צריך עזרה דחופה, האם מתקן תליה לLCD מתאים גם לLCD אחרת..

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Nati1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם
בחדר שלי יש LCD של טושיבה בגודל 37 אינץ', הטלוויזיה נקנתה לפני שנתיים והיא לא הכי איכותית(HD READY) ויש לי את הממיר טוטאל של יס כולל ה-HD.
אמא שלי אתמול קנתה טלוויזיה לחדר שלה(יש לה ממיר רגיל) והיה מבצע על טלויזיה טובה, גם טושיבה LCD אבל full hd וגם הרבה יותר טובה ממה שיש לי בחדר..רק בעיה אחת שהיא 40 אינץ'.
החדר שלי הוא חדר ע-נ-ק ממש כמו יחידת דיור. אז זה יותר מסתדר שהטלוויזיה שהיא קנתה של ה40 אינץ' שהיא גם full hd (מה שאצלה יהיה חסר ערך ואצלי יראו יותר טוב) תראה טוב יותר אצלי בחדר והיא תקבל את שלי של ה37 אינץ'.

השאלה היא כזאתי..ביום ראשון באים להתקין אצלה בחדר את הטלויזיה, האם תהיה בעיה להעביר את הטלויזיה שלי אליה ואת שלה אלי? האם זה מתקן שונה לLCD 37 אינץ' ולLCD 40 אינץ'?

תודה רבה (Y) (Y) (Y) (Y)

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #2 

תבדוק את מרחק/מבנה הברגים בטלוויזיות הקיימות, אני לא חושב שיש משהו שונה כי שתיהם טושיבה.

ותבדוק לפי דגם הזרוע הקיימת עד איזה משקל היא תומכת [גם כאן אני לא חושב שתהיה בעיה כי אם טלוויזיה 37' שוקלת 20 קילו (סתם מספר ראנדומלי) אז ברור שלא היית קונה זרוע שתומכת עד 21 קילו.. ]

בכל מקרה תבדוק את דגם הזרוע באינטרנט או אם ושמרת את הקופסא שלה, כתוב עד לאיזה משקל/אינצ' היא תתאים.

לילה טוב (f)

Nati1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

אין לי את הדגם ואין לי מושג מה לחפש באינטרנט :roll:
בכל מקרה תודה רבה, אני מבין שיש סיכוי די טוב שזה יהיה אותו דבר (Y) (Y)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”