תיקון מסך שבור לKINDLE

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
coolvs פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

מישהו יודע איפה בארץ ניתן לתקן מסך שבור לKINDLE?
יש לי אותו פחות מחודשיים ואיזה באסה המסך נשבר.
מדובר בKINDLE3 עם WIFI ו3G בצבע לבן.

coolvs פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

גם תשובה שאין דבר כזה תתקבל בברכה

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

מכיון שאין ייבוא סדיר של הקינדל, אין גורם רשמי שאפשר להפנות אותך אליו.
אתה יכול לנסות להתעניין במעבדות פרטיות שמתקנות סלולאריים מתקדמים.
אם לא, רק חו"ל.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

byoyo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 327
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #4 

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4088170,00.html

העתקתי את הכתבה לפה למקרה ש- ynet יורידו אותה...
לפני כמה שבועות הצלחתי, באקט מעורר פלצות, להשמיד את הקינדל שלי. מסיבות של ביטחון שדה לא אוכל להכנס לפרטי האירוע, אבל מיותר לציין שהדבר ביאס אותי עד אימה. כפי שמוכיחות התמונות הסמי-פורנוגרפיות שלי עם הפלא הקטן שדלפו לרשת, אני מאוד אוהב את הקינדל שלי. הסתובבתי יום שלם עצוב עד מאוד, עד שהמליצו בפני לדבר עם שירות הלקוחות של אמזון, בטענה שהם מדהימים ואולי יוכלו לעזור לי למצוא דרך לתקן אותו. השיחה עם נציגת השירות הלכה משהו כזה:

קינדל. אם לא הבנתם, זה שביר
Tal: Hi, maybe you can help me. I dropped or stepped on my kindle. is there anything that can be done?

Amazon Rep: Did you step on it, or did you drop it?

Tal: Ah, I DROPPED it, of course

Amazon Rep: GOOD, because that's covered by the warranty.

ותוך ארבעה ימים קינדל חדש דנדש הגיע לביתי. לא הייתי צריך אפילו לשלוח את הישן בחזרה (אם כי קיבלתי מכתב שמסביר לי כיצד אפשר למחזר אותו, אם תנוח עלי הרוח). עכשיו, נסו לדמיין את הדיאלוג הזה אל מול נציגי השירות של כל חברה ישראלית אחרת.

נציגת השירות ממש רצתה לעזור לי. היא רצתה לעזור לי כנראה כי אמריקאים הם אנשים נחמדים מאוד. אבל האמת היא שנציגת השירות רצתה לעזור לי כי זה האינטרס של אמזון שיהיה לי קינדל, ולא נעים להם לחלק אותו בחינם. נכון לעכשיו, ככל שיהיה לי יותר קינדל, כך קטן הסיכוי שאי פעם יהיה לי NOOK, או כל קורא ספרים דיגיטלי אחר. או במילים אחרות – ככל שאני מושקע יותר בקינדל שלי, כך קטן הסיכוי שאי פעם אקנה ספרים במקום שהוא לא אמזון. הספרים שקניתי באמזון יושבים על הקינדל שלי, ויופיעו באופן קסום על כל קינדל שאקנה בעתיד. אבל אין דרך קלה והגיונית להעביר אותם לשום מקום אחר. כגודל ספריית הקינדל שלי, כך גודל המשקולת שכובלת אותי לאמזון. אפשר להאשים אותם בכך שהם חזירי DRM, אבל גם בלי הגבלות על העתקת קבצים, אמזון לא לבד בטקטיקה הזאת.
...

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”