כמה WATT נורות צריך כדי להאיר חדר בגודל X?
אנחנו עוברים דירה וחושבים לקנות נברשת לסלון. הסלון המיועד בגודל 5X5 בערך (קצת פחות)
הלכנו לראות נברשות ושמנו לב שיש הבדל בכמות הקנים (בתי הנורות) ביניהן... ניסינו לברר כמה קנים (נורות) צריך כדי להאיר חדר בגודל כזה ברמה סבירה (שוב, זה סלון ולא חדר לימודים או מטבח) ולא קיבלנו תשובה מספקת.
בהתחשב בכך שכל בית נורה כזה הוא עד 60W (אפשר גם לשים חסכוניות), כמה קנים כאלה צריך? יש איזה חוק אצבע?
תודה.
הלכנו לראות נברשות ושמנו לב שיש הבדל בכמות הקנים (בתי הנורות) ביניהן... ניסינו לברר כמה קנים (נורות) צריך כדי להאיר חדר בגודל כזה ברמה סבירה (שוב, זה סלון ולא חדר לימודים או מטבח) ולא קיבלנו תשובה מספקת.
בהתחשב בכך שכל בית נורה כזה הוא עד 60W (אפשר גם לשים חסכוניות), כמה קנים כאלה צריך? יש איזה חוק אצבע?
תודה.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
כן הלוגן זה סה"כ נורה רגילה.
לטובתך ולחיסכון בחשמל קנה נורות חסכוניות שהם בעצם פלורסנט עם הברגה.
אני חושב שאם הסלון הוא 5*5 והנברשת באמצע אז מה שציינת אמור להספיק, אם אתה שם נורות חסכוניות אז גם תוכל לשים כאלה שמפיצות יותר אור מ60W.
אני חושב שאם הסלון הוא 5*5 והנברשת באמצע אז מה שציינת אמור להספיק, אם אתה שם נורות חסכוניות אז גם תוכל לשים כאלה שמפיצות יותר אור מ60W.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
יש חיסרון גדול לנורות החסכוניות - האור שלהם "קר" - מקבלים אוירה של משרד.agent__smith כתב:כן הלוגן זה סה"כ נורה רגילה.
אני חושב שאם הסלון הוא 5*5 והנברשת באמצע אז מה שציינת אמור להספיק, אם אתה שם נורות חסכוניות אז גם תוכל לשים כאלה שמפיצות יותר אור מ60W....
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
יש גם כאלה עם צבע צהוב שמאירות אור דומה לנורות ליבון רגילות.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
החיסרון הכי גדול של הנורות ה"חסכוניות" זה שהן לא כאלה חסכוניות...benjamin כתב:יש חיסרון גדול לנורות החסכוניות - האור שלהם "קר" - מקבלים אוירה של משרד.agent__smith כתב:כן הלוגן זה סה"כ נורה רגילה.
אני חושב שאם הסלון הוא 5*5 והנברשת באמצע אז מה שציינת אמור להספיק, אם אתה שם נורות חסכוניות אז גם תוכל לשים כאלה שמפיצות יותר אור מ60W.......