Samsung D8000
שלום לכולם,
אני בודק את נושא קניית UN46D8000 מאמזון או B&H ומה שאני רואה שם זה שהטלויזייה לעוד מספר ימים בלבד בהנחות משמעותיות (מאות דולרים).
מצד אחד אני לא רוצה לפספס הזדמנות אבל מצד שני המוח הישראלי לא מפסיק לשאול את עצמו למה הם עושים עכשיו את ההנחה? יש מודל חדש יותר שאמור לצאת ורוצים להיפתר מהמלאי? חשבתי שזה מודל חדש מאד...
אני בודק את נושא קניית UN46D8000 מאמזון או B&H ומה שאני רואה שם זה שהטלויזייה לעוד מספר ימים בלבד בהנחות משמעותיות (מאות דולרים).
מצד אחד אני לא רוצה לפספס הזדמנות אבל מצד שני המוח הישראלי לא מפסיק לשאול את עצמו למה הם עושים עכשיו את ההנחה? יש מודל חדש יותר שאמור לצאת ורוצים להיפתר מהמלאי? חשבתי שזה מודל חדש מאד...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78817
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
וכמו בכל שנה הדגמים המוכרזים יגיעו לישראל רק אחרי חצי שנה +/-...oferlaor כתב:בינואר יכריזו על סדרה חדשה כמו כל שנה....
והמוח הישראלי ימשיך לחשוב "אם עכשיו אוגוסט ובינואר יש דגם חדש למה שלא אחכה ותהיה נפילה במחיר" ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה.... וטלוויזיה לא תגיע לביתו של ה"לקוח הישראלי" לעולם..
offerbk1 -
יש תקציב ? אהבת ? - תקנה..
הטלוויזיה פצצה ויש פה כמה וכמה חבר'ה שכבר יכולים להעיד על הנאתם הצרופה מהדגם הנ"ל..
לא סתם היא "ספינת הדגל" של סמסונג.
תודה רבה על ההתייחסות המהירה והמקצועית. אני כנראה אלך אחרי הצעתכם. אני מבין שצריך איזשהו ממיר PALTONTSC גם אם משתמשים בחיבור HDMI בגלל שזו טלויזיה אמריקאית. במידה ואני אמצא כזה ואראה שזה עדיין משתלם אני אקנה את הטלויזיה. יש המלצות? כל מה שראיתי באיטנטרנט זה חיבורי SCART או חיבור ישן אחר שאינו HDMI. במידה ויש לכם המלצות לדגם אני אשמח מאד כי אני לא רוצה לקנות את הטלויזיה לפני שיש לי את התמונה המלאה של המחיר והמבצעים נגמרים מחרתיים.
תודה על התשובה אבל לצערי 450$ כבר מעבר לתקציב ואם אני מבין נכון אז מעבד הוא מותרות כי הוא משפר.
Atlona AT-HD560 Pal HDMI to NTSC HDMI Converter 1080p$157.46
מספיק טוב בשביל הדרישה הבסיסית של להיות בעל יכולת לחבר את הטלויזיה לממיר HOT בלי לפגוע באיכות?
Atlona AT-HD560 Pal HDMI to NTSC HDMI Converter 1080p$157.46
מספיק טוב בשביל הדרישה הבסיסית של להיות בעל יכולת לחבר את הטלויזיה לממיר HOT בלי לפגוע באיכות?
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
את זה ,אתה תוכל להגיד ,אם הממיר PAL TO NTSC מספיק טוב בשבילך
אני מכיר את ה-DVDO EDGE (יש לי כזה) מצויין בחיבור למסך אמריקאי 58C8000
אני מכיר את ה-DVDO EDGE (יש לי כזה) מצויין בחיבור למסך אמריקאי 58C8000
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
offerbk1 כתב:אני אסביר את השאלה שלי.
האם שימוש בממיר רגיל PALTONTSC (ללא מעבד תמונה) מספיק כדי שאני אהיה רגוע שהתמונה שלי לא תיפגע ביחס לטלויזיה אירופאית שלא צריכה ממיר כי מראש היא יודעת לעבוד עם PAL?...
offerbk1
אין קשר . רכישת מסך אמריקאי שתומך ב 60hz מחייב מעבד תמונה חיצוני כדי לבצע המרה לתכנים ב 50hz
לגבי היחס מול מסך אירופאי שמיועד לשידור ב 50hz לדעתי תמיד תהיה עדיפות . לטובת המסך האירופאי .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- yuria
- חבר מביא חבר

ישנם מעבדים "פרמיטיבים" שיודעים להמיר ביציאת HDMI מ-50 הרץ ל-60 הרץ
ואז אם הוא מתחבר לממיר HD של חברות הכבלים (ביציאת ה- HDMI ׂ)אז המעבד הוידאו הנ"ל
ימיר ביציאת ה-HDMI שלו ל-60 הרץ ומשם למסך .
הבעיה היחידה האם מעבדים אילו מספיק טובים כדי לא לקלקל את האות ביציאת הממיר
ואז אם הוא מתחבר לממיר HD של חברות הכבלים (ביציאת ה- HDMI ׂ)אז המעבד הוידאו הנ"ל
ימיר ביציאת ה-HDMI שלו ל-60 הרץ ומשם למסך .
הבעיה היחידה האם מעבדים אילו מספיק טובים כדי לא לקלקל את האות ביציאת הממיר
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
השקעה במעבד 450 דולר + converter ntsc for pal 150$ + משלוח לארץ + מכס / מעמ
מוציא את העוקץ מרכישה בארצות הברית . האם אני טועה ??
האם ישנם אנשים בפורום שרכשו טלויזיה אמריקאית ולא משתמשים במעבד ? האם איכות התמונה נפגעת ?
תודה
האם ישנם אנשים בפורום שרכשו טלויזיה אמריקאית ולא משתמשים במעבד ? האם איכות התמונה נפגעת ?
תודה
המעבד לא קשור לטלוויזיה אמריקאית, מעבד משפר איכות תמונה לא משנה מאיפה קנית את הטללוויזיהף ולא חייב לקנות את זהberti כתב:השקעה במעבד 450 דולר + converter ntsc for pal 150$ + משלוח לארץ + מכס / מעמ
תודה...
ולא, אחרי הכל זה עדיין חצי מחיר ממה שנמכר פה, ולגבי המבצע באמזון, זה סתם שטויות זה המחיר וכל יום יש שם מבצע חדש, זה בשבי לגרום לאנשים לקנות מהר בלי לחשוב יותר מדיי
- yuria
- חבר מביא חבר

מעבד וידאו בד"כ כולל אופציה לשנות את תדר היציאה לכן מעבד וידאו במסכים אמריקאים יכול מאוד לעזור משתי סיבות:
להמיר את האות ל-60 הרץ וגם לשפר את איכות התמונה .שתי ציפורים במכה אחת
להמיר את האות ל-60 הרץ וגם לשפר את איכות התמונה .שתי ציפורים במכה אחת
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
לא כל אחד רוצה להשקיע 500$+ במעבד תמונה, יש הרבה ממירים הרבה יותר זולים וטוביםyuria כתב:מעבד וידאו בד"כ כולל אופציה לשנות את תדר היציאה לכן מעבד וידאו במסכים אמריקאים יכול מאוד לעזור משתי סיבות:
להמיר את האות ל-60 הרץ וגם לשפר את איכות התמונה .שתי ציפורים במכה אחת...
יש כל מיני יבואנים מקבילים שמפרסמים את הטלויזיה למכירה (דגם אמריקאי) ואני רואה שהם מפרסמים אותה כמולטיסיסטם. אני לא רואה איזכור לזה באתר הרשמי, לא שהיא כן ולא שהיא לא מולטיסיסטם. יכול להיות שאני אוכל לכם את הראש על ממירים ובכלל לא צריך?? יש מישהו שיודע בוודאות את התשובה?(לא אם אני אוכל את הראש אלא אם צריך ממיר)
כבר אמרתי לך כמה פעמים שצריך, למה אתה ממשיך לשאול כל פעם את אותם שאלות ( יש לי את הדגם האמריקאי וגם לעוד מספר חברים פה בפורום )offerbk1 כתב:יש כל מיני יבואנים מקבילים שמפרסמים את הטלויזיה למכירה (דגם אמריקאי) ואני רואה שהם מפרסמים אותה כמולטיסיסטם. אני לא רואה איזכור לזה באתר הרשמי, לא שהיא כן ולא שהיא לא מולטיסיסטם. יכול להיות שאני אוכל לכם את הראש על ממירים ובכלל לא צריך?? יש מישהו שיודע בוודאות את התשובה?(לא אם אני אוכל את הראש אלא אם צריך ממיר)...