ציפיות מקניה קבוצתית של Panasonic PHD8
בהמשך לנסיון הקניה הקבוצתית של ה-PHD8 מעניין לדעת מה היו הציפיות של המצטרפים לרשימה ועד כמה ראליות הן היו.
כדי להעביר את הציפיות לפסים אופרטיביים מוצג בפניכם המשאל הבא.
מהו המחיר המקסימלי שבו הייתם מוכנים להתחייב בקניה של PHD8?
כדי להעביר את הציפיות לפסים אופרטיביים מוצג בפניכם המשאל הבא.
מהו המחיר המקסימלי שבו הייתם מוכנים להתחייב בקניה של PHD8?
נערך לאחרונה על ידי rbroudo ב 06/06/2006 12:04, נערך 2 פעמים בסך הכל.
תשים דגש על להתחייב..
אני סימנתי 15 אלף שקל.. כי זה מחיר שבאמת הייתי מוכן להתחייב
אבל זה לא אומר שביותר כסף לא הייתי קונה..
ודרך אגב בלי שום קשר המחיר שקיבלנו הוא לא לקנייה קבוצתית ואין התחייבות מצידכם לקנות
אני סימנתי 15 אלף שקל.. כי זה מחיר שבאמת הייתי מוכן להתחייב
אבל זה לא אומר שביותר כסף לא הייתי קונה..
ודרך אגב בלי שום קשר המחיר שקיבלנו הוא לא לקנייה קבוצתית ואין התחייבות מצידכם לקנות
שלא תבינו לא נכון, אני לא חושב שהציפיות של המצטרפים היו לא ראליות.
אני רוצה לוודא שאכן כך כי אם 30 מתוך 40 האנשים שנרשמו אצל avizov2 מצפים ל-13000 אז חבל על הזמן של כולנו.
לעומת זאת יש לי הרגשה שניתן בהתארגנות יותר רצינית ומחויבת לקבל מחיר יותר טוב אפילו מהחנויות.
כאשר יש מחיר יעד והתחיבות לקניה המשחק נראה שונה לגמרי.
אני רוצה לוודא שאכן כך כי אם 30 מתוך 40 האנשים שנרשמו אצל avizov2 מצפים ל-13000 אז חבל על הזמן של כולנו.
לעומת זאת יש לי הרגשה שניתן בהתארגנות יותר רצינית ומחויבת לקבל מחיר יותר טוב אפילו מהחנויות.
כאשר יש מחיר יעד והתחיבות לקניה המשחק נראה שונה לגמרי.
המשחק לא נראה שונה.. מכיוון שיורוקום לא מסכימה למכור במחיר כזה.. כי חנויות כמו שקם אלטריק יפגעו..rbroudo כתב:שלא תבינו לא נכון, אני לא חושב שהציפיות של המצטרפים היו לא ראליות.
כאשר יש מחיר יעד והתחיבות לקניה המשחק נראה שונה לגמרי....
ולמעשה יורוקום כביכול "יורידו" את המחיר שוק של עצמם..
זה למעשה למה הקנייה הקבוצתית כאן לא הצליחה מלכתחילה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אז זהו שלא, ועל זה בדיוק נפל כל הסיפור.rbroudo כתב:שלא תבינו לא נכון, אני לא חושב שהציפיות של המצטרפים היו לא ראליות.
כאשר יש מחיר יעד והתחיבות לקניה המשחק נראה שונה לגמרי....
יורוקום מאוד קנאים למחיר "המחירון" של המסכים שלהם.
הם עשו הרבה טעויות לפני שנה-שנתיים עם סידרה 7.
עתה, הם מעדיפים למכור פחות ובלבד שהמחיר לא יישבר והם ייסתכסכו עם המפיצים (או כמו שהם קוראים להם - "שותפים") ולכן:
1. הם לא מוכנים למכור ישירות לשום גוף אלא דרך החנויות.
2. הרווח, כמו שכבר אמרתי, הוא הרבה יותר נמוך ממה שאתם חושבים, אי לכך אין הרבה משחק מלכתחילה.
3. יש רשתות (כמו שק"ם אלקטריק) שקנו מלאים מאוד גדולים במחירים שעלולים להיות גבוהים בהרבה אם יהיה באמת "מבצע" כזה ולכן הם ייתרעמו על יורוקום וכולה בשביל מה? 30 מסכים?
רשת כמו שק"ם מוכרת מאות מסכים בחודש....
4. הלקוח מאוד חשוב להם ולכן, אם לקוח שקנה יומיים קודם במחיר "רגיל" ייראה מבצע כזה מטעמם הוא ייתרגז והם מעדיפים לא להיכנס לפינה הזו.
מהסיבות הנ"ל ועוד כמה שאני לא יכול לפרט, הם החליטו שבקנייה קבוצתית כזו יש להם יותר נזק מאשר תועלת ולכן הם ירדו מזה.
המשאל הזה לא אפקטיבי בכלום. מלבד אולי להראות את הציפיות הלא ריאליות של האנשים.
השיקולים של יורוקום הם נכונים מאוד וכל אחד צריך לשים את עצמו על כיסא המנכל ולהבין שהיבואן עצמו לא יכול למכור ישירות במחיר נמוך מהחנויות כל עוד הוא משתמש בחנויות אלו להפצת מוצריו הרי זה די לכרות את הענף עליו הוא יושב לכן אין כל כך מה להתרעם על יורוקום .
יש יותר סיכוי להשיג מחיר טוב דרך חנות בקנייה קבוצתית כאשר לחנות יש את השיקול להחליט על נתח הרווחים שלה מכל מסך.
יש יותר סיכוי להשיג מחיר טוב דרך חנות בקנייה קבוצתית כאשר לחנות יש את השיקול להחליט על נתח הרווחים שלה מכל מסך.
קיבלתם מייל עם רשימה של 3 חנויות-ומחיר עד כמה שאני יודע
וחלק מכם התחילו לעשות מסחרה בין החנויות(כן מקבל כבלים וכו').
אני אישית לא מעוניין להכלל בין החנויות שנותנות מבצע-סינמה פרדיסו,כי זו לא צורה להתנהג מהצד שלכם בקטע של ללחוץ לקבל הטבות בצורה של תסלחו לי-מגעילה.
אז אם קיבלתם מייל והשם סינמה פרדיסו נכלל בה,אל תתיחסו.
כל אחד מוזמן אליי כלקוח פרטי ולרכוש ע"פ סקר שוק שעשה ללא שום קבוצה מאורגנת.
ברגשי כבוד
מולי שרל
סינמה פרדיסו
אני אישית לא מעוניין להכלל בין החנויות שנותנות מבצע-סינמה פרדיסו,כי זו לא צורה להתנהג מהצד שלכם בקטע של ללחוץ לקבל הטבות בצורה של תסלחו לי-מגעילה.
ברגשי כבוד
מולי שרל
סינמה פרדיסו
השירשור הזה לא הולך למקום טוב
הנה האני מאמין שלי בנושא על קצה המזלג ובזאת אסיים.
הטעות הבסיסית היתה הפניה ליורוקום כל מילה של מרטין למעלה היא אמת והציפייה שיורוקום ישברו את השוק למעננו היא זו שהיתה לא ריאלית.
התחרות על המחיר היתה צריכה להיות אך ורק בין החנויות.
מיקוח ומשא ומתן על המחיר הוא חלק מהמשחק. מי שלא רוצה לא חייב לשחק. ויפה עשה מולי כשהודיע חד וחלק - לא מעוניין!
צריך לזכור שעסקה נסגרת רק כששני הצדדים מרוצים אף אחד לא מחוייב למכור ואף אחד לא מחוייב לקנות.
אני אישית עדין מחפש. מי מרוצה להמשיך לדון בחלופות מחוץ לפורום ולאתר מוזמן לפנות אלי ישירות באימייל אל [email protected]
הנה האני מאמין שלי בנושא על קצה המזלג ובזאת אסיים.
הטעות הבסיסית היתה הפניה ליורוקום כל מילה של מרטין למעלה היא אמת והציפייה שיורוקום ישברו את השוק למעננו היא זו שהיתה לא ריאלית.
התחרות על המחיר היתה צריכה להיות אך ורק בין החנויות.
מיקוח ומשא ומתן על המחיר הוא חלק מהמשחק. מי שלא רוצה לא חייב לשחק. ויפה עשה מולי כשהודיע חד וחלק - לא מעוניין!
צריך לזכור שעסקה נסגרת רק כששני הצדדים מרוצים אף אחד לא מחוייב למכור ואף אחד לא מחוייב לקנות.
אני אישית עדין מחפש. מי מרוצה להמשיך לדון בחלופות מחוץ לפורום ולאתר מוזמן לפנות אלי ישירות באימייל אל [email protected]
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Re: קיבלתם מייל עם רשימה של 3 חנויות-ומחיר עד כמה שאני יודע
mc כתב:וחלק מכם התחילו לעשות מסחרה בין החנויות(כן מקבל כבלים וכו').
ברגשי כבוד
מולי שרל
סינמה פרדיסו...
חבל.
אבל כמו שאמרתי לא פעם:
לישראלי המצוי יש שני מצבי צבירה או שהוא דופק או שהוא נדפק.
חבל שהוא לא מבין שיש מקום שנקרא - WIN WIN SITUATION....
במקרה הזה, הפסידו.
mc,
מה זאת אומרת הטבות? במידה ואני מקבל טלפון, אני מעוניין לדעת מה דווקא כן מגיע לי,
ולא לצאת ה"ישראלי המגעיל" שרק מבקש במינימום מחיר עם כל הדברים שלא מגיעים לי.
אשמח לדעת.
אם קשר למבצע בלי קשר, אשמח לדעת מבעל עסק
.
מרטין,
שישדדו ממנו 20 אלף שקל והוא לא יקבל עם זה מניות? ו25 אחוז מהחנות? למה מה קרה? מגיע לו! (הכל בגדר ציניות).
אני לא מפיל את זה על החנויות! חס וחלילה, אבל מה שעובר בישראל כל מוצר אלקטרוניקה, בסופו של דבר הישראלי נדפק והוא חושב שבמחיר אפילו במינימום מגיע לו הכל.
מה זאת אומרת הטבות? במידה ואני מקבל טלפון, אני מעוניין לדעת מה דווקא כן מגיע לי,
ולא לצאת ה"ישראלי המגעיל" שרק מבקש במינימום מחיר עם כל הדברים שלא מגיעים לי.
אשמח לדעת.
אם קשר למבצע בלי קשר, אשמח לדעת מבעל עסק
מרטין,
שישדדו ממנו 20 אלף שקל והוא לא יקבל עם זה מניות? ו25 אחוז מהחנות? למה מה קרה? מגיע לו! (הכל בגדר ציניות).
אני לא מפיל את זה על החנויות! חס וחלילה, אבל מה שעובר בישראל כל מוצר אלקטרוניקה, בסופו של דבר הישראלי נדפק והוא חושב שבמחיר אפילו במינימום מגיע לו הכל.
שלא תבין אותי שלא כהלכה
אין בעיה עם הטבות.
אבל כשנסגר משהו ,לא פונים אחרי זה לחנויות ומנסים ליצור תחרות בין החנויות שבמבצע.
זה לא אתי,ולכן אני לא במשחק.
ואם זה הקטע אז תהנו-והלוואי שתשיגו את מבוקשכם
אבל כשנסגר משהו ,לא פונים אחרי זה לחנויות ומנסים ליצור תחרות בין החנויות שבמבצע.
זה לא אתי,ולכן אני לא במשחק.
ואם זה הקטע אז תהנו-והלוואי שתשיגו את מבוקשכם
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
חברים,
אם מה שמולי אומר זה נכון (ואין לי ספק שזה מאוד נכון) אז מדובר כאן בגועל נפש אמיתי. אנחנו בפירוש מבקשים שלא להתמקח עם החנויות ולא להתחיל ללכת ולנסות ולהוריד עוד 100 ש"ח פה או לקבל הטבה שם.
מולי, ושאר החנויות. אני אישית מבקש שלא תפסיקו למכור לאנשים שאחנו מפנים אליכם. מצד שני, ברגע שמישהו מנסה להתמקח איתכם, פשוט אל תמכרו לו גם במחיר המבצע - פשוט לא מגיע להם אגורה מתחת למחיר מחירון.
זה ילמד אותי להתאמץ עבור אנשים. המסקנה המתבקשת היא שאנשים כאן לא מספיק בוגרים בשביל רכישות מהסוג הזה. אם אני מחשב את ימי החופש שאני ומרטין לקחנו ואת השעות בטלפון שבילינו בגלל המכירה הזו, כבר היה יותר שווה לי לרכוש את המסכים ולתת את הנחה בעצמי (זה היה עולה לי פחות כסף).
מבחינתי אין יותר רכישות קבוצתיות, והאתר לא ישמש במה לרכישות כאלה יותר.
אני פשוט נגעל.
אם מה שמולי אומר זה נכון (ואין לי ספק שזה מאוד נכון) אז מדובר כאן בגועל נפש אמיתי. אנחנו בפירוש מבקשים שלא להתמקח עם החנויות ולא להתחיל ללכת ולנסות ולהוריד עוד 100 ש"ח פה או לקבל הטבה שם.
מולי, ושאר החנויות. אני אישית מבקש שלא תפסיקו למכור לאנשים שאחנו מפנים אליכם. מצד שני, ברגע שמישהו מנסה להתמקח איתכם, פשוט אל תמכרו לו גם במחיר המבצע - פשוט לא מגיע להם אגורה מתחת למחיר מחירון.
זה ילמד אותי להתאמץ עבור אנשים. המסקנה המתבקשת היא שאנשים כאן לא מספיק בוגרים בשביל רכישות מהסוג הזה. אם אני מחשב את ימי החופש שאני ומרטין לקחנו ואת השעות בטלפון שבילינו בגלל המכירה הזו, כבר היה יותר שווה לי לרכוש את המסכים ולתת את הנחה בעצמי (זה היה עולה לי פחות כסף).
מבחינתי אין יותר רכישות קבוצתיות, והאתר לא ישמש במה לרכישות כאלה יותר.
אני פשוט נגעל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אני סוגר את השרשור הזה. מבחינתי זה "מים מתחת לגשר".
השקענו אין ספור שעות, וקיוונו שאנשים כאן יהיו מספיק בוגרים בכדי להנות מפרי עמלינו. לא רק שהם לא, הם גם הצליחו במחי אצבע גם לדפוק את כל העולם בשביל 200 ש"ח.
הבנתי את הפואנטה, NO GOOD DEED GOES UNPUNISHED.
השקענו אין ספור שעות, וקיוונו שאנשים כאן יהיו מספיק בוגרים בכדי להנות מפרי עמלינו. לא רק שהם לא, הם גם הצליחו במחי אצבע גם לדפוק את כל העולם בשביל 200 ש"ח.
הבנתי את הפואנטה, NO GOOD DEED GOES UNPUNISHED.