SGS2 איזה רום לצרוב?
-
iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
עכשיו שאני שוב פנוי אחרי המילואים יש לי זמן להתעסק בSGS2 הטרי שלי
רק להחליט על איזה רום לצרוב לו
המלצות אנשים?
כרגע בכוונת הCOG שהוא סטוק משופר בגדול מכל ההכרות שלי עם COG בI897 שלי
ויש גם את Lightning שהוא פחות סטוק ויותר מותאם
רק להחליט על איזה רום לצרוב לו
המלצות אנשים?
כרגע בכוונת הCOG שהוא סטוק משופר בגדול מכל ההכרות שלי עם COG בI897 שלי
ויש גם את Lightning שהוא פחות סטוק ויותר מותאם
שלא כמו ב SGS1, ב SGSII כרגע כמעט כל הרומים קרובים מאוד לסטוק (קרנל ואנדרואיד) ולכן ההבדלים לא כל כך גדולים. רום יוצא הדופן הוא זה של סינוג'ן שיצא בשבוע שעבר. אני אני מניח שידוע לך שונה מאוד מהסטוק של סמסונג מכיוון שהוא נבנה מקוד המקור של אנדרואיד (AOSP). אז לפחוות עד שיתחילו לצאת רומים שמבוססים על הקוד של סינוג'ן (שזה יקרה בקרוב מאוד), אתה יכול להתקין מה שבא לך. ההמלצה שלי קשורה רק לרום שאני (ורוב האנשים בשרשור) משתמש, וזה הרום של Lightning בגירסה 2.2. מה גם שהוא מכיל את תיקוני העברית בפנים ואת ה CWM (ריקוברי חלופי) ולא דורש Wipe
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78933
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לפי דידי מ ynet זמן הבטריה נמוך בישראל ולטענתו זה בגלל הקושחה. האם זה באמת הסיפור?
עופר,
זה דורש מבחן מעמיק יותר, אבל הדברים שדידי חנוך רשם בקשר לצריכה הגבוה של הסוללה שנוגעת לרום העברי, לדעתי לא נכונה. אין לי את הרום של המפעילות (לא התקנתי אותו) ולכן אין לי יכולת לבחון אותו, אבל בבחינה די מעמיקה שעשיתי על רומים אחרים למכשיר ה SGSII, ניסיתי להבין מה הסיבה לקבלת זמני סוללה שונים לגמרי על אותה גירסת רום עם אותו המכשיר. בבחינה הזאת הגעתי למסקנות שונות ומשונות שחלקן לא קשורות לרום עצמו. לדוגמא, על אותו הרום אני מקבל זמני סוללה טובים יותר מפי שתיים בין הזמן שאני נמצא בבית לבין הזמן שאני נמצא בעבודה. בחנתי כמעט כל אספקט כדי למצוא מיהו הקרמינל שגרם לצריכה מוגברת של הסוללה בבית......אני אתן לכם לנחש מה הסיבה לצריכה המוגברת בבית
זה דורש מבחן מעמיק יותר, אבל הדברים שדידי חנוך רשם בקשר לצריכה הגבוה של הסוללה שנוגעת לרום העברי, לדעתי לא נכונה. אין לי את הרום של המפעילות (לא התקנתי אותו) ולכן אין לי יכולת לבחון אותו, אבל בבחינה די מעמיקה שעשיתי על רומים אחרים למכשיר ה SGSII, ניסיתי להבין מה הסיבה לקבלת זמני סוללה שונים לגמרי על אותה גירסת רום עם אותו המכשיר. בבחינה הזאת הגעתי למסקנות שונות ומשונות שחלקן לא קשורות לרום עצמו. לדוגמא, על אותו הרום אני מקבל זמני סוללה טובים יותר מפי שתיים בין הזמן שאני נמצא בבית לבין הזמן שאני נמצא בעבודה. בחנתי כמעט כל אספקט כדי למצוא מיהו הקרמינל שגרם לצריכה מוגברת של הסוללה בבית......אני אתן לכם לנחש מה הסיבה לצריכה המוגברת בבית
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78933
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
שרוכשים את המכשיר חייבים לעשות כמה פריקות מלאות וטעינות מלאות בכדי למקסם את היכולות של הבטרייה.
בשבוע הראשון הייתי עם הסטוק רום המקורי של סמסונג והסוללה באמת איכזבה.לאחר השדרוג לרום מקוסטם של הלייטנינג הסוללה השתפרה פלאים! בלילה שהמכשיר ישן יורד לי בערך 3% על 8 שעות,ובאופן כללי הסוללה מחזיקה לי 24 שעות בכיף,לפעמים אפילו יותר.
אגב,אחרי שמשדרגים רום או מחליפים רום צריך להטעין את הבטריה ל100%>לנתק מהמטען>להיכנס לריקברי מוד>אפשרויות מתקדמות>איפוס נתוני בטרייה>לתת לסוללה להגיע לפריקה מלאה>להטעין שהפון סגור עד שמגיע ל100%
בשבוע הראשון הייתי עם הסטוק רום המקורי של סמסונג והסוללה באמת איכזבה.לאחר השדרוג לרום מקוסטם של הלייטנינג הסוללה השתפרה פלאים! בלילה שהמכשיר ישן יורד לי בערך 3% על 8 שעות,ובאופן כללי הסוללה מחזיקה לי 24 שעות בכיף,לפעמים אפילו יותר.
אגב,אחרי שמשדרגים רום או מחליפים רום צריך להטעין את הבטריה ל100%>לנתק מהמטען>להיכנס לריקברי מוד>אפשרויות מתקדמות>איפוס נתוני בטרייה>לתת לסוללה להגיע לפריקה מלאה>להטעין שהפון סגור עד שמגיע ל100%
-
iakovl
- חבר מכור קשה

את CM אני מכיר טוב מאוד... החל מימי הN1 שלי ועד הI897 שעליו הוא רץ עכשיו, מקווה לראות גרסאות יציבות שלו בעתיד הקרוב לSGS2 אחרי שסמסונג הראו כוונה חיובית לנושא
סביר להניח שגם אני אלך על הLightning
סביר להניח שגם אני אלך על הLightning
כמו שרשמתי, אני ממליץ על גירסת Lightning של 2.2 ופחות של 3.0 (את 3.1 לא בדקתי). בקשר לסוללה, תסמכו עלי שבבדיקות שעשיתי בודדתי כמעט כל רכיב כדי לבדוק מי טוחן אצלי וכמה. אפליקציות פתוחות, שירותי Push, שירותי Pull, שירותי מערכת, תקשורת סלולארית (דיבור), גלישה סלולארית (דור 3 ודור 2), שימוש ב Wi-Fi, שירותי ענן מובנים של סמסונג במכשיר, שימוש בלאנצ'ר....ועוד ועוד ועוד
1.5 מעולה אבל צריך לעשות עצמאית RTLrbroudo כתב:איז גירסה של Lightning מומלצת? לפחות מקריאה נראה שבגרסה 3.0 יש לא מעט בעיות......
2.2 גם מצויין ובא עם RTL מובנה
בינתיים המפתח של הרום כתב בפייסבוק שלו שעוד כמה דקות הוא משחרר את גירסה 3.2,לטענתו כל הבאגים מגירסה 3 ו 3.1 נפתרו (וברוך השם היו המון)
ממליץ להמתין לפחות עד מחר עם הרום הטרי 3.2 ולראות מה התגובות ב XDA
לא חסרות דקויות בין שיטות שונות של משתמשים, אבל מה שחשוב שאחרי שעושים את האיפוס זה לעשות 3-4 מחזורים של פריקה וטעינה מלאים.ירקרק כתב:שרוכשים את המכשיר חייבים לעשות כמה פריקות מלאות וטעינות מלאות בכדי למקסם את היכולות של הבטרייה.
אגב,אחרי שמשדרגים רום או מחליפים רום צריך להטעין את הבטריה ל100%>לנתק מהמטען>להיכנס לריקברי מוד>אפשרויות מתקדמות>איפוס נתוני בטרייה>לתת לסוללה להגיע לפריקה מלאה>להטעין שהפון סגור עד שמגיע ל100%...
קובי
שוחררה גירסה 3.2 . מבחינתי אכזבה ששוב הוא השמיט RTL
לינק (למי שרוצה להיות שפן נסיונות...) - http://litepro.github.com/Litening/
לינק (למי שרוצה להיות שפן נסיונות...) - http://litepro.github.com/Litening/
-
iakovl
- חבר מכור קשה

עכשיו רק שמתי לב למשהו מעניין אני KE4 ומסתבר שChainfire דילג עלי... KE2/7/8 אבל בלי 4
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1103399
לשדרג דרך KIES פשוט ל7 ולפעול משם או שמיותר ויש דרך אחרת?
האמת SuperOneClick v2.0 אמור לצאת בקרוב מה שיפתור את הנושא הזה בלחיצת כפתור בודדת, גם אפשרות (אני לא עד כדי כך ממהר, יש לי את הישן שלי עדין)
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1103399
לשדרג דרך KIES פשוט ל7 ולפעול משם או שמיותר ויש דרך אחרת?
האמת SuperOneClick v2.0 אמור לצאת בקרוב מה שיפתור את הנושא הזה בלחיצת כפתור בודדת, גם אפשרות (אני לא עד כדי כך ממהר, יש לי את הישן שלי עדין)
iakov,
למרבה הצער החיים ב SGSII מאוד פשוטים
פשוט תצרוב את ה-Lightning 2.2 מאודין וזהו. הוא מכיל את הכל בתוכו (רוט, קרנל, ריקוברי....)
למרבה הצער החיים ב SGSII מאוד פשוטים
פשוט תצרוב את ה-Lightning 2.2 מאודין וזהו. הוא מכיל את הכל בתוכו (רוט, קרנל, ריקוברי....)
צרבתי את ה Lightning 3.2 (כמובן שעשיתי גיבוי לפני) והכל עובד חלק ! יש גם RTL למרות שהמפתח לא מציין זאת בלוג.הבעיה היחידה שקיימת כבר בכמה גירסאות היא הדפדפן המובנה אבל אני גם ככה משתמש בדולפין ובמירן ככה שלי זה לא משנה.
יחד עם זאת ב XDA כמה יוזרים עדיין מתלוננים על איכות סאונד ירודה,אז קחו לתשומת ליבכם. אצלי דווקא הסאונד נהיה יותר חזק...
בכל מקרה אם עושים גיבוי לפני ההתקנה אין שום בעיה לבדוק את הגירסה 3.2.
לסיכום,אצלי היא עובדת מעולה ואני נשארתי איתה.
יחד עם זאת ב XDA כמה יוזרים עדיין מתלוננים על איכות סאונד ירודה,אז קחו לתשומת ליבכם. אצלי דווקא הסאונד נהיה יותר חזק...
בכל מקרה אם עושים גיבוי לפני ההתקנה אין שום בעיה לבדוק את הגירסה 3.2.
לסיכום,אצלי היא עובדת מעולה ואני נשארתי איתה.
- hemichaeli
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
עברתי מSGS1 ויש לי כמה שאלות
מישהו ניסה את גרסה 4.2 של Lite'ning שעלתה?
איך התמיכה בעברית/GPS/BT?
אין בעיה עם המודם?
מישהו מכיר את הרומים והקרנלים של דרקי?
http://www.darkyrom.com/community/index ... beta.4021/
יצא למישהו לבדוק אותם?
תודה וסליחה על ה"הפצצה".
חמי
איך התמיכה בעברית/GPS/BT?
אין בעיה עם המודם?
מישהו מכיר את הרומים והקרנלים של דרקי?
http://www.darkyrom.com/community/index ... beta.4021/
יצא למישהו לבדוק אותם?