אני לא מבין איך זה קרה, האחראי על הטלפוניה בחברה לא מבין איל זה קרה וגם נציגי השירות של אורנג' לא מבינים איך זה קרה. אבל עובדה - מזה מספר שבועות יש כמה אנשים שמנסים להתקשר אלי ומקבלים הודעה שלא ניתן ליצור קשר איתי. בינתיים עברתי על כל הסיבות האפשריות שעלו לי בראש.
סינון שיחות: אין לי שום סינון שיחות
בעיה עם אנשי קשר: לא כל מי שנחסם הוא באנשי הקשר שלי
בעיה עם אורנג': הם טוענים שלא
בעיה עם הרשת השניה: החסומים שייכים לכל הרשתות, כולל אחד שבכלל נמצא ב VPN של החברה.
בעיה ספציפית עם המנוי: אני דווקא מצליח להתקשר אליהם יופי. זה רק הם שלא מצליחים לחייג אלי.
ומה עם SMS?: טוב תודה. הם יכולים לשלוח אלי SMS וגם אני יכול לשלוח אליהם. רק להתקשר אלי הם לא יכולים
אולי צריך לעשות איתחול מחדש לטלפון?: כמו למשל על ידי הסרת הסוללה? עשיתי כבר כמה פעמים וגם המנויים החסומים ניסו. כלום לא עוזר.
אני כבר הרמתי ידיים. אולי מישהו מכם נתקל כבר פעם בתופעה הזו ויודע איך לצאת מהתסבוכת הזו?
בעיה של חסימה סלקטיבית של שיחות נכנסות
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
-האם בדקת בהגדרות ה Black List במכשיר שלך, לראות האם במקרה המספרים האלה מוגדרים שם? (תפריט Settings->Call->Call Rejection->Black List)
-האם ניסית לעשות שיחזור הגדרות יצרן?
-האם ניסית לעשות שיחזור הגדרות יצרן?
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
לי למשל קרה מקרה לפני שבוע בו אשתי ניסתה במשך כל היום להתקשר אלי ולא הצליחה. התברר בסופו של דבר שאיכשהו היא נכנסה לבלאק ליסט אצלי.
נסה לשים את הסים בטלפון אחר ובדוק. אם זה עדיין קורה, הבעיה היא ברשת, אם לא, אז הטלפון שלך(סביר יותר)
אם זה לא העניין, בדוק ריסטור למכשיר.
נסה לשים את הסים בטלפון אחר ובדוק. אם זה עדיין קורה, הבעיה היא ברשת, אם לא, אז הטלפון שלך(סביר יותר)
אם זה לא העניין, בדוק ריסטור למכשיר.
נערך לאחרונה על ידי EliHaboosh ב 22/07/2011 23:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
אלי חבוש
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
גדולים אתם. לא ידעתי אפילו שיש אופציה ל Blacklist. אין לי מושג איך נכנסו לשם האנשים האלו והוצאתי אותם משם.
עכשיו שאני יודע שהאופציה הזו קיימת אני כבר רואה פוטנציאל אדיר לפשט לעצמי את החיים, אז שוב תודה.
עכשיו שאני יודע שהאופציה הזו קיימת אני כבר רואה פוטנציאל אדיר לפשט לעצמי את החיים, אז שוב תודה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.