הוט נכנעו לבזק?
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
מה בדיוק שווים כל המבצעים האלה של בזק, אם הם לא זמינים לכולם???
בשנת 2010 הבטיחו שרשת ה-NGN תכסה 90 אחוז מהארץ.
מאז אנחנו כבר ב-2011 ,עוד מעט סוגרים את חודש יולי, ואני לא רואה ששום דבר זז בעניין הזה.
אלא אם כן, החליטו להתפרס בכל המדינה, חוץ מהעיר חיפה...
בשנת 2010 הבטיחו שרשת ה-NGN תכסה 90 אחוז מהארץ.
מאז אנחנו כבר ב-2011 ,עוד מעט סוגרים את חודש יולי, ואני לא רואה ששום דבר זז בעניין הזה.
אלא אם כן, החליטו להתפרס בכל המדינה, חוץ מהעיר חיפה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
Bariko
ניסיתי להכניס ngn לחברה שלי ביקנעם והם כבר שנה מבטיחים שזה יהיה זמין ״תוך שבועיים עד חודש״
ניסיתי להכניס ngn לחברה שלי ביקנעם והם כבר שנה מבטיחים שזה יהיה זמין ״תוך שבועיים עד חודש״
הטריפל בהוט עושה את העבודה
בזק לא היו מורידים את המחירים לשהם סתם
אני כלקוח אינטרנט של הוט לא חשבתי אפילו לעבור לבזק עד שהם הורידיו את המחירים של 30 מגה
מה שעוצר אותי מלהתקשר ולמחורת כבר להיות מנוי אצל בזק הוא הצורך בפריסת תשתית בתוך הבית שלי + צריך לשלם גם על החזקת הקו
והכי גרוע זה שאני לא יודע לאיזה ספק לעבור כרגע אני מנוי אצל אורנג' ואני נהנה מאוד משירות מצויין תוך אימייל אחד למחורת פותרים את כל הבעיות בלי הצורך להתייבש על הטלפון
ומאז שאני מנוי אצלהם אני מוריד תמיד על מהירות מקסימלית 12 מגה בטורנטים וYOUTUBE
חבל שהם מפסיקים להציע את שירותם
בזק לא היו מורידים את המחירים לשהם סתם
אני כלקוח אינטרנט של הוט לא חשבתי אפילו לעבור לבזק עד שהם הורידיו את המחירים של 30 מגה
מה שעוצר אותי מלהתקשר ולמחורת כבר להיות מנוי אצל בזק הוא הצורך בפריסת תשתית בתוך הבית שלי + צריך לשלם גם על החזקת הקו
והכי גרוע זה שאני לא יודע לאיזה ספק לעבור כרגע אני מנוי אצל אורנג' ואני נהנה מאוד משירות מצויין תוך אימייל אחד למחורת פותרים את כל הבעיות בלי הצורך להתייבש על הטלפון
ומאז שאני מנוי אצלהם אני מוריד תמיד על מהירות מקסימלית 12 מגה בטורנטים וYOUTUBE
חבל שהם מפסיקים להציע את שירותם
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

עופר,
אני לא יודע אם זו האמת, אבל נציג של בזק אמר לי פעם מפורשות, שבחיפה באופן ספציפי יש בעיה, היות וראש העיר (מר יונה להב) מתנגד להנחת התשתית.
שמעתי שחברת החשמל מתכוונת להיכנס לתחום האינטרנט. אני מאוד מקווה שזה יקרה במהרה, כי מבחינתי יש כרגע רק שחקנית אחת בזירה, וזה מצב מאוד לא "בריא"...
אני לא יודע אם זו האמת, אבל נציג של בזק אמר לי פעם מפורשות, שבחיפה באופן ספציפי יש בעיה, היות וראש העיר (מר יונה להב) מתנגד להנחת התשתית.
שמעתי שחברת החשמל מתכוונת להיכנס לתחום האינטרנט. אני מאוד מקווה שזה יקרה במהרה, כי מבחינתי יש כרגע רק שחקנית אחת בזירה, וזה מצב מאוד לא "בריא"...
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
זה לא מדוייק.bariko כתב:עופר,
....
בזק רצו להוסיף ארונות סעף חדשים בשביל ה-NGN, ויונה יהב התנגד (ובצדק) שיוסיפו עוד ארונות כאלו לרחובות. הוא דורש שכל תשתית חדשה בעיר תהיה תת קרקעית כדי לא לכער. הוויכוח הזה נמשך מלא זמן כי בזק לא מוכנה להשקיע בתשתית תת קרקעית, והעירייה לא מוכנה שיוסיפו עוד ועוד ארונות באמצע רחובות.
למיטב הבנתי הנושא הזה תקוע.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אז רגע, בכל הארץ זה בסדר, ורק עבור חיפה הדבר מכוער???
עם כל הכבוד למר יונה להב (ואני באמת מעריך את האיש), שקודם כל ידאג להעיף כבר את כל החומרים המסוכנים מהמפעלים שבמפרץ חיפה, שעלולים לגרום כאן לאסון בקנה מידה עצום!
זה הרבה יותר חשוב!
עם כל הכבוד למר יונה להב (ואני באמת מעריך את האיש), שקודם כל ידאג להעיף כבר את כל החומרים המסוכנים מהמפעלים שבמפרץ חיפה, שעלולים לגרום כאן לאסון בקנה מידה עצום!
זה הרבה יותר חשוב!
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

snad כתב:זה חשוב וזה חשוב, הם לא באים אחד על חשבון השני. יהב צודק, המרחב הציבורי לא שייך לחברות האלו ואין שום סיבה שהם יכערו את העיר....
נכון שהם לא באים אחד על חשבון השני, אבל כאשר אתה אומר "זה חשוב, וזה חשוב", הדברים נשמעים כאילו יש להם אותו משקל...
מצידי שיהפכו את כל העיר כמו בתעלת בלאומילך, רק שיסלקו כבר את החומרים המסוכנים מהמפעלים במפרץ ...
בכל אופן
בזק הם לא הכי טובים זה נכון, אבל לצערי גם הוט לא משהו...אין להם כלל מבחר למהירויות הגבוהות ולדעתי יש להם בעיות טכניות לספק אותן - עובדה שכאשר הם יצאו עם רשת ה UFI שאני הייתי בין הראשונים להיות בה - לאחר חודש וחצי הם צימצמו את המהירות ל 12 מגה או 100 , במשך חודש וחצי הם סיפקו גם מהירות 16 (שאני מנוי בה עד היום) 32 ,64 ו 100.
אם הוט לא יספקו מבחר בקרוב + הוזלה משמעותית של ה 100 מגה - בזק יקחו יתרון.
אם הוט לא יספקו מבחר בקרוב + הוזלה משמעותית של ה 100 מגה - בזק יקחו יתרון.
ת.
אני חייב לציין שכעת מצב הניתוקים בהוט הוא טוב..
אין לי כבר ניתוקים ואיבודי מידע - חבילה של 16 מגה
הבעיה בחיבור בכבלים ללא חייגן הוא שלא ניתן לקבל תיעדופים...לא גיימר ולא טאג 4 וכו...
אין לי מושג איך הכבלים יפתרו את זה ויוכלו להתמודד עם זה בתחרות העתידית- כי מדובר בחסרון ענקי (בשיטה הנהוגה בארץ: תשתית+ספקית)
הבעיה בחיבור בכבלים ללא חייגן הוא שלא ניתן לקבל תיעדופים...לא גיימר ולא טאג 4 וכו...
אין לי מושג איך הכבלים יפתרו את זה ויוכלו להתמודד עם זה בתחרות העתידית- כי מדובר בחסרון ענקי (בשיטה הנהוגה בארץ: תשתית+ספקית)
- unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 578
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Re: ת.
מה זה טאג תעדוף טאג 4? במה מדובר?gabif כתב:אני חייב לציין שכעת מצב הניתוקים בהוט הוא טוב..
אין לי מושג איך הכבלים יפתרו את זה ויוכלו להתמודד עם זה בתחרות העתידית- כי מדובר בחסרון ענקי (בשיטה הנהוגה בארץ: תשתית+ספקית)...
- unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 578
- קיבל תודות: 0
Re: טאג
הבנתי.gabif כתב:טאג 3 וטאג 4 הם תיעדופים בגלישה לחול שקיימים בנטויזן כאשר טאג 4 הוא התעדוף הטוב ביותר התעדופים הנל מחייבים מנוי עסקי...
תודה רבה!
בעיקרון טאג 4 יותר טוב בהשוואה לגיימר של בזק בינלאומי?
- shahafkeren
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 235
- שם מלא: שחף
- קיבל תודות: 3 פעמים
צר לי לאכזב את כולכם אבל בלי בזק לHOT אין אינטרנט ואין טלפון היום הכול עובר דרך בזק דרך הקווים שלהם דרך הסיבים ודרך המערכות של בזק אז גם עם אתם בHOT או בזק עדיין זה בזק