רכשתי רסיבר ימאהה RX-V1067. רציתי לשאול אם מישהו מחברי הפורום יש ברשותו את הרסיבר הזה, ויכול לתת בקצרה מספר טיפים או הסברים כיצד להגדיר את המכשיר לביצועים הכי טובים?
תודה לעונים.

בבקשה, אני די בטוח שצריכה לצאת אפליקצייה חדשה ל YAMAHA אני אבדוק...sam22 כתב:תודה אריה,
אולי בהזדמנות זו אפשר להעביר קריאה לימהה
להסתכל על אפליקציית האייפד של פיוניר ולהעתיק..
אני משתמש הרבה באפילקציית האייפון אבל נאלץ להשתמש גם באפליקציית הWEB המצוינת אבל לא נוחה.
שילוב של שתייהן על IPAD יהיה מבורך...

arotman כתב:לדעתי זה עניין של מספרים האנדרויד עדיין לא נפוץ כמו מכשירי ה APPLE.oriberko כתב:ומדוע מוזנחים משתמשי האנדרויד ??...
אני אנסה לברר גם על זה......

באמת?arotman כתב:לדעתי זה עניין של מספרים האנדרויד עדיין לא נפוץ כמו מכשירי ה APPLE.oriberko כתב:ומדוע מוזנחים משתמשי האנדרויד ??...

APPLE הוא עדיין היצרן הגדול ביותר של ה SMARTPHONES ומספר האפליקציות למערכת האנדרויד עדיין לא מגיע לכמות האפליקציות שיש ל APPLE לקח כמה שנים טובות עד שיצרני הרסיברים פיתחו בכלל אפליקציות ל APPLE והMARKET של האנדרויד במתכונת סבירה קיים זמן קצר יחסית ועדיין עובר שיפורים, אני מעריך שנראה יותר ויותר אפליקציות לאנדרואיד אבל בזמן זה APPLE עדיין מובילים עם 350 אלף APPS לא כולל סידיה מול כ 250 אלףAPPS.epony כתב:באמת?arotman כתב:לדעתי זה עניין של מספרים האנדרויד עדיין לא נפוץ כמו מכשירי ה APPLE.oriberko כתב:ומדוע מוזנחים משתמשי האנדרויד ??...
דיווח: אנדרואיד מחזיק בנתח שוק של 48% מכלל הסמארטפונים...

טוב גלשנו פה מעבר לנושא הדיון , אני מניח שיש לך טלפון מבוסס אנדרואיד ?epony כתב:אפל הם היצרנית הבודדת של סמארטפונים מסוג אייפון, אבל מדובר על פחות מ-20% מהשוק בכל מה שנוגע למכשירים בסה"כ. אנדרואיד זו מערכת הפעלה שנתמכת ע"י כמחצית מכלל הסמארטפונים בעולם. הסמנטיקות שלך לא משנות את העובדה שיש יותר מכפול סמארטפונים בעולם שתומכים באנדרואיד מאשר כאלה שתומכים ב-iOS, וזה מה שקובע מבחינת שוק האפליקציות - לא כמה כבר יש (כאילו שלמספר 350,000 יש משמעות...), אלא מה גודל השוק לאפליקציה שיוצאת היום, והפוטנציאל הכנסות של אפליקציית אנדרואיד הוא כפול מזה של אפליקציית iOS..!...