נפל הפור- קניתי4 רמקולים של מוניטור אודיו
בשעה טובה רכשתי הרמקולים rx6 +סנטר rx +סראונד rx fx .רכשתי אצל יגאל דברא -סטריאו סקופ. אדם אדיב ומקצועי שניתן לעשות דיל איתו. מכרתי לו סט של b&w מסידרה 300. הרמקולים שרכשתי באים עם גימור פיאנו שחור להוציא האחוריים שבאים בגימור פיאנו לבן על קיר מסויד בלבן.וכך הצטרפתי למועדון מוניטור אודיו. בהמשך אתן פרטי התרשמותי לרמקולים. כמו כן אני מודה לכל מי שעזר בתשובה לשאלותי! להתראות 
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לבעלי רמקולים אחוריים של מוניטור אודיו דגם: rx fx ופירמות אחרות
אבקשך להשיב לי על השאלותfz12
חבר שרק התחיל
מחובר לאתר
הצטרף בתאריך:
Nov 28, 2005
#1 נשלח: ו' 22/07/2011 13:13
--------------------------------------------------------------------------------
ברצוני לדעת איך מיקמתם אותם אצלכם? על הקיר האחורי או על סטנדים שחזית הרמקולים פונה אלכם או כלפי הקידמיים. או תלוים על הקיר האחורי על סטנד עם זרוע מתכוונת. במקרה שלי אין אפשרות להציב על קירות צדדים אודה לכל מי שירצה להגיב בהתאם . נ.ב האמור מתיחס לתצורת רמקולים 5.1. אני אישית אהבתי לשמוע באחורים הרגילם שהיו לי כשהם ממוקמים בגובה האוזן הן לסרטים וגם למוזיקה במצב סטריאו וכן לשמע רב ערוצי חי.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
.בתודה מראש.
חבר שרק התחיל
מחובר לאתר
הצטרף בתאריך:
Nov 28, 2005
#1 נשלח: ו' 22/07/2011 13:13
--------------------------------------------------------------------------------
ברצוני לדעת איך מיקמתם אותם אצלכם? על הקיר האחורי או על סטנדים שחזית הרמקולים פונה אלכם או כלפי הקידמיים. או תלוים על הקיר האחורי על סטנד עם זרוע מתכוונת. במקרה שלי אין אפשרות להציב על קירות צדדים אודה לכל מי שירצה להגיב בהתאם . נ.ב האמור מתיחס לתצורת רמקולים 5.1. אני אישית אהבתי לשמוע באחורים הרגילם שהיו לי כשהם ממוקמים בגובה האוזן הן לסרטים וגם למוזיקה במצב סטריאו וכן לשמע רב ערוצי חי.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
.בתודה מראש.
רמקולים מדהימים
תיהנה מהם ותתחדש

תיהנה מהם ותתחדש
אני אישית מרוצה מעל הראש זה יותר מ- 10 שנים מהמוניטור אודיו שלי - silver 8i.
אני מאוד מאוד אוהב את גוון הצליל החם והעוטף, אבל יחד עם זאת הם דינאמיים, עם בסים מספיק עמוקים למוסיקת רוק.
מוצר מנצח.
אני בטוח שגם אתה תהנה מאוד מהדגם שאתה שרכשת.
אני מאוד מאוד אוהב את גוון הצליל החם והעוטף, אבל יחד עם זאת הם דינאמיים, עם בסים מספיק עמוקים למוסיקת רוק.
מוצר מנצח.
אני בטוח שגם אתה תהנה מאוד מהדגם שאתה שרכשת.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
תתחדש
אחלה רמקול
אחלה רמקול
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
תתחדש, מחכים לתמונות אחרי שתסדר 
בנוסף, בלי קשר לשרשור - אתה עושה שימוש לא נכון בכפתור ה"תודה".
אופציה זו מיועדת כדי להודות על תרומה מיוחדת, תשובה מפורטת במיוחד שעזרה בהבנת פינה בעייתית הקשורה לשאלה או פעולה מיוחדת שנעשתה ע"י המשיב.
מנגנון ה"תודות" מאפשר מעקב ברמת האתר אחרי הודעות "מוצלחות" ויעילות במיוחד (ניתן לראות חלק מהיכולות בדף זה ), וכאשר לוחצים "תודה" לכל תגובה בשרשור זו למעשה זילות של המערכת הזו.
אם ברצונך להודות לעונים, מספיק להגיד "תודה" פעם אחת בהודעה פשוטה, אין צורך להודות לכל תגובה בנפרד.
בנוסף, בלי קשר לשרשור - אתה עושה שימוש לא נכון בכפתור ה"תודה".
אופציה זו מיועדת כדי להודות על תרומה מיוחדת, תשובה מפורטת במיוחד שעזרה בהבנת פינה בעייתית הקשורה לשאלה או פעולה מיוחדת שנעשתה ע"י המשיב.
מנגנון ה"תודות" מאפשר מעקב ברמת האתר אחרי הודעות "מוצלחות" ויעילות במיוחד (ניתן לראות חלק מהיכולות בדף זה ), וכאשר לוחצים "תודה" לכל תגובה בשרשור זו למעשה זילות של המערכת הזו.
אם ברצונך להודות לעונים, מספיק להגיד "תודה" פעם אחת בהודעה פשוטה, אין צורך להודות לכל תגובה בנפרד.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
globes כתב:אתה חייב לקחת בחשבון את תקופת "ההרצה" של 50 שעות עבודה, ורק לאחר מכן תוכל לתת רשמים
על הסט.
מנסיון יש הבדל גדול בגוון צליל לאחר ההרצה...
כדאי לציין שאפשר לעשות "הרצה מהירה" ולדעתי זה אפילו מצויין בניירת שמגיעה עם הרמקולים. כעיקרון מציבים את הרמקולים זה מול זה במרחק של ס"מ בודדים אחד מהשני, ומחברים רמקול אחד כרגיל (פלוס לפלוס ומינוס למינוס) ורמקול אחד הפוך (פלוס למינוס ומינוס לפלוס). עכשיו שמים מוזיקה ב-Repeat למשך יומיים רצוף (יעני 50 שעות), וההרצה מסתיימת. היתרון הוא שבגלל שהרמקולים מאוד קרובים אחד מול השני ואחד מחובר הפוך זה שהגלי קול שיוצאים מהם מתבטלים ברגע שהם מתנגשים אחד בשני ככה שאתה יכול לשים את הווליום על רמה נורמלית ולא תשמע כלום (בגלל זה אפשר להריץ אותם יומיים רצוף, כולל בלילה...)
הנה ההסבר מהאתר של מוניטור אודיו:
[left]If you are very anxious to hear your MA speakers at their best, then I would suggest running them face to face so they are more or less touching and wiring one of them out of phase. (Connect the negative to positive and positive to negative. Do this on one speaker only.) You can then run them at an average listening level and you will hardly be able to hear anything. They can then be run constantly for four or five days[/left]
(מקור: http://www.monitoraudio.co.uk/support/faqs/)