עזרה בהגדרת mythtv
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4879
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
אם אתה לא רואה את הכוננים בכלל -
יש שתי אופציות - MOUNT,
או עניין של permissions.
לגבי השני, ההגדרות זהות לזה של ubuntu, הכי פשוט זה ליצור יוזר של mythTV ולשייך אותו לקבוצת המורשים לקרוא את הכוננים שברצונך לשתף.
עוד יותר פשוט (ופחות "אבטחתי") זה להגדיר אותם כחשופים לכל מי שברשת הביתית ע"י CHMOD.
אם אתה רואה אותם אבל כשאתה נכנס הם נראים כאילו ריקים אז האופציה השנייה מאוד רלוונטית לבעיה.
יש שתי אופציות - MOUNT,
או עניין של permissions.
לגבי השני, ההגדרות זהות לזה של ubuntu, הכי פשוט זה ליצור יוזר של mythTV ולשייך אותו לקבוצת המורשים לקרוא את הכוננים שברצונך לשתף.
עוד יותר פשוט (ופחות "אבטחתי") זה להגדיר אותם כחשופים לכל מי שברשת הביתית ע"י CHMOD.
אם אתה רואה אותם אבל כשאתה נכנס הם נראים כאילו ריקים אז האופציה השנייה מאוד רלוונטית לבעיה.
קודם כל תודה על התגובות, שנית אין בעיה של כניסה לתיקיות המשותפות של windows בעזרת סייר הקבצים של ubuntu לאחר שהרצתי samba אני גם מצליח להפעיל את הקבצים.ufffnick כתב:אם אתה לא רואה את הכוננים בכלל -
יש שתי אופציות - MOUNT,
או עניין של permissions.
אם אתה רואה אותם אבל כשאתה נכנס הם נראים כאילו ריקים אז האופציה השנייה מאוד רלוונטית לבעיה....
התיקיות ניתנות לגישה לכל המחשבים ברשת הביתית שלי.
מה שאני לא מצליח לעשות זה להיכנס עם mythtv לתקיות של ה windows שבהם נמצאים כל הסרטים והמוזיקה איפה אני מגדיר את זה ואיך???
עכשיו המערכת הפעלה לא עולה היא מחפשת את הנתיב /var/lib/mythtv/videos/smb_videosufffnick כתב:שוב,
דרך ה- mythTV (אתה מתכוון ל mythUbuntu?)
האם אתה רואה את הכוננים אלה לא את התוכן?
או
אין לך כלל גישה לכוננים?
תציץ פה אם זה עוזר לך....
אני כבר 4 ימים עם המערכת הפעלה הזאת יושב עליה בכל רגע פנוי עוד לא הצלחתי להגדיר את השלט, להגדיר כרטיס קול, להגדיר את הכרטיס DVB-S2 ולגשת למחשב שכל המדיה עליו....
יש מערכת הפעלה אחרת פשוטה יותר למדיה סנטר?
למה להסיר את ה - mythtv ? מי ישמש כ backend ?
הגרסה של xbmc pvr לא מכילה tvserver משל עצמה היא משמשת כ - frontend למוצרים הבאים :
HTS Tvheadend
VDR
MythTV
MediaPortal
ForTheRecord
לכן מומלץ להתקין בנוסף לMythtv את הxbmc pvr
הגרסה של xbmc pvr לא מכילה tvserver משל עצמה היא משמשת כ - frontend למוצרים הבאים :
HTS Tvheadend
VDR
MythTV
MediaPortal
ForTheRecord
לכן מומלץ להתקין בנוסף לMythtv את הxbmc pvr
מערכת ההפעלה לא עולה מאז השינוי שעשיתי בה, אני צריך לפרמט ולהתקין מחדש.ufffnick כתב:אם אני זוכר נכון - עם ההתקנה של XBMC הוא מתקין אוטומטית את TVheadend.
אבדוק כשאשוב הביתה.
כך שאני לא בטוח ש mythtv הכרחית (עוד לא בדקתי את ה- PVR)....
האם להתקין שוב את mythbuntu שבתוכה כבר יש את mythtv ועליה להתקין את XBMC ,
או להוריד מערכת הפעלה אחרת ועליה להתקין את XBMC?
או שבכלל יש הפצה עם XBMC?
- ufffnick
- גורו

אז עידכון לגבי שני דברים:
1. לגבי ההתקנה שלך - אתה לא צריך לפרמט הכל. אתה יכול לפרמט ולהתקין מחדש רק את ספריית הROOT ותגדיר את מחיצת הhome ככזו כמו שכבר קיימת בלי לפרמט.
2. אכן יש צורך להתקין את ה-backend עבור ה- XBMC, הוא לא התקין אף אחת מהחבילות הדרושות.
1. לגבי ההתקנה שלך - אתה לא צריך לפרמט הכל. אתה יכול לפרמט ולהתקין מחדש רק את ספריית הROOT ותגדיר את מחיצת הhome ככזו כמו שכבר קיימת בלי לפרמט.
2. אכן יש צורך להתקין את ה-backend עבור ה- XBMC, הוא לא התקין אף אחת מהחבילות הדרושות.
עצה ידידותית בעיקר בעבודה עם לינוקס , לפני עריכה של קבצי קונפיגורציה תמיד לגבות או לתיקיית הבית או לאותה תיקייה ובשם אחר, כך תחסוך לעצמך את עגמת הנפש בלהתקין מחדש .tzah1 כתב:מערכת ההפעלה לא עולה מאז השינוי שעשיתי בה, אני צריך לפרמט ולהתקין מחדש.ufffnick כתב:אם אני זוכר נכון - עם ההתקנה של XBMC הוא מתקין אוטומטית את TVheadend.
אבדוק כשאשוב הביתה.
כך שאני לא בטוח ש mythtv הכרחית (עוד לא בדקתי את ה- PVR)....
האם להתקין שוב את mythbuntu שבתוכה כבר יש את mythtv ועליה להתקין את XBMC ,
או להוריד מערכת הפעלה אחרת ועליה להתקין את XBMC?
או שבכלל יש הפצה עם XBMC?...
גם שהמערכת לא עולה ניתן לבצע boot למצב recovery ושם לשחזר את הקבצים שגיבית קודם.
- ufffnick
- גורו

tzah1
אחרי כשעה מול ניסיון להגדירן Tvheadend,
אני חייב לומר שזה ממש לא טריוויאלי.
אני לא יודע עד כמה זה פשוט ב7, אבל פה זה ממש לא פשוט.
דורש המון התעסקות עם הרשאות,
לינקים לכל מיני חבילות, בקיצור - אם יש לך סבלנות - לך על זה.
לינקים לכל מיני חבילות, בקיצור - אם יש לך סבלנות - לך על זה.
צודק, אחרי שניסיתי היום להתקין 4 פעמים את 10.04.3 LTS גם 32 וגם 64 וכלההתקנות נתקעו לי באמצע נמאס לי שמעתי לך התקנתי את ה 7...ufffnick כתב:tzah1
לינקים לכל מיני חבילות, בקיצור - אם יש לך סבלנות - לך על זה....