טלויזיה LED גודל 55 אינץ'

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
vgfreak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

אהלן חברה,
אני עוקב אחר הפורום והאתר מזה זמן. אתם באמת אחלה ועושה רושם שיש פה חברה מקצועיים ואובייקטיביים. יישר כח!

ולסוגייה שלי: בקרוב אני עובר לדירה חדשה ומעוניין לרכוש טלויזיה. כיום אני גר בשכירות בת"א ואין לי טלויזיה כלל (זה לא מדוייק, יש CRT טושיבה 29 אינץ' בסלון "ליופי"). את רוב התכנים שלי אני רואה על מסך המחשב שלי (דל 27 אינץ' דגם 2711).
מעט על מסך המחשב הזה - זה שדרוג של המסך הקודם שלי שגם היה דל 2709 (השירות שלהם בארץ למסכי הפרמיום הוא לא פחות ממדהים). מה הנקודה שלי? - המסך הקודם היה פאנל MVA שהציג צבעים יפהפיים ושחורים ברמה גבוהה מאד. המסך הנוכחי הוא פאנל IPS שלדעתי מציג תמונה פחות טובה, שחורים אפורים ולבן מעט "מלוכלך" אבל הלאג שלו נמוך יותר שזה מעולה ל XBOX. אבל אני כנראה מהבודדים שמעדיפים פאנל MVA על פני IPS.

בכל אופן, בדירה החדשה הטלויזיה תהיה בסלון מרחק 4.5 מטר מקיר אל קיר. הסלון די מואר (כל צד ימין הוא ויטרינה) ולכן פלזמה די ירד מהפרק. עם הזמן אני אעביר את הטלויזיה מהסלון לחדר השינה (3 מטר קיר אל קיר) וארכוש לפחות 65 אינץ' (הייתי עושה את זה היום, אלא ששמתי לב שהמחיר מאבד פרופורציה בטלויזיות מעל גודל 55 אינץ').

עד כאן הרקע, ולשאלותיי:
1. התפיסה שלי היא שאין דבר כזה מסך גדול מדי. עם זאת, יכול להיות ש 55 אינץ' ל 3 מטר ועוד לחדר שינה זה גובל בפסיכיות?
2. אני מאד מבולבל בקשר למחירי המסכים. לדוגמה, מחירי מסכי ה LED בגודל 55 של LG נעים בין 8K ל 14K בלי הבדלים משמעותיים לעין הבלתי מקצועית שלי. לראיה: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... erby=price
אצל סמסונג העניין הופך לאף יותר מסובך והמחירים נעים בין 10K ל 19K (!!). לראיה:http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... erby=price
ואני לא מדבר בכלל על 3D שכרגע לא מעניין אותי כל כך.
השאלה היא כזאת: אם אני ארכוש את ה LG 55LE5300 (שהיא הזולה ביותר בהשוואות המחיר הנל) האם אני אראה הבדל משמעותי אל מול טלויזיות לד 55 אינץ' אחרות מבית LG או סמסונג?

תודה!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”