
LG Optimus
http://www.gsmarena.com/lg_optimus_one_p500-3516.php
עונה בול לדרישות שלך, הפאק היחיד - אין מצלמה קדמית.
http://www.gsmarena.com/lg_optimus_one_p500-3516.php
עונה בול לדרישות שלך, הפאק היחיד - אין מצלמה קדמית.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
תודה על ההצעות
גלקסי אכן גדול מידי, ה- S2 גם יקר מידי, וה- S - אני לא סולח להם שלא שמו פלאש...טעות פאטלית ואחד הדברים היותר שימושיים שיש בסמראטפון. לגבי הסוני-אריקסון, איך הם בעקרון?
יש עוד הצעות? מה לגבי גלקסי ACE הוא באמת ניראה רלוונטי לפי הנתונים היבשים, הוא באמת כל כך גרוע?
גלקסי אכן גדול מידי, ה- S2 גם יקר מידי, וה- S - אני לא סולח להם שלא שמו פלאש...טעות פאטלית ואחד הדברים היותר שימושיים שיש בסמראטפון. לגבי הסוני-אריקסון, איך הם בעקרון?
יש עוד הצעות? מה לגבי גלקסי ACE הוא באמת ניראה רלוונטי לפי הנתונים היבשים, הוא באמת כל כך גרוע?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
לגבי SE ,הARC בתור מכשיר ביניים נחמד + , אבל יש לו מסך בגודל של 4.1" , והוא דיי ממוצע בהשוואה למסכי הLCD שאפשר למצוא במכשירי ביניים-שוק גבוהה , האלטרנטיבה האחרת מבית SE הוא הPlay ,אבל אני לא חושב שקונסולת משחקים זה מה שאישתך מחפשת ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
ה-ARC ממש לא מכשיר ביניים אלא מכשיר דגל ראוי ביותר, זה ה-מכשיר כיום של סוני אריקסון והוא אהוב ע"י לא מעט אנשים בעולם (בטח אחד היפים אם לא היפה מכולם). יש עוד כמה דברים במכשיר סמארטפון למעט מעבד כפול ליבה ומסך S-S-AMOLED
לא, אין באמת סיבה להבדל במחיר... באנגליה הNEO אפילו זול בכמה עשרות פאונד מהDESIRE S, זה רק התמחור שלו בארץ. בגדול הם דיי דומים, לNEO יש מצלמה טובה בהרבה, יציאת HDMI ועברית מלאה, לDESIRE S מעט יותר זכרון פנימי
מצטרף להמלצה של ארליך - הבלייד - הוצאה של כמה מאות שקלים תמורת מכשיר שלא נופל בהרבה ממכשירים הרבה יותר יקרים ממנו. מסך 3.5 אינץ', רזולוציה של 800X480. מסך מגע מעולה. מגיע בדרך כלל עם 2.1 או 2.2 אבל ניתן להתקין עליו בלי בעיה 2.3.4. אם אתה מתקין את הרום CM7 זה כבר עם תמיכה מושלמת בעברית ואפילו תפריטים. באחרים ניתן לתקן את הבעיות (מספרים הפוכים, כותרות הפוכות בג'ימייל, אי-הצמדה לימין) בקלות. אין מצלמה קדמית, אין פלאש. מצלמה אחורית סבירה. עיצוב יפה, גימור איכותי, סוללה סבירה ביותר.