הבדלים בין כבלי HDMI
שלום לכל החברים,
אני רוצה לרכוש כבל HDMI 1.4
העניין הוא שיש הבדל דרמתי בין מחירי הכבלים, עלות הכבל הזול ביותר 50₪ ועד 800 ₪...
עד כמה שאני מבין, הכבל מוביל אות דיגיטלי ולא צריך להיות הבדל בין הכבלים. האם אני צודק וכבל ב- 50₪ שווה באיכותו לכבל שעלותן מאות שקלים?
תודה מראש
אני רוצה לרכוש כבל HDMI 1.4
העניין הוא שיש הבדל דרמתי בין מחירי הכבלים, עלות הכבל הזול ביותר 50₪ ועד 800 ₪...
עד כמה שאני מבין, הכבל מוביל אות דיגיטלי ולא צריך להיות הבדל בין הכבלים. האם אני צודק וכבל ב- 50₪ שווה באיכותו לכבל שעלותן מאות שקלים?
תודה מראש
אגב לא שאני מבין גדול בכבלים.....
אבל בבלו ריי שלי למשל יש אפשרות של הגדרה של HDMI HIGH SPEED שנותן לך את המקסימום צבעים ואכות תמונה כמו DEEP COLURE שנותן צבעים ברמה מעל 8 BIT הרגיל ומגיע גם ל10....
לכן אתה צריך לרכוש כבל HDMI שתומךבמהירות גבוהה זו
ויתן לך את היתרונות של תמיכה במהירות זו....
אבל בבלו ריי שלי למשל יש אפשרות של הגדרה של HDMI HIGH SPEED שנותן לך את המקסימום צבעים ואכות תמונה כמו DEEP COLURE שנותן צבעים ברמה מעל 8 BIT הרגיל ומגיע גם ל10....
ויתן לך את היתרונות של תמיכה במהירות זו....
תודה עבור התשובה, עד כמה שאני מבין כל כבל hdmi1.4 הוא high speed...ADICT כתב:אגב לא שאני מבין גדול בכבלים.....
ויתן לך את היתרונות של תמיכה במהירות זו.......
ראיתי שיש גם hdmi 1.4a, מה ההבדלים ביניהם?
היתה כתבה מאוד טובה פה לא מזמן שהסבירה בדיוק מה ההבדל בין כל הגרסאות של HDMI.
לגבי כבלים, אן אתה צריך כבל יחסית קצר (עד 5 מטרים), חפש ב dealextreme, אני מבסוט מכמה כבלים שקניתי שם במחירים מצחיקים ביחס לארץ. כמובן עם סיכוך טוב וגילוון זהב למחברים.
לגבי כבלים, אן אתה צריך כבל יחסית קצר (עד 5 מטרים), חפש ב dealextreme, אני מבסוט מכמה כבלים שקניתי שם במחירים מצחיקים ביחס לארץ. כמובן עם סיכוך טוב וגילוון זהב למחברים.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/