סקייפ ב-LG 47LW570Y
-
Israsvensk
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 150
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
מישהו יודע האם יש בטלוויזיה הנ"ל אופציה לסקייפ?
אני יודע שיש מצלמה של LG שמיועדת לזה ובכמה אתרים ראיתי שהטלוויזיה תומכת בסקייפ אבל אני לא מצליח
למצוא את האפליקציה הזאת ל-LG באף מקום.
אני יודע שיש מצלמה של LG שמיועדת לזה ובכמה אתרים ראיתי שהטלוויזיה תומכת בסקייפ אבל אני לא מצליח
למצוא את האפליקציה הזאת ל-LG באף מקום.
-
Israsvensk
-
- חבר פעיל מאוד

מוזר לי שאין את האופציה כשבאתר של סקייפ כתוב שזה תומך בטלוויזיות של LG ויש מצלמה ייעודית לזה:
http://www.vanns.com/shop/servlet/item/ ... lg-anvc200
לגבי הטלוויזיה עצמה - אני מאוהב!
לא שאני מבין גדול אבל אני בהחלט אוהב את העיצוב והדקיקות שלה, תמונה מדהימה ב-3D (גם בהמרה מ-2D),
צבעים מדוייקים כמו שלא ראיתי באף מקום (גם ללא הרבה כיול) ועוד ועוד.
גם השלט MAGIC MOTION הזה מגניב לאללה, שימושי במיוחד ביישומי SMART.
http://www.vanns.com/shop/servlet/item/ ... lg-anvc200
לגבי הטלוויזיה עצמה - אני מאוהב!
לא שאני מבין גדול אבל אני בהחלט אוהב את העיצוב והדקיקות שלה, תמונה מדהימה ב-3D (גם בהמרה מ-2D),
צבעים מדוייקים כמו שלא ראיתי באף מקום (גם ללא הרבה כיול) ועוד ועוד.
גם השלט MAGIC MOTION הזה מגניב לאללה, שימושי במיוחד ביישומי SMART.
-
Israsvensk
-
- חבר פעיל מאוד

ה-LX9500 הוא עדיין הדגם היקר שלהם, בעיקר בגלל העיצוב, 400 הרץ ותאורת LED מקומית במקום מסגרתית.
מצד שני הוא משתמש בתלת מימד אקטיבי כמו רוב הטלוויזיות היום, דבר שלי אישית עושה כאב ראש ודמעות בעיניים אחרי בערך 30 שניות.
אין ספק שפה התלת מימד לא מרגיש מעיק אלא טבעי לחלוטין, נוח לעיניים, אני צופה בזה אפילו בפוזיציות שכיבה מוזרות על הספה וזה נראה מעולה, שלא לדבר על זה שהמשקפיים קלילות, נוחות לאללה ולא מכהות את התמונה כמעט בכלל.
חדש לגמרי בהחלט, לדעתי אני השלישי בארץ שיש לו את זה (אני עובד עם היבואן ח.י. במקום העבודה שלי לכן השגתי את הדגם עוד לפני שהוא נמכר בחנויות.)
בכל מקרה - טלוויזיה מדהימה. יצא לי לראות טלוויזיות ב-16 אלף של סמסונג וכו' ואין ספק שפה יותר אהבתי את התלת מימד.
מה שבכלל כיף זה שגם שידורי SD פשוטים (שלא לדבר על HD) נראים יפהפה ולא נופלים מהפלזמה של פנסוניק שיש לנו בחדר אחר.
מצד שני הוא משתמש בתלת מימד אקטיבי כמו רוב הטלוויזיות היום, דבר שלי אישית עושה כאב ראש ודמעות בעיניים אחרי בערך 30 שניות.
אין ספק שפה התלת מימד לא מרגיש מעיק אלא טבעי לחלוטין, נוח לעיניים, אני צופה בזה אפילו בפוזיציות שכיבה מוזרות על הספה וזה נראה מעולה, שלא לדבר על זה שהמשקפיים קלילות, נוחות לאללה ולא מכהות את התמונה כמעט בכלל.
חדש לגמרי בהחלט, לדעתי אני השלישי בארץ שיש לו את זה (אני עובד עם היבואן ח.י. במקום העבודה שלי לכן השגתי את הדגם עוד לפני שהוא נמכר בחנויות.)
בכל מקרה - טלוויזיה מדהימה. יצא לי לראות טלוויזיות ב-16 אלף של סמסונג וכו' ואין ספק שפה יותר אהבתי את התלת מימד.
מה שבכלל כיף זה שגם שידורי SD פשוטים (שלא לדבר על HD) נראים יפהפה ולא נופלים מהפלזמה של פנסוניק שיש לנו בחדר אחר.
-
Israsvensk
-
- חבר פעיל מאוד

לצערי לא יותר מדיי, אבל את הסרטים אני מוריד מהאינטרנט ב-MKV
-
Israsvensk
-
- חבר פעיל מאוד

ודאי, נראה טבעי לחלוטין כמו במחשב ונוח במיוחד עם השלט MAGIC. כנ"ל יוטיוב.
יש לציין שאני משתמש בדונגל האלחוטי והמהירות טובה מאד, גם בסטרימינג, לא מרגיש הבדל מחיבור חוטי.
יש לציין שאני משתמש בדונגל האלחוטי והמהירות טובה מאד, גם בסטרימינג, לא מרגיש הבדל מחיבור חוטי.
-
Israsvensk
-
- חבר פעיל מאוד

אין שלט מקלדת ועד כמה שידוע לי לא קיימת מקלדת בשבילו (מקלדות רגילות של מחשב לא יעבדו בכל מקרה).
מה שכן יש זאת אפליקציה לאייפון ולאנדרואיד שהיא נוחה לאללה ומאפשרת שלט מלא כולל אפשרות להזזת העכבר על גבי האייפון\טלוויזיה וברגע
שעומדים על מקום להכנסת טקסט נפתחת המקלדת של הסלולרי.
מה שכן יש זאת אפליקציה לאייפון ולאנדרואיד שהיא נוחה לאללה ומאפשרת שלט מלא כולל אפשרות להזזת העכבר על גבי האייפון\טלוויזיה וברגע
שעומדים על מקום להכנסת טקסט נפתחת המקלדת של הסלולרי.
-
Israsvensk
-
- חבר פעיל מאוד

יש סמארט טיוי שמתפקד מצויין, אם כי צריך לקחת בחשבון שזה עוד בוסרי לגמרי, חלק מהתכונות עוד לא פעילות בארץ והאפליקציות שכן
עובדות הם בגרסתן הראשונה ומינמליסטיות לגמרי (לדוגמא ביוטיוב אין אפשרות להתחבר לחשבון שלך, למיין סרטים לפי קריטריונים וכו').
אני מניח שיהיו עדכוני תוכנה בעתיד שישפרו את זה, אבל כרגע זה עוד לא ברמה של אפליקציות כמו באייפון למשל.
האיכות ב-SD מדהימה, לא נופלת מהרבה טלוויזיות פלזמה שראיתי, במיוחד בצפייה מעל 2 מטר.
הטלוויזיה עלתה לי 8800, אבל זה מחיר "קומבינה" שקיבלתי כי אני עובד עם ח.י. במקום העבודה ולא רכשתי את זה מחנות.
עובדות הם בגרסתן הראשונה ומינמליסטיות לגמרי (לדוגמא ביוטיוב אין אפשרות להתחבר לחשבון שלך, למיין סרטים לפי קריטריונים וכו').
אני מניח שיהיו עדכוני תוכנה בעתיד שישפרו את זה, אבל כרגע זה עוד לא ברמה של אפליקציות כמו באייפון למשל.
האיכות ב-SD מדהימה, לא נופלת מהרבה טלוויזיות פלזמה שראיתי, במיוחד בצפייה מעל 2 מטר.
הטלוויזיה עלתה לי 8800, אבל זה מחיר "קומבינה" שקיבלתי כי אני עובד עם ח.י. במקום העבודה ולא רכשתי את זה מחנות.
-
Israsvensk
-
- חבר פעיל מאוד

אממ אם אני לא טועה (אין לי כוח לקום ולבדוק
), זה מחובר לטלוויזיה קבוע.
- guyz6471
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 698
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
הי,
המחיר הראשוני שקיבלתי בחנות מתמחה "בלי קומבינה" היה 9300
סתם התענינתי אני עדיין לא חלוט על מה לקנות,
שארפ 930
סוני או אולי ה LG
או בכלל אולי לערוק לפלאזמה 50
אבל בכל אופן סתם שתדעו את סדר הגודל של המחיר.
בברכה
המחיר הראשוני שקיבלתי בחנות מתמחה "בלי קומבינה" היה 9300
סתם התענינתי אני עדיין לא חלוט על מה לקנות,
שארפ 930
סוני או אולי ה LG
או בכלל אולי לערוק לפלאזמה 50
אבל בכל אופן סתם שתדעו את סדר הגודל של המחיר.
בברכה
אחי גם אני רכשתי את אותו טלויזיה כמו שלך, ואני חייב לציין כמו שכתבת פשוט סוף הדרך.
ליגה על.
רק יש לי שאלה אליך, לגבי סרטים של תלת מימד, כל סרט שאתה מוריד מהרשת אתה רואה באיכות מדהימה?
יש סרטים ששמת ולא ראו תלת מימד כל כך טוב?
תודה לך.
ליגה על.
רק יש לי שאלה אליך, לגבי סרטים של תלת מימד, כל סרט שאתה מוריד מהרשת אתה רואה באיכות מדהימה?
יש סרטים ששמת ולא ראו תלת מימד כל כך טוב?
תודה לך.
-
Israsvensk
-
- חבר פעיל מאוד

בוודאי, זה מאד תלוי באיכות התלת מימד של הסרט עצמו.
הרבה סרטים "מומרים" לתלת מימד מדו מימד (או מתלת מימד אנגליפי ישן) ע"י כל מיני תוכנות וכמובן שהם ייראו פחות טוב מאשר סרטים שצולמו בתלת מימד ויועדו לזה.
זה מתבטא לפעמים באי אחידות של שתי התמונות מבחינת צבעים, סנכרון, קרוסטוק וכו'.
אבל בסרטים שהם תלת מימד גרדא - וואו.
הרבה סרטים "מומרים" לתלת מימד מדו מימד (או מתלת מימד אנגליפי ישן) ע"י כל מיני תוכנות וכמובן שהם ייראו פחות טוב מאשר סרטים שצולמו בתלת מימד ויועדו לזה.
זה מתבטא לפעמים באי אחידות של שתי התמונות מבחינת צבעים, סנכרון, קרוסטוק וכו'.
אבל בסרטים שהם תלת מימד גרדא - וואו.
מצטרף לחגיגה! אחלה טלוויזיה. תודה רבה Israsvensk.
אני עדיין מסתבך עם כיול התמונה המורכב (IRE ודומיו) ושמתי לב שכשאני מצליח לכייל תמונה מבלוריי בצורה מושלמת, דווקא אז התמונה מ-HOT נראית
"מתה" מבחינת צבעים דהויים וכו'. מישהו יודע מה הההוט ספוט של כיול התמונה, שכל הכניסות ייראו טוב?
אני יודע שניתן לכייל כל INPUT בנפרד אבל זה לא נוגע לי כיוון שהכל עובר אצלי דרך הרסיבר.
אני עדיין מסתבך עם כיול התמונה המורכב (IRE ודומיו) ושמתי לב שכשאני מצליח לכייל תמונה מבלוריי בצורה מושלמת, דווקא אז התמונה מ-HOT נראית
"מתה" מבחינת צבעים דהויים וכו'. מישהו יודע מה הההוט ספוט של כיול התמונה, שכל הכניסות ייראו טוב?
אני יודע שניתן לכייל כל INPUT בנפרד אבל זה לא נוגע לי כיוון שהכל עובר אצלי דרך הרסיבר.