Oppo BDP-93 עם Multizone לבלוריי - עדכונים מהשטח
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
טוב,
היום אחרי שבועיים שהחבילה נמצאת אצלי במגירה מצאתי זמן לבצע את ההסבה ל-BDP-93 שלי ל-Multizone.
הערכה הוזמנה מפה ואחרי שבוע הגיע אלי:
http://www.bluraychip.dk/product.php?id_product=15
ההתקנה מאוד פשוטה למעשה, רק צריך להזהר מעט עם ה-flat-cable.
הלוח מגיע עם מדבקה בתחתית על מנת לקבע אותו אל רצפת המכשיר והוא בנוי בהתאם למכשיר ככה שיש ממש מקום ספציפי לקבע אותו בפנים כאילו המכשיר תוכנן אליו מראש.
בכל אופן זה עובד היטב והשימוש מאוד פשוט -כשהמכשיר ב-standby לוחצים על מקשים 1-3 בהתאם לאזור המבוקש ואז המכשיר נדלק כשהוא מוגדר על האזור המבוקש, עליו הוא נשאר עד החלפה אחרת. ב-DVD המכשיר הוא Region Free בכל אחד מהמצבים
ד"א, יש לקיט הזה גם תמיכה בעדכוני firmware עבורו - טרם ידוע למה זה טוב.
בהסתכלות אחורה גם הקיט שעולה 90 אירו היה עושה את העבודה כנראה, אבל לכו תדעו מה (אם) יציעו לגרסת ה-PRO בהמשך.
היום אחרי שבועיים שהחבילה נמצאת אצלי במגירה מצאתי זמן לבצע את ההסבה ל-BDP-93 שלי ל-Multizone.
הערכה הוזמנה מפה ואחרי שבוע הגיע אלי:
http://www.bluraychip.dk/product.php?id_product=15
ההתקנה מאוד פשוטה למעשה, רק צריך להזהר מעט עם ה-flat-cable.
הלוח מגיע עם מדבקה בתחתית על מנת לקבע אותו אל רצפת המכשיר והוא בנוי בהתאם למכשיר ככה שיש ממש מקום ספציפי לקבע אותו בפנים כאילו המכשיר תוכנן אליו מראש.
בכל אופן זה עובד היטב והשימוש מאוד פשוט -כשהמכשיר ב-standby לוחצים על מקשים 1-3 בהתאם לאזור המבוקש ואז המכשיר נדלק כשהוא מוגדר על האזור המבוקש, עליו הוא נשאר עד החלפה אחרת. ב-DVD המכשיר הוא Region Free בכל אחד מהמצבים
ד"א, יש לקיט הזה גם תמיכה בעדכוני firmware עבורו - טרם ידוע למה זה טוב.
בהסתכלות אחורה גם הקיט שעולה 90 אירו היה עושה את העבודה כנראה, אבל לכו תדעו מה (אם) יציעו לגרסת ה-PRO בהמשך.
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

כנראה שפספסתי את השורה זאתי - בכל אופן עובד על האמריקאי.
חוץ מזה הם לא רשמו Only כך שלדעתי הם בכלל התכוונו שזה עובד גם על הגרסה האירופאית.
חוץ מזה הם לא רשמו Only כך שלדעתי הם בכלל התכוונו שזה עובד גם על הגרסה האירופאית.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
בזול :
press DIMMER, DIMMER, DIMMER, MUTE and then the region code. 1 for A, 2 for B, 3 for C.jpost כתב:מה ההבדל באופן החלפת האזורים ?...
Power off your player. When started up again, the region code has changed
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

ברגיל הפרוצדורה היא כזו:
a. Power on the player without any disc inserted. After awhile, the screen with show "NO DISC".
b. About 2 seconds after the "NO DISC" is displayed, press DIMMER, DIMMER, DIMMER, MUTE and then the region code. 1 for A, 2 for B, 3 for C.
c. Power off your player. When started up again, the region code has changed.
אצלי פשוט צריך ללחוץ בשלט על 1/2/3 כשהמכשיר כבוי ואז הוא נדלק עם האזור - לא צריך להדליק את המכשיר בלי דיסק, לחכות להודעה, ללחוץ על כמה מקשים ולכבות את המכשיר ולהדליק חזרה.
אומנם עלה משמעותית יקר יותר אבל הרבה יותר נוח לשימוש.
a. Power on the player without any disc inserted. After awhile, the screen with show "NO DISC".
b. About 2 seconds after the "NO DISC" is displayed, press DIMMER, DIMMER, DIMMER, MUTE and then the region code. 1 for A, 2 for B, 3 for C.
c. Power off your player. When started up again, the region code has changed.
אצלי פשוט צריך ללחוץ בשלט על 1/2/3 כשהמכשיר כבוי ואז הוא נדלק עם האזור - לא צריך להדליק את המכשיר בלי דיסק, לחכות להודעה, ללחוץ על כמה מקשים ולכבות את המכשיר ולהדליק חזרה.
אומנם עלה משמעותית יקר יותר אבל הרבה יותר נוח לשימוש.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- jukin
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
קצת יקר...
אני קניתי קיט ב60 דולר שמתחבר בכלל לUSB ולRSS של המכשיר מאחור (בכלל לא צריך לפתוח את המכשיר)
עובד מצוין
עובד מצוין
הי לכולם, השרשור קצת ישן אבל בכל זאת אנצל"ש את השאלה שלי.
כל הדיסקים שלי הם אזור B (או ריג'ן פרי).
בהנחה שאני קונה את הקיט הזול ומשנה את המכשיר לאזור B - האם ניתן לנתק את הקיט והמכשיר יישאר באופן קבוע על אזור B ? או שיש להשאיר את הקיט המכוער מחובר כל הזמן ?
כל הדיסקים שלי הם אזור B (או ריג'ן פרי).
בהנחה שאני קונה את הקיט הזול ומשנה את המכשיר לאזור B - האם ניתן לנתק את הקיט והמכשיר יישאר באופן קבוע על אזור B ? או שיש להשאיר את הקיט המכוער מחובר כל הזמן ?