צריך לדייק בנתונים - תלוי איזה דגם ואיזה גודל מסך.את סדרת ה D6000 ניתן היה להשיג די מזמן.
החל מהשבוע יש מחירים לD7000 ואפשר להזמין.
חבל שאין להם פלזמה סדרת D מתחת ל גודל מסך 64"
אל תהיה עב"מ....
למה לחכות לסמליין?? יש אנשים כאן בפורום שיש להם בבית את המסכים כבר 4 חודשים !!
עד שסמליין יואילו בטובם לספק לך מסך כבר יוצג הדגם של השנה הבאה....
עוד מעט "סמליין" תחווה שינוי דרמטי, לא תישאר בדמותה הנוכחית...
יהיו הרבה שינויים, לא מעט עבור הלקוחות.. ודווקא דברים טובים,
אני משוכנע שיסתיים תיסכול ממושך של לקוחות לגבי מבחר מצומצם של דגמים, מחירים מופקעים בתקופות מסוימות.. זה עומד להשתנות.. סבלנות...!!
עוד מעט "סמליין" תחווה שינוי דרמטי, לא תישאר בדמותה הנוכחית...
אני משוכנע שיסתיים תיסכול ממושך של לקוחות לגבי מבחר מצומצם של דגמים, מחירים מופקעים בתקופות מסוימות.. זה עומד להשתנות.. סבלנות...!!
costello כתב:עוד מעט "סמליין" תחווה שינוי דרמטי, לא תישאר בדמותה הנוכחית...
ליבואנים הראשיים יש מדיניות שיווק כוללת ומצדיקים מחירים גבוהים בגלל המנגנון והשקעות נוספות (שיווק ,השקעה בשרות, סדנאות + עמלות לשרשרת השיווק, התאמה מקומית ....) .
נראה לי שיש מודל אחיד בתחום ושעובדים יותר כקרטל - בכניסת דגם חדש המחיר הוא - 2X-3X יחסית לחול
בסיום שנה יורד ל 1.5Xואחרי זה מכירות אינטרנט אגרסיביות במחירים של ב 4K-8K בממוצע ל מסך 50"
היתרון בנוכחות חנויות יבואן זה יכולת לצפות ו "למשש" את המוצר , ולפעמים קבלת אינפורמציה (בערבון מוגבל). יש גם כאלו שמעדיפים את הבטחון ומשלמים מחיר מלא. ויש כאלו שיצאו וירכשו את מוצרי LOW END מאתרי אינטרנט ומוצרי HIGH END מ פרללים הנותנים פרופורציות למחירים.
costello כתב:עוד מעט "סמליין" תחווה שינוי דרמטי, לא תישאר בדמותה הנוכחית...