צריך המלצה למע' קולנוע לסלון בינוני למשפחה
שלום לכולם,
נתחיל מזה שאני לא אודיופיל אלא מחפש מע' קולנוע למשפחה על מנת לשדרג את איכות הסאונד.
פרטים:
סלון 6 מטר על 3.5 מטר,
טלויזיה LCD Philips 8404,
סטרימר של Boxee Box (משתמש בכונן קשיח חיצוני) ללא הזרמה אלחוטית.
מבקש המלצה למערכת בתקציב די מוגבל בדגש על אחראיות -לא חייב סאבופר...
תודה רבה!
נתחיל מזה שאני לא אודיופיל אלא מחפש מע' קולנוע למשפחה על מנת לשדרג את איכות הסאונד.
פרטים:
סלון 6 מטר על 3.5 מטר,
טלויזיה LCD Philips 8404,
סטרימר של Boxee Box (משתמש בכונן קשיח חיצוני) ללא הזרמה אלחוטית.
מבקש המלצה למערכת בתקציב די מוגבל בדגש על אחראיות -לא חייב סאבופר...
תודה רבה!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מה זה תקציב מוגבל? תן לנו טווח לפחות שנדע עם מה אנחנו עובדים... 
- epony
- חבר במועדון 10K

הייתי הולך על רסיבר בלא יותר מ-2,000 ש"ח, ומשקיע את השאר במערכת סאטליטים. בעיקר כי בתקציב הזה לא תשיג הרבה מעבר לכך...
אני מסכים עם kingikra שאונקיו 309 בשילוב עם JAMO A102 זו בהחלט אופציה טובה מאוד בתקציב שלך. הייתי מסייג את זה בכך שעפ"י מספר דיווחים מהשבוע האחרון, ניתן להשיג כיום את הדנון 1311 במחיר מצויין של 1,000 ש"ח בחנויות העודפים של היבואן ניופאן וכן במכירות אונליין של wallashops.
עוד כמה מערכות רמקולים רלוונטיות מלבד ה-A102 לעיל:
KLIPSCH QUINTET - לדעתי, אחת המערכות הכי טובות בשוק בתקציב שלך!
CANTON MOVIE 125
MOREL PRIMO
TANNOY EFX (אולי אפשר יהיה להשתדרג ל-TANNOY SFX אם אתה קונה הכל באותו מקום או משיג את הדנון 1311 במחיר טוב)
נ.ב. כל הקישורים הנ"ל אינם מהווים המלצה על חנות כזאת או אחרת אלא ניתנו למטרת מידע בלבד. חשוב לציין שהמחירים הנקובים (ולצורך העניין גם המחירים ב-ZAP) אינם בהכרח משקפים את המחיר הסופי, ושניתן בהחלט להתמקח על המחיר של כל מוצר בתחום הק"ב!
אני מסכים עם kingikra שאונקיו 309 בשילוב עם JAMO A102 זו בהחלט אופציה טובה מאוד בתקציב שלך. הייתי מסייג את זה בכך שעפ"י מספר דיווחים מהשבוע האחרון, ניתן להשיג כיום את הדנון 1311 במחיר מצויין של 1,000 ש"ח בחנויות העודפים של היבואן ניופאן וכן במכירות אונליין של wallashops.
CANTON MOVIE 125
MOREL PRIMO
TANNOY EFX (אולי אפשר יהיה להשתדרג ל-TANNOY SFX אם אתה קונה הכל באותו מקום או משיג את הדנון 1311 במחיר טוב)
נ.ב. כל הקישורים הנ"ל אינם מהווים המלצה על חנות כזאת או אחרת אלא ניתנו למטרת מידע בלבד. חשוב לציין שהמחירים הנקובים (ולצורך העניין גם המחירים ב-ZAP) אינם בהכרח משקפים את המחיר הסופי, ושניתן בהחלט להתמקח על המחיר של כל מוצר בתחום הק"ב!
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
האמת ...מדהים
רסיבר כזה
רסיבר סראונד אודיו/וידאו - תומך בתלת מימד HDMI 1.4
יכולת העברת אותות שידור 1080p שהן אותות High Definition
הספק מקסימאלי בסראונד 5 110W (6 ohms ,1kHz ,0.7% THD
פענח פנימי,Dolby Digital Plus, Dolby Digital EX, DTS NEO:6, DTS 96/24 DTS master HD, Dolby TRUE HD
HDMI 1.4a - ארבע כניסות להעברת תמונה HD
חיבור קדמי ל ipod / נגן mp3
הספק:
5 x 75W (8 ohms ,20Hz~20KHz ,0.05% THD).
5 x 110W(6 ohms ,1kHz ,0.7%THD)
7 x 75W (8 ohms ,20Hz~20KHz ,0
ב 1000 שח ? איך הגענו לזה ? המחירים יורדים בקצב שאי אפשר לחזות (ברור לי שזה לא מותג עלית בלשון המעטה ובכל זאת)
רסיבר כזה
פענח פנימי,Dolby Digital Plus, Dolby Digital EX, DTS NEO:6, DTS 96/24 DTS master HD, Dolby TRUE HD
הספק:
ב 1000 שח ? איך הגענו לזה ? המחירים יורדים בקצב שאי אפשר לחזות (ברור לי שזה לא מותג עלית בלשון המעטה ובכל זאת)
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
חבר שהמלצתי לו על ה JAMO קנה בסוף את ה MOREL PRIMO. יצא לי פעם אחת לשמוע אצלו מוזיקה בלבד אז קשה לי לדעת מי מבין השנים יותר טוב.
התקציב שלך לא מאפשר יותר מידי אופציות וגם אם כן אז הפער ביניהם לא יהיה קריטי.
בהצלחה
התקציב שלך לא מאפשר יותר מידי אופציות וגם אם כן אז הפער ביניהם לא יהיה קריטי.
בהצלחה
- epony
- חבר במועדון 10K

בפחות או יותר כל קו מוצרים מבוסס טכנולוגיה, אנחנו רואים את המגמה הזאת לאורך השנים: אני זוכר שקניתי את האונקיו TX-SR600 ב-4,000 ש"ח ודיברו עליו באותה התלהבות מבחינת כמה פיצ'רים יש שם מיצרן איכותי ובמחיר סביר... או מחירי הטלוויזיות שבאמת צונחים צניחה חופשית (מישהו חשב לפני שנתיים שנראה HDTV של סוני בגדול 46" בפחות מ-4,000 ש"ח במחסני חשמל?!)uris כתב:האמת ...מדהים
רסיבר כזה
הספק:
ב 1000 שח ? איך הגענו לזה ? המחירים יורדים בקצב שאי אפשר לחזות (ברור לי שזה לא מותג עלית בלשון המעטה ובכל זאת)...
וזה עוד כלום לעומת היותר מ-10,000 ש"ח שאבא שלי הוציא על מחשב 486 אי שם באמצע שנות ה-90, שהיום סמארטפון בסיסי חזק ממנו ביותר מפי 10!
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
בהחלט תלך על DENON 1311 בשילוב עם אחד הסטים שEPONY הציע וישאר לך עודף לפופקורן
.
תהיה לך מערכת ק"ב מעולה במיוחד שאתה רוצה להנות עם משפחתך בצפיית סרט בסראונד.
קח בחשבון ש"בוב ספוג" ו"דורה" לא משודרים בDTS ולא בDolby Digital אז הזאטוטים יצטרכו להסתפק בסטראו
תהיה לך מערכת ק"ב מעולה במיוחד שאתה רוצה להנות עם משפחתך בצפיית סרט בסראונד.
קח בחשבון ש"בוב ספוג" ו"דורה" לא משודרים בDTS ולא בDolby Digital אז הזאטוטים יצטרכו להסתפק בסטראו
"על החתום...."
- epony
- חבר במועדון 10K

חוץ מאלה?epony כתב:הייתי הולך על רסיבר בלא יותר מ-2,000 ש"ח, ומשקיע את השאר במערכת סאטליטים. בעיקר כי בתקציב הזה לא תשיג הרבה מעבר לכך...
CANTON MOVIE 125
MOREL PRIMO
נ.ב. כל הקישורים הנ"ל אינם מהווים המלצה על חנות כזאת או אחרת אלא ניתנו למטרת מידע בלבד. חשוב לציין שהמחירים הנקובים (ולצורך העניין גם המחירים ב-ZAP) אינם בהכרח משקפים את המחיר הסופי, ושניתן בהחלט להתמקח על המחיר של כל מוצר בתחום הק"ב!...
- epony
- חבר במועדון 10K

1. לא הבנתי למה הדנון צריך להוציא סאונד ל-TV? אתה לא קונה רמקולים בשביל זה?
2. "תומך ב-3D" זה אומר שב-1311 יש HDMI בתקן 1.4 כאמור אשר מעביר סיגנל וידאו 3D ממכשיר שמנגן סיגנל זה (ממיר, בלו-ריי וכיו"ב) ל-TV.
עקרונית, אין כזה דבר "טוב עם 3D" כי מדובר על סיגנל דיגיטלי ככה שאין פערי איכות להעברה. בכל מקרה, אם ה-TV שלך תומכת 3D, אתה תמיד יכול לחבר את הנגן 3D שלך גם ל-TV וגם לרסיבר ולראות אם יש הבדל בתמונה שאתה מקבל...
2. "תומך ב-3D" זה אומר שב-1311 יש HDMI בתקן 1.4 כאמור אשר מעביר סיגנל וידאו 3D ממכשיר שמנגן סיגנל זה (ממיר, בלו-ריי וכיו"ב) ל-TV.
עקרונית, אין כזה דבר "טוב עם 3D" כי מדובר על סיגנל דיגיטלי ככה שאין פערי איכות להעברה. בכל מקרה, אם ה-TV שלך תומכת 3D, אתה תמיד יכול לחבר את הנגן 3D שלך גם ל-TV וגם לרסיבר ולראות אם יש הבדל בתמונה שאתה מקבל...
- vgfreak
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
- יצירת קשר:
הבחור שואל האם הדנון יוכל להוציא אודיו מ HDMI שמחובר אליו. או במילים אחרות:epony כתב:1. לא הבנתי למה הדנון צריך להוציא סאונד ל-TV? אתה לא קונה רמקולים בשביל זה?...
אם ה source הוא HTPC שמוציא כבל אחד ויחיד HDMI לרסיבר, האם הרסיבר יוכל להוציא ב HDMI לטלויזיה את הוידאו ולרמקולים את האודיו?
- epony
- חבר במועדון 10K

לא יודע איך הבנת את זה ממה שהוא כתב אבל בכל מקרה התשובה היא כן (בתנאי מן הסתם שה-HTPC בדוגמה שנתת יודע בעצמו להוציא אודיו מעל HDMI...)
מה שה-1311 לא יכול לעשות זה Upconversion, כלומר להמיר סיגנל אנאלוגי (למשל מחיבור כבל S-Video או כבל קומפוזיט אדום/לבן/צהוב) לדיגיטלי ולהוציא אותו מעל HDMI ל-TV. בשביל זה צריך לעלות רמה אחת (לפחות) ברסיבר.
מה שה-1311 לא יכול לעשות זה Upconversion, כלומר להמיר סיגנל אנאלוגי (למשל מחיבור כבל S-Video או כבל קומפוזיט אדום/לבן/צהוב) לדיגיטלי ולהוציא אותו מעל HDMI ל-TV. בשביל זה צריך לעלות רמה אחת (לפחות) ברסיבר.
epony כתב:הייתי הולך על רסיבר בלא יותר מ-2,000 ש"ח, ומשקיע את השאר במערכת סאטליטים. בעיקר כי בתקציב הזה לא תשיג הרבה מעבר לכך...
CANTON MOVIE 125
MOREL PRIMO
נ.ב. כל הקישורים הנ"ל אינם מהווים המלצה על חנות כזאת או אחרת אלא ניתנו למטרת מידע בלבד. חשוב לציין שהמחירים הנקובים (ולצורך העניין גם המחירים ב-ZAP) אינם בהכרח משקפים את המחיר הסופי, ושניתן בהחלט להתמקח על המחיר של כל מוצר בתחום הק"ב!...
באמת לא יאומן צניחת המחיר הזו (אם באמת המחיר שלו הגיע ל1000 שח). אני קניתי לפני שבועיים בערך את המכשיר (1311) ב1300 שח אחרי ירידת מחיר רצינית. בינתיים מאד מרוצה