סיוע בבחירת מערכת לשמיעת מוזיקת רקע
-
siboni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום לכל חברי הפורום המכובד,
ברצוני לרכוש מערכת שתאפשר לי, בעיקר, לשמוע מוזיקת רקע מהאייפון.
המערכת תמוקם בסלון ולכן יש חשיבות רבה לאסתטיקה ולגודל הפיזי.
מעדיף לשמור על תקציב נמוך ככל הניתן, אבל בעקרון הקצבתי עד 1000 ש"ל לטובת העניין.
חשבתי על כמה חלופות:
1. רסיבר ורמקולים מדפיים קטנים - שניהם מיד שניה
2. רמקולים מוגברים כדוגמת microlab solo (לא שמעתי, רק קראתי ביקורות טובות)
3. סט 2.1 של logitech/creative/microlab וכד' - ראיתי סטים שקיבלו ביקורות לא רעות בעלות של 350-600 ש"ח
4. מערכת מיקרו כלשהי
שאלות:
1. האם רמקולים מדפיים קטנים שמשמשים בד"כ לסראונד (למשל, diamond 9.sr) יכולים לשמש כקדמיים? (אינני מתכוון להגיע לעוצמות גבוהות בכל מקרה). האם יש רמקולים מומלצים על ידכם?
2. האם רמקולים מוגברים יכולים להוות תחליף לרסיבר+מדפיים קטנים בכל מה שקשור להספק שלהם וליכולת למלא חלל של סלון בינוני?
3. האם סט 2.1 שמיועד למחשב ושממוקם בסלון יכול בכלל להישמע סביר או שמתאים רק לחדרים קטנים?
ברצוני לרכוש מערכת שתאפשר לי, בעיקר, לשמוע מוזיקת רקע מהאייפון.
המערכת תמוקם בסלון ולכן יש חשיבות רבה לאסתטיקה ולגודל הפיזי.
מעדיף לשמור על תקציב נמוך ככל הניתן, אבל בעקרון הקצבתי עד 1000 ש"ל לטובת העניין.
חשבתי על כמה חלופות:
1. רסיבר ורמקולים מדפיים קטנים - שניהם מיד שניה
2. רמקולים מוגברים כדוגמת microlab solo (לא שמעתי, רק קראתי ביקורות טובות)
3. סט 2.1 של logitech/creative/microlab וכד' - ראיתי סטים שקיבלו ביקורות לא רעות בעלות של 350-600 ש"ח
4. מערכת מיקרו כלשהי
שאלות:
1. האם רמקולים מדפיים קטנים שמשמשים בד"כ לסראונד (למשל, diamond 9.sr) יכולים לשמש כקדמיים? (אינני מתכוון להגיע לעוצמות גבוהות בכל מקרה). האם יש רמקולים מומלצים על ידכם?
2. האם רמקולים מוגברים יכולים להוות תחליף לרסיבר+מדפיים קטנים בכל מה שקשור להספק שלהם וליכולת למלא חלל של סלון בינוני?
3. האם סט 2.1 שמיועד למחשב ושממוקם בסלון יכול בכלל להישמע סביר או שמתאים רק לחדרים קטנים?
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
תשובות:
1. כן
2. בד"כ הספקם יהיה נמוך מזה של רסיבר נפרד + רמקולי מדף, אבל זה יכול להספיק, תלוי בדגם, בגודל החלל, איפיוניו האקוסטיים וכו'.
3. יכול להספיק, ראה לעיל. אני יכול להמליץ על Microlab fc-330, סט 2.1 מצוין שעולה כ-350 שקל ויכול להספיק אם הסלון לא גדול מדי. במחיר שלהם הם ללא תחרות. קח בחשבון שאם תרצה רסיבר + רמקולי מדף מיד שניה, תצטרך להתקרב יותר ל-1,000 שקל.
1. כן
2. בד"כ הספקם יהיה נמוך מזה של רסיבר נפרד + רמקולי מדף, אבל זה יכול להספיק, תלוי בדגם, בגודל החלל, איפיוניו האקוסטיים וכו'.
3. יכול להספיק, ראה לעיל. אני יכול להמליץ על Microlab fc-330, סט 2.1 מצוין שעולה כ-350 שקל ויכול להספיק אם הסלון לא גדול מדי. במחיר שלהם הם ללא תחרות. קח בחשבון שאם תרצה רסיבר + רמקולי מדף מיד שניה, תצטרך להתקרב יותר ל-1,000 שקל.
על אלו גם אני יכול להמליץ. יש לי אותם בעבודה בדיוק בשביל המטרה שלך. נשמעים מצויין עם כרטיס קול OB מנגנים בעיקר רדיו איננטרנט. ממלאים חלל די גדול. הסאב עושה את העבודה ולא מרגישים את החור הקלאסי במיד שיש בהרבה 2.1. בנוסף הם גם נראים מעולה. אם זה יחובר ליציאת אוזניות של האייפון וינגן בעיקר מוזיקת רקע זה ממש פתרון אידאלי לדעתי. ממש הופתעתי לטובה מהתמורה לכסף שהם נותנים.dragon כתב:תשובות:
3. יכול להספיק, ראה לעיל. אני יכול להמליץ על Microlab fc-330, סט 2.1 מצוין שעולה כ-350 שקל ויכול להספיק אם הסלון לא גדול מדי. במחיר שלהם הם ללא תחרות. קח בחשבון שאם תרצה רסיבר + רמקולי מדף מיד שניה, תצטרך להתקרב יותר ל-1,000 שקל....
כל יום לומדים משהו חדש
-
siboni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
תודה רבה,
אני מחפש כעת רסיבר יד שנייה ורמקולים בתקציב של כ 1000 ש"ח.
התצורה הזו תיתן לי יותר גמישות במידה וארצה לבצע שינויים בעתיד.
אגב, לגבי ה microlab 330 - אתה מכיר מקום באזור המרכז שבו אפשר להתרשם מהם?
אני מחפש כעת רסיבר יד שנייה ורמקולים בתקציב של כ 1000 ש"ח.
התצורה הזו תיתן לי יותר גמישות במידה וארצה לבצע שינויים בעתיד.
אגב, לגבי ה microlab 330 - אתה מכיר מקום באזור המרכז שבו אפשר להתרשם מהם?