תגידו מז"ט לאחותי היקרה שהתחדשה ב PA50
אחותי שמעה שאחיה מקורב לאיזה אתר שמתעסק עם פלזמות ושאר ירקות והיא ביקשה את המלצתי מה לקנות.
מאחר ואחותי גרה בצפון שלחתי אותה ואת בנה לחנות של (תנחשו לבד) ושניהם נדלקו על ה PA50 של פנסוניק.
בסופו של דבר, אותו בחור נחמד (שגם חבר כאן באתר) הסכים לתת הנחה יפה, הביא את המכשיר, התקין אותו, כיוון אותו וכל מה שיש לנו לומר זה WOW.
אחל'ה תמונה, אחלה איכות וקניה טובה בהחלט.
תודה.
מאחר ואחותי גרה בצפון שלחתי אותה ואת בנה לחנות של (תנחשו לבד) ושניהם נדלקו על ה PA50 של פנסוניק.
בסופו של דבר, אותו בחור נחמד (שגם חבר כאן באתר) הסכים לתת הנחה יפה, הביא את המכשיר, התקין אותו, כיוון אותו וכל מה שיש לנו לומר זה WOW.
אחל'ה תמונה, אחלה איכות וקניה טובה בהחלט.
תודה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
מזל טוב!!
יופי של מסך -עיצוב חיצוני ותמונה מצוינת..
תתחדשו ותהנו!
יורם-מה עם המסך שלך?האם נולד כבר היפני שיחתוך את הקאנטים של המסך שלך?
רוצים כבר לברך אותך אחרי מסע היסורים שלך שבעקבותיו כמעט העיפו אותי מהאתר
ותראה כמה מיים זרמו מאז...
ישראל
יופי של מסך -עיצוב חיצוני ותמונה מצוינת..
תתחדשו ותהנו!
יורם-מה עם המסך שלך?האם נולד כבר היפני שיחתוך את הקאנטים של המסך שלך?
רוצים כבר לברך אותך אחרי מסע היסורים שלך שבעקבותיו כמעט העיפו אותי מהאתר
ותראה כמה מיים זרמו מאז...
ישראל
שכחתי בינתיים את התשובה
סתם
PW-8 הויא הגירסה התעשיתית של הPA50
הPW-8 על אף תכונותיו הטובות הוא למעשה מוניטו ללא רמקולים וטיוניר-כוון על ידי פאנסוניק יותר למיגזר העיסקי חנויות שדות תעופה וכו'
לעומת זאת הPA50 היא הגירסה הביתית המעודנת כמו הוויארה אהובתך!
ולכן העיצוב שלו כולל מסגרת שחורה עדינה ויפה רמקולים כסופים אינטגרליים למטה ,טיונר לקליטת תחנות ופילטרים נוספים שתוצאתם תמונה אפילו יותר טובה מהPW-8.
אם יענה לך מורנו ורבנו עופר תשווה את תשובתי לתשובתו ובכל מקרה חתימת הכשרות נמצאת אצלו
ישראל
סתם
PW-8 הויא הגירסה התעשיתית של הPA50
הPW-8 על אף תכונותיו הטובות הוא למעשה מוניטו ללא רמקולים וטיוניר-כוון על ידי פאנסוניק יותר למיגזר העיסקי חנויות שדות תעופה וכו'
לעומת זאת הPA50 היא הגירסה הביתית המעודנת כמו הוויארה אהובתך!
ולכן העיצוב שלו כולל מסגרת שחורה עדינה ויפה רמקולים כסופים אינטגרליים למטה ,טיונר לקליטת תחנות ופילטרים נוספים שתוצאתם תמונה אפילו יותר טובה מהPW-8.
אם יענה לך מורנו ורבנו עופר תשווה את תשובתי לתשובתו ובכל מקרה חתימת הכשרות נמצאת אצלו
ישראל
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ותודה לשרגי
מכל הלב!
לכל החברים שמתעניינים מה עם הפלזמה שלי, אשיב שכבר כמה חודשים אנו "על מזוודות" לפני מעבר לבית חדש. העניין מתעכב עקב סיבות שלא קשורות בנו ואני חושב שזה קצת טיפשי להתקין פלזמה לפני מעבר לבית אחר.
אשתי, שתחייה, עדיין פוזלת לכיוון ה LCD אבל מאחר ואני זה שאומר בבית את המילה האחרונה (בדר"כ "כן מאמי") אז סגרנו על LCD לחדר השינה ופלזמה לסלון (כנראה שזה יהיה GA4X ו - 7320).
בשמחות!
לכל החברים שמתעניינים מה עם הפלזמה שלי, אשיב שכבר כמה חודשים אנו "על מזוודות" לפני מעבר לבית חדש. העניין מתעכב עקב סיבות שלא קשורות בנו ואני חושב שזה קצת טיפשי להתקין פלזמה לפני מעבר לבית אחר.
אשתי, שתחייה, עדיין פוזלת לכיוון ה LCD אבל מאחר ואני זה שאומר בבית את המילה האחרונה (בדר"כ "כן מאמי") אז סגרנו על LCD לחדר השינה ופלזמה לסלון (כנראה שזה יהיה GA4X ו - 7320).
בשמחות!