היום התחרות נגמרת.....
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35098
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אמר עופר ולא ידע מה אמר (או שכן...)oferlaor כתב:אישית אני חושב שסטטיסטיקות בשלב הזה יקלקלו את המתח.
שאנשים יזיעו קצת...
לפחות מרטין כאן יורק דם כדי לבדוק ולאשר את 500 המוצרים שנוספו בארבע ימים האחרונים...
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני עדיין אומר שיש להפריד בין סוחר לצרכן 
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- רונן
- חבר מכור קשה

כוונתי:
אני נותן חוות דעתי על מוצר שיש לי /היה לי בסיון איתו,
לכן חוו"ד היא ממקור ראשון וללא השפעה של אחרים, אני לא מקבל המלצות /חוו"ד שאחרים
מפרסמים על סמך נסיון של כמה דקות / פגישה מקרית של מוצר,
כאן לדעתי תפשת מרובה לא תפשת,
האמינות כאן מחייבת יותר מהכמות,
אינני רוצה להטעות אחרים , לכן חוו"ד על כל מוצר היא בלב שלם.
לעומת זאת , סוחר, כל היום הוא פוגש מוצרים, מנסה אותם, ובוודאי בעל נסיון רב מאדם פרטי.
לכן הייתה צריכה להיות הפרדה ממקצוען/עוסק בתחום ו - אדם "מן הישוב".
המטרה בסופו של דבר להמליץ על מוצר המלצה אמינה ככל שניתן, ולא לזכות בפרס...
אני נותן חוות דעתי על מוצר שיש לי /היה לי בסיון איתו,
לכן חוו"ד היא ממקור ראשון וללא השפעה של אחרים, אני לא מקבל המלצות /חוו"ד שאחרים
מפרסמים על סמך נסיון של כמה דקות / פגישה מקרית של מוצר,
כאן לדעתי תפשת מרובה לא תפשת,
האמינות כאן מחייבת יותר מהכמות,
אינני רוצה להטעות אחרים , לכן חוו"ד על כל מוצר היא בלב שלם.
לעומת זאת , סוחר, כל היום הוא פוגש מוצרים, מנסה אותם, ובוודאי בעל נסיון רב מאדם פרטי.
לכן הייתה צריכה להיות הפרדה ממקצוען/עוסק בתחום ו - אדם "מן הישוב".
המטרה בסופו של דבר להמליץ על מוצר המלצה אמינה ככל שניתן, ולא לזכות בפרס...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
הרבה אנשים הכניסו מוצרים עם נתונים בסיסיים בלבד - מידות ותמונה, בלי חוות דעת של מכניס הביקורת על המוצר.
לא ברור לי מי ישתמש במידע כזה חלקי ואם יש בכלל טעם לסקירה כזאת מינימליסטית למוצר.
לא ברור לי מי ישתמש במידע כזה חלקי ואם יש בכלל טעם לסקירה כזאת מינימליסטית למוצר.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35098
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
למיטב הבנתי הכוונה היא לייצר בסיס נתונים של מוצרים שהמשתמשים יוכלו לראות ולחפש בקלות מוצרים שמעניינים אותם.ziv_r כתב:הרבה אנשים הכניסו מוצרים עם נתונים בסיסיים בלבד - מידות ותמונה, בלי חוות דעת של מכניס הביקורת על המוצר.
לא ברור לי מי ישתמש במידע כזה חלקי ואם יש בכלל טעם לסקירה כזאת מינימליסטית למוצר....
כל מוצר חייב להכיל לינק לנתוני יצרן ככה שהמידע אינו חלקי
גם לגבי הסקירות, אם למישהו יש מוצר והוא רוצה לכתוב ביקורת, יהיה לו יותר קל אם המוצר כבר בפנים והוא לא צריך לטרוח ולברר פרטים כדי להכניס אותו.
ברגע זה גם ככה בארצינו אין יותר מידי אלטרנטיבות ולא חסרים אתרים שאפילו הנתונים הבסיסים שגויים ,
והיו הרבה שירשורים באתר רק על להסביר שהנתונים שאנשים ליקטו לא נכונים,
לגבי העניין של חוות הדעת הרי אין שליטה על אמינות של בן אדם וצריך לתת קצת יותר קרדיט לאנשים שהם אמינים בכל זאת,
שאם לא אז אי אפשר להאמין לשום חוות דעת של שום אדם ובכל מקרה אני לא מאמין שאנשים קונים דברים על עיוור.
והיו הרבה שירשורים באתר רק על להסביר שהנתונים שאנשים ליקטו לא נכונים,
לגבי העניין של חוות הדעת הרי אין שליטה על אמינות של בן אדם וצריך לתת קצת יותר קרדיט לאנשים שהם אמינים בכל זאת,
שאם לא אז אי אפשר להאמין לשום חוות דעת של שום אדם ובכל מקרה אני לא מאמין שאנשים קונים דברים על עיוור.
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
בפעם המיליון....
תפרידו בין החלק של הנתונים הטכניים (החלקיים) שמטרתו להיות בהמשך "BUYER'S GUIDE", כלומר, אתה תוכל לענות על כמה שאלות בסיסיות (תקציב, גודל, רזולוציה וכו') והמערכת תמצא לך את המוצרים שעונים על הקריטריונים שלך.
אח"כ תוכל לקרוא את הדיעות של האנשים על המוצר.
יש?
סוחרים יכולים להכניס רק את החלק הראשון.
שיקלול הציון של הביקורות מתחשב בוותק ובתרומה של האדם באתר, כך שאם מישהו רק נכנס ונרשם כדי לקטול או להאדיר מוצר, המשקל של הציון שלו לא יהיה גבוה, לעומת זאת, אם מישהו "שאין לו חיים" ייכתוב על מוצר, משקל הציון שלו יהיה גבוה יותר.
מעבר לזה, אם רמת הביקורת לא גבוהה (מישהו כתב: "*** מוצר" וזהו בלי לפרט) ניתן לתת תציון לביקורת עצמה ואז המשקל שלה יירד או יעלה בהתאם לניקוד שהיא קיבלה.
תפרידו בין החלק של הנתונים הטכניים (החלקיים) שמטרתו להיות בהמשך "BUYER'S GUIDE", כלומר, אתה תוכל לענות על כמה שאלות בסיסיות (תקציב, גודל, רזולוציה וכו') והמערכת תמצא לך את המוצרים שעונים על הקריטריונים שלך.
אח"כ תוכל לקרוא את הדיעות של האנשים על המוצר.
יש?
סוחרים יכולים להכניס רק את החלק הראשון.
שיקלול הציון של הביקורות מתחשב בוותק ובתרומה של האדם באתר, כך שאם מישהו רק נכנס ונרשם כדי לקטול או להאדיר מוצר, המשקל של הציון שלו לא יהיה גבוה, לעומת זאת, אם מישהו "שאין לו חיים" ייכתוב על מוצר, משקל הציון שלו יהיה גבוה יותר.
מעבר לזה, אם רמת הביקורת לא גבוהה (מישהו כתב: "*** מוצר" וזהו בלי לפרט) ניתן לתת תציון לביקורת עצמה ואז המשקל שלה יירד או יעלה בהתאם לניקוד שהיא קיבלה.
- רונן
- חבר מכור קשה

ziv_r כתב:הרבה אנשים הכניסו מוצרים עם נתונים בסיסיים בלבד - מידות ותמונה, בלי חוות דעת של מכניס הביקורת על המוצר.
לא ברור לי מי ישתמש במידע כזה חלקי ואם יש בכלל טעם לסקירה כזאת מינימליסטית למוצר....
אני באמת לא מבין ,
כשמכניסים חוות דעת אז אולי חוות הדעת היא מקרית , לא רצינית וכו' וכו'
כשאין חוות דעת גם לא טוב, אולי לא רשמו חוות דעת כי לא מכירים את המוצר ? אתם רוצים שאנשים יכניסו חוות דעת על מוצרים שהם לא מכירים ?
אני לא מכיר שום אתר שיש לו חוות דעת על כל המוצרים , אז בחייאת אנשים הכי קל זה להתלונן ,
תנו קצת קרדיט מנסים לעשות להתחיל פה משהו ותאמינו שיש פיקוח דיי הדוק על הדברים ,
ולא חסר אתרים שלא אזכיר את שמם ומשתמשים בהם דיי הרבה שאפילו בנתונים הטכנים הם טועים ואם אתם רוצים דוגמאות לא חסר.
כשמכניסים חוות דעת אז אולי חוות הדעת היא מקרית , לא רצינית וכו' וכו'
כשאין חוות דעת גם לא טוב, אולי לא רשמו חוות דעת כי לא מכירים את המוצר ? אתם רוצים שאנשים יכניסו חוות דעת על מוצרים שהם לא מכירים ?
אני לא מכיר שום אתר שיש לו חוות דעת על כל המוצרים , אז בחייאת אנשים הכי קל זה להתלונן ,
תנו קצת קרדיט מנסים לעשות להתחיל פה משהו ותאמינו שיש פיקוח דיי הדוק על הדברים ,
ולא חסר אתרים שלא אזכיר את שמם ומשתמשים בהם דיי הרבה שאפילו בנתונים הטכנים הם טועים ואם אתם רוצים דוגמאות לא חסר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
זה מה שנותר ממני מרוב שטחנתי על המחשב עם הביקורות..