עצה בקניית gaggia classic יד שניה
- danimili
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1214
- נתן תודות: 148 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
אני גם קניתי גאגיה קלאסיק מיד שניה לפני כמה חודשים. הכי חשוב זה לנסות אותה שהיא מוציאה קפה כמו שצריך עם מישהו מקצועי (בעליה או חבר).
שים לב שהשתמשו בה במים מרוככים בלבד ועשו לה ניקויי אבנית מדי כמה זמן. ממליץ אפילו לפרק את הראש כדי לוודא את זה.
המחירים עכשיו ממש טובים בלוח: בין 500-700. לא לשכוח שאתה חייב מטחנה טובה לידה וטמפר איכותי, אחרת אין טעם לכל המאמץ.
שים לב שהשתמשו בה במים מרוככים בלבד ועשו לה ניקויי אבנית מדי כמה זמן. ממליץ אפילו לפרק את הראש כדי לוודא את זה.
המחירים עכשיו ממש טובים בלוח: בין 500-700. לא לשכוח שאתה חייב מטחנה טובה לידה וטמפר איכותי, אחרת אין טעם לכל המאמץ.
נערך לאחרונה על ידי danimili ב 22/07/2011 16:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
גם אני מצטרף להמלצה. מכונה מצויינת.
הראשונה שלי היתה כזו (למשך חודש-חודשים בערך עד שהחלטתי לקנות את האניטה). היא הגיעה אלי במצב מזעזע, לאחר הזנחה פושעת במשרד שלנו.
הטיפול היה מאוד לא מסובך, למרות שעבדתי יום שלם. אפשר לפרק אותה די בקלות, לנקות את הדוד ואת ראש החליטה, להחליף גומיות וכו'.
הראשונה שלי היתה כזו (למשך חודש-חודשים בערך עד שהחלטתי לקנות את האניטה). היא הגיעה אלי במצב מזעזע, לאחר הזנחה פושעת במשרד שלנו.
הטיפול היה מאוד לא מסובך, למרות שעבדתי יום שלם. אפשר לפרק אותה די בקלות, לנקות את הדוד ואת ראש החליטה, להחליף גומיות וכו'.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
כמה דברים לבדוק:
1. הבסיסים: נדלקת, מחממת, יוצאים מים מהראש, מגיעה בלי בעיה לטמפ׳ הקצפה, אין יותר מדי נזילות תוך כדי כל הפעולות הללו וכו׳.
2. אחרי שראית שהמכונה עובדת כראוי תוציא מים מהסטימר (ע״י פתיחת הסטימר ולחיצה על כפתור חליטה) לכוס שקופה ותבדוק שהמים לא מכילים חלקים זרים.
3. תכין אספרסו...
1. הבסיסים: נדלקת, מחממת, יוצאים מים מהראש, מגיעה בלי בעיה לטמפ׳ הקצפה, אין יותר מדי נזילות תוך כדי כל הפעולות הללו וכו׳.
2. אחרי שראית שהמכונה עובדת כראוי תוציא מים מהסטימר (ע״י פתיחת הסטימר ולחיצה על כפתור חליטה) לכוס שקופה ותבדוק שהמים לא מכילים חלקים זרים.
3. תכין אספרסו...
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יש דגם ישן וחדש בקלאסיק? זה הרעיון במכונה הזאת - הם מייצרים אותה כבר כמה שנים בלי שינויים
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)