מתקן תלייה מהתקרה לאפסון 3600
- silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 521
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
היי תתחדש , אני לאפסון שלי קניתי דרך סופטק זרוע טלסקופי באורך 110 ס״מ (אפשר גם קצר יותר) והזרועות של מתאים באורך למידות של החיבורים במקרן , עלה לי 300 שקל.
- silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

קבל תיקון התבלבלתי עם האתר שקניתי דרכו את המסך הקרנה...
חפש בגוגל תמליל2000 ושם תראה באתר(אני כותב לך דרך האייפון אז בעייתי להוסיף לינק)
זרוע טלסקופי זה זרוע (מוט) שיורד מהתקרה (ישנם אורכים שונים) ובקצה שלו יש זרוע עכביש שמתחבר למקרן.
חפש בגוגל תמליל2000 ושם תראה באתר(אני כותב לך דרך האייפון אז בעייתי להוסיף לינק)
זרוע טלסקופי זה זרוע (מוט) שיורד מהתקרה (ישנם אורכים שונים) ובקצה שלו יש זרוע עכביש שמתחבר למקרן.
- silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

על האריזה כתוב משקל מקסימלי של 8 קילו אבל כשהתקשרתי לחברה כדי להיות בטוח שזה יחזיק כי האפסון שוקלת 10 קילו נאמר לי שלא תהיה בעיה...אם אתה רוצה להיות אקסטרה בטוח תקנה ג׳מבו גדול יותר ממה שמגיע עם המתקן ושמתאים לגודל של החורים ותשים אותו.
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 961
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
כבר תלית?
אני מתפלא שהזרועות מתאימות לחורים של המקרן, המרחק בינהם מאוד גדול. אני בסוף הסתדרתי עם המדף (ועזרה של פטישון BOSH). מאוד פחדתי שמתקנים מסוג זה יהיו קצרים מדי מבחינת מרחק הזרועות.
אני מתפלא שהזרועות מתאימות לחורים של המקרן, המרחק בינהם מאוד גדול. אני בסוף הסתדרתי עם המדף (ועזרה של פטישון BOSH). מאוד פחדתי שמתקנים מסוג זה יהיו קצרים מדי מבחינת מרחק הזרועות.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
יש בקטלוג מתקנים למקרנים הרבה פתרונות למתקני תליה.
http://www.galil-slg.co.il/?categoryId=8619
בהצלחה
http://www.galil-slg.co.il/?categoryId=8619
בהצלחה
אני משתמש במתקן תליה של גליל עם עכביש גדול (זה השם... בגלל שהמרחק של החורים גדול).
בכל מקרה המתקן שלהם ממש בנוי טוב וחכם.
הזמנתי דרך חנות העולם הדיגיטילי ברמת השרון.
לפי דעתי אתה יכול גם ליצור קשר עצמאית עם גליל, הם יושבים באיזור רמת גן...
בכל מקרה המתקן שלהם ממש בנוי טוב וחכם.
הזמנתי דרך חנות העולם הדיגיטילי ברמת השרון.
לפי דעתי אתה יכול גם ליצור קשר עצמאית עם גליל, הם יושבים באיזור רמת גן...