ראוטר Netgear של בזק ואי מסירת מידע - עדכון
-
adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אז כמו שכתבתי בכותרת, הראוטר הוא
NetGear DGN 2200
בגלל שיפוצים בחדרי ורישות כל הבית בכבלי רשת וכו', עוד לא חיברתי אותו אך להפתעתי הרבה אני מגלה שהראוטר הנ"ל אכן תומך בתקן N אבל תומך רק עד 15Mbit [ADSL2 ? נכון ?]
מטרתי הייתה להחליף את הSimens SL-141 לצורך שדרוג האינטרנט [כרגע עם 10Mbit]
אף אחד לא שיתף אותי במידע הזה, במקרה שוטטתי לי באחד הפורומים באינטרנט ומישהו הזכיר את זה.
הקופסא רק נפתחה לצורך בדיקה שכל החלקים אכן קיימים, הראוטר מעולם לא חובר לשום כבל או רשת חשמל/אינטרנט כלשהו.
האם יש משהו לעשות בנידון ?
אשמח לקבל את עזרתכם!!!
NetGear DGN 2200
בגלל שיפוצים בחדרי ורישות כל הבית בכבלי רשת וכו', עוד לא חיברתי אותו אך להפתעתי הרבה אני מגלה שהראוטר הנ"ל אכן תומך בתקן N אבל תומך רק עד 15Mbit [ADSL2 ? נכון ?]
מטרתי הייתה להחליף את הSimens SL-141 לצורך שדרוג האינטרנט [כרגע עם 10Mbit]
אף אחד לא שיתף אותי במידע הזה, במקרה שוטטתי לי באחד הפורומים באינטרנט ומישהו הזכיר את זה.
הקופסא רק נפתחה לצורך בדיקה שכל החלקים אכן קיימים, הראוטר מעולם לא חובר לשום כבל או רשת חשמל/אינטרנט כלשהו.
האם יש משהו לעשות בנידון ?
אשמח לקבל את עזרתכם!!!
נערך לאחרונה על ידי adirbooking ב 24/07/2011 16:21, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
adirbooking
- חבר ותיק

כן, המטרה הייתה 20Mbit אך אם המחירים ימשיכו לרדת אשקול בכובד ראש 30Mbit ואולי גם 50Mbitdenis29 כתב:שדרוג ל VDSL אתה מתכוון ?...
מה אפשר לעשות ?
-
adirbooking
- חבר ותיק

מישהו בבקשה :/ ?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
ככה זה ,ראוטר VDSL תקבל כשתשדרג מהירות ל20 מגה ומעלה ,מתחת ל20 הם נותנים לכולם ראוטרים עם מודם ADSL2+ רגיל .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
-
adirbooking
- חבר ותיק

בסדר, את זה רק עכשיו אני יודע..IamEzio כתב:ככה זה ,ראוטר VDSL תקבל כשתשדרג מהירות ל20 מגה ומעלה ,מתחת ל20 הם נותנים לכולם ראוטרים עם מודם ADSL2+ רגיל ....
בנוגע להחזרת מוצר החוק קובע כי "עד 14 היום" אפשר להחזיר.. כמו שציינתי, עברו יותר מ-14 יום.. לא ידעתי את ה"מדיניות" של חברת נזק שאתה העלת כאן...
האם יש משהו לעשות בנוגע לכך ? כי במידה ואשדרג עוד שבוע ל-20 מגה ומעלה - הראוטר לא יתמוך, אז מה ?
התחייבות 24 חודשים בלי ראוטר תואם ? או שיחליפו לי את הקיים לאחד שתומך VDSL ?
תודה.
-
adirbooking
- חבר ותיק

התקשרתי לנזק והעלתי את הנושא הנ"ל..
הנציגה שם הייתה נחמדה מאד [לשם שינוי.. ]
היא בכלל לא הייתה מהתמיכה הטכנית אך בכל אופן הועילה בטובה להגיד לי להמתין והלכה ובדקה את הנושא! [הייתי בשוק.. יש עדיין נציגים שיודעים לתת שירות וכל הכבוד!!]
חזרה אליי עם תשובה במהרה ואמרה שנכון לעכשיו עם 10 מגה אוכל להשתמש בראוטר הקיים Netgear DGN2200 התומך בתקן N ואשר הוא תומך ב-ADSL2 ולא VDSL וברגע שאעדכן את המהירות ואגדיל את החבילה ל-VDSL פשוט אלך ויחליפו לי אותו.
היא בכלל לא הייתה מהתמיכה הטכנית אך בכל אופן הועילה בטובה להגיד לי להמתין והלכה ובדקה את הנושא! [הייתי בשוק.. יש עדיין נציגים שיודעים לתת שירות וכל הכבוד!!]
חזרה אליי עם תשובה במהרה ואמרה שנכון לעכשיו עם 10 מגה אוכל להשתמש בראוטר הקיים Netgear DGN2200 התומך בתקן N ואשר הוא תומך ב-ADSL2 ולא VDSL וברגע שאעדכן את המהירות ואגדיל את החבילה ל-VDSL פשוט אלך ויחליפו לי אותו.
לא מובנת בכלל מה הפליאה שלך...
הרי זה היה ברור מלכתחילה שברגע שתשדרג את מהירות הקו בזק יחליפו לך את הראוטר לכזה שתומך במהירויות גבוהות.adirbooking כתב:התקשרתי לנזק והעלתי את הנושא הנ"ל..
חזרה אליי עם תשובה במהרה ואמרה שנכון לעכשיו עם 10 מגה אוכל להשתמש בראוטר הקיים Netgear DGN2200 התומך בתקן N ואשר הוא תומך ב-ADSL2 ולא VDSL וברגע שאעדכן את המהירות ואגדיל את החבילה ל-VDSL פשוט אלך ויחליפו לי אותו....
חבל שלפני שפתחת בכלל את השירשור לא שאלת אותם קודם...
דודי.
-
adirbooking
- חבר ותיק

זה הראוטר הבודד שהיה להם באותו רגע בנזקסטור... איך זה היה ברור ? אם הייתי משדרג ולא היה להם ראוטר שתומך ב-VDSL באותו הזמן ? לא כזה ברור..
כמו כן, לא בא לי לטייל כל פעם לחנויות שלהם ולחכות בתור, יש לי הרבה דברים לעשות חוץ מזה..
"נפילת" המחיר הייתה לאחר שהבאתי אותו.. אז עכשיו תבוא ותגיד "הרי זה ידוע שהמחירים ירדו ואנשים ישדרגו", נכון ?
המדינה הזו לא צפויה ואין לדעת מתי מחירים של 50/10 מגה יהיו נורמליים וכמו בחו"ל.. לא צריך לשבת בבית ולנחש.
תודה בכל מקרה על ההערה
כמו כן, לא בא לי לטייל כל פעם לחנויות שלהם ולחכות בתור, יש לי הרבה דברים לעשות חוץ מזה..
"נפילת" המחיר הייתה לאחר שהבאתי אותו.. אז עכשיו תבוא ותגיד "הרי זה ידוע שהמחירים ירדו ואנשים ישדרגו", נכון ?
המדינה הזו לא צפויה ואין לדעת מתי מחירים של 50/10 מגה יהיו נורמליים וכמו בחו"ל.. לא צריך לשבת בבית ולנחש.
תודה בכל מקרה על ההערה
אתה סתם מתעצבן...
אבל תבין גם את השיקולים שלהם... (אני סתם מנוי אצלם כ-10 שנים ולמרבה הפלא מאוד מרוצה...)adirbooking כתב:זה הראוטר הבודד שהיה להם באותו רגע בנזקסטור... איך זה היה ברור ? אם הייתי משדרג ולא היה להם ראוטר שתומך ב-VDSL באותו הזמן ? לא כזה ברור..
תודה בכל מקרה על ההערה...
הרי ברור לך שראוטר שתומך בקצבים גבוהים יקר מהראוטר שקיבלת, ואם אתה לא צריך את זה כרגע מדוע שתקבל?
איך אתה יודע מה יש להם במלאי ומה לא? אני מבטיח לך שאם היית מתחבר למהירות שמצריכה ראוטר אחר היית מקבל אותו, אם לא שם אז במשלוח הביתה ללא תשלום.
את כל המידע הזה יכולת לקבל בשיחת טלפון אחת.
שוב, לא צריך להתעצבן, רק לעשות שיחת טלפון אחת.
דודי.