חבילת גיימר
מנסיון שלי חבילת גיימר תשפר את הסטרימינג אבל בשעות השיא ובעיקר בסופ"שים יש מצב שתקבל buffering אבל לא באותה תדירות כמו שאתה חווה היום .kobid84 כתב:אני מדבר על טריילרים לסרטים, והוידאו plugins - כרגע אני על 15MB וכל 5-6 שניות אני תקוע עם הודעת Buffer...
עם netflix אין כמעט בעיות
ספקית אינטרנט www.ccc.co.il
האמת שגם אני לא מכיר כמעט אנשים שמחוברים דרכה אבל מניסיון של יומיים בערך נראה שהם עושים את העבודה
האמת שגם אני לא מכיר כמעט אנשים שמחוברים דרכה אבל מניסיון של יומיים בערך נראה שהם עושים את העבודה
מצ"ב דוגמא לבדיקת מהירות לחו"ל - ניו יורק במקרה הזהsushay כתב:ספקית אינטרנט www.ccc.co.il
האמת שגם אני לא מכיר כמעט אנשים שמחוברים דרכה אבל מניסיון של יומיים בערך נראה שהם עושים את העבודה...
בדיקה של טריפל סי
http://speedtest.net/result/1407886607.png
בדיקה של 014
http://www.speedtest.net/result/1408250446.png
חיבור של 12 מגה בשניהם (תשתית HOT)
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אתם יודעים שכל הבדיקות האלו ב speedtest לא שוות הרבה.
הספק גורם לכם לעבור דרך proxy שמכיל עותק מקומי של הבדיקה.
מי שרוצה להראות את יכולות חשבון ה "גיימר" שלו, שיראה את זה בעזרת בדיקת המהירות של הפורום שמראה תוצאות אמיתיות וגורמת לספק לא להצליח לבצע cache או מעבר דרך proxy.
הספק גורם לכם לעבור דרך proxy שמכיל עותק מקומי של הבדיקה.
מי שרוצה להראות את יכולות חשבון ה "גיימר" שלו, שיראה את זה בעזרת בדיקת המהירות של הפורום שמראה תוצאות אמיתיות וגורמת לספק לא להצליח לבצע cache או מעבר דרך proxy.
נערך לאחרונה על ידי jpost ב 30/07/2011 0:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
jpost תגיד לי אם אני הוזה??
זה גם קאש?? איך אפשר לקבל מהירות כזאת דווקא לסין?! זה תמיד המקום שנותן הכי קצת!
קוד: בחירת הכל
21 China 18.79 Mbps 30/07/2011 01:05:19 18773.9 KB 00:00:08 Finished http://ubuntu.cn99.c
תראה, גם אני חושב שבשביל שירות טוב צריך לשלם ועם זה אין לי בעיה
אבל למה בשירות רגיל של best afford אני מקבל מהירות יותר טובה מספק אינטרנט חדש יחסית בשוק
במחיר זול בהרבה מספק שאני מחובר אליו כבר 4-5 שנים?
מה אתה מציע? להשאר ב-014 ולספוג את עלות הגיימר?
אבל למה בשירות רגיל של best afford אני מקבל מהירות יותר טובה מספק אינטרנט חדש יחסית בשוק
במחיר זול בהרבה מספק שאני מחובר אליו כבר 4-5 שנים?
מה אתה מציע? להשאר ב-014 ולספוג את עלות הגיימר?
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
סיפור קצר על חשבון גיימר שהפתיע אותי לרעה:
אני בחשבון גיימר כבר זמן מה בבזק בינלאומי ויחסית מרוצה.
אני בד"כ משחק ב- UT3 Vehicle Capture the Flag ורואה 15-20 שרתים עם פינגים נמוכים מ- 250Msec מתוך 30+ שרתים.
יום שישי, לפני כמה שבועות שמתי לב שאני מקבל רק 5 שרתים עם פינגים נמוכים מ- 250Msec.
איתחול הציוד לא עזר אז התקשרתי למוקד תמיכה. תוך דקות הבעיה הסתדרה (מאז הכל תקין).
כששאלתי את הבחור מה הוא שינה אז הוא אמר שהוא הוסיף לי channels ?!?
אז עכשיו יש חשבון גיימר מהיר וגיימר איטי?
אני בחשבון גיימר כבר זמן מה בבזק בינלאומי ויחסית מרוצה.
אני בד"כ משחק ב- UT3 Vehicle Capture the Flag ורואה 15-20 שרתים עם פינגים נמוכים מ- 250Msec מתוך 30+ שרתים.
יום שישי, לפני כמה שבועות שמתי לב שאני מקבל רק 5 שרתים עם פינגים נמוכים מ- 250Msec.
איתחול הציוד לא עזר אז התקשרתי למוקד תמיכה. תוך דקות הבעיה הסתדרה (מאז הכל תקין).
כששאלתי את הבחור מה הוא שינה אז הוא אמר שהוא הוסיף לי channels ?!?
אז עכשיו יש חשבון גיימר מהיר וגיימר איטי?
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
סיפור מורכב.
החברה משלמת בעצמה על אינטרנט עיסקי 2.5 עם ההנחות שחברה מקבלת.
בזבמנו התעקשתי שאני רוצי גיימר. אחרי הרבה זמן ובלגן בין המחלקה העסקית והפרטית בבזק בינלאומי ועם מחלקת IT הסכימו לשדרג אותי לגיימר.
את ההפרשים (בשנה האחרונה זה ירד ל- 10 ש"ח) מורידים מתלוש המשכורת (התעקשתי על כך).
החברה משלמת בעצמה על אינטרנט עיסקי 2.5 עם ההנחות שחברה מקבלת.
בזבמנו התעקשתי שאני רוצי גיימר. אחרי הרבה זמן ובלגן בין המחלקה העסקית והפרטית בבזק בינלאומי ועם מחלקת IT הסכימו לשדרג אותי לגיימר.
את ההפרשים (בשנה האחרונה זה ירד ל- 10 ש"ח) מורידים מתלוש המשכורת (התעקשתי על כך).