אחד החלומות שיש לגיקים כמונו הוא לראות את התכנים שלנו זמינים לצפייה בבית בכל מקום ובכל דרך.עם תוכנה בעלות של כמה דולרים, ניתן לממש את הפנטזיה הזאת כבר היום!
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 22/07/2011 7:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
אפליקציה מצויינת,
אני משתמש בה כבר תקופה ארוכה לא מעט כשאני במיטה והאישה רואה משהו בטלויזיה,
יש גם שימושים נוספי, את סרט החתונה שלי ששמור במחשב אחותי יכלה לראות בניו יורק אחרי שהיא הורידה את האפליקציה,
אני רק מחכה שתהיה גם אפליקציה לאנדרויד.
יש לציין כי האפליקציה עושה שימוש ב- ffmpeg עבור ההמרה. מי שרק מעוניין להמיר קבצים ולהעתיק אותם ישירות לאייפד, יכול להסתפק באיזה פרופיל ידני מצוחצח ב- ffmpeg ולבצע כל מיני התאמות שלא קיימות בתוכנה. כמובן שזה הרבה יותר מסובך
זוהי התוכנה הראשונה שקניתי לאייפד.
יופי של כתבה
עפר, כרגיל כתבה נהדרת והתוכנה הזאת נשמעת משהו באמת נוח!
האם ניתן למחוק/לשנות קבצים דרכה?
ולא מפריע לך שניתן להתחבר לתוכן שלך בבית(מכל מקום בעולם) במידה והאייפד אובד או במקרה נתת אותו למישהו שחשבת שאתה סומך עליו?
וטעות קטנה במאמר, כתבת:
3G - כאשר אתם על רשת אלחוטית.
הכוונה היא רשת סלולרית, נכון?
אפשר למחוק רק קבצי M4V שהתוכנה עצמה יצרה בהמרה. לא את הקבצים המקוריים.
יש להם שלוש הגדרות - רשת 3G סלולרית, רשת WIFI רחוקה ורשת WIFI מקומית (בבית שלך) בכל אחת יש הגדרות אחרות לאיכות הוידאו.
לגבי גישה מרחוק. תמיד אפשר לשנות סיסמא או פורט, ותמיד אפשר לעשות REMOTE WIPE... עשיתי כבר פעמיים REMOTE WIPE בשביל לנסות את זה וזה עובד מעולה.
sam22,
בגדול זה בדיוק אותו דבר עם פרט שולי אחד - מספר הקבצים שאתה יכול לנגן או לראות ברשימה קטנה מזו שיש לך בבית (כלומר, אתה מוגבל למספר קטן של תכנים שאתה יכול לנגן).