סקייפ בפנסוניק V20
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
צריך את המצלמה וכמובן חיבור לרשת של המסך. אם באמצעות כבל רשת, ואם באמצעות דונגל אלחוטי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

דונגל - לא נמכר בארץ. - משרד התקשורת לא אישר ליורוקום לייבא אותו. (יש מקורי של פנסוניק, ועוד אחד אם אני זוכר נכונה של נטגיר שגם מתאים).
לגבי המצלמה - מחיר רשמי 990 ש"ח.
לגבי הרשת - אני יכול להמליץ או על פתרונות HPNA למינהם (חשמל/טלפון) או לחלופין - למי שמנוי של יס ויש לו יס HD. שיבקש VOD. זה מחייב אותם להתקין פתרון כזה - ובפתרון שלהם יש נק' רשת פנויה אחת (אחת הולכת לממיר שלהם) מחברים למסך/לסוויטץ' (מה לסטרימר לא מגיע חיבור קווי?) ונהנים.
לגבי אופי הפעילות, כשאתה צופה לא משנה באיזה ערוץ/מקור - אם נכנסת שיחה - אתה מקבל חיווי על המסך, ובוחר אם לענות בשיחה קולית או עם וידאו, וכמובן, לא לענות
.
לגבי המצלמה - מחיר רשמי 990 ש"ח.
לגבי הרשת - אני יכול להמליץ או על פתרונות HPNA למינהם (חשמל/טלפון) או לחלופין - למי שמנוי של יס ויש לו יס HD. שיבקש VOD. זה מחייב אותם להתקין פתרון כזה - ובפתרון שלהם יש נק' רשת פנויה אחת (אחת הולכת לממיר שלהם) מחברים למסך/לסוויטץ' (מה לסטרימר לא מגיע חיבור קווי?) ונהנים.
לגבי אופי הפעילות, כשאתה צופה לא משנה באיזה ערוץ/מקור - אם נכנסת שיחה - אתה מקבל חיווי על המסך, ובוחר אם לענות בשיחה קולית או עם וידאו, וכמובן, לא לענות
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
ניסיתי לחבר עם האנטנה של ה xtremer אבל המסך לא זיהה...
לגבי חיבור קויי... יש תוכניות להעביר נק' רשת לסלון... נראה רחוק בנתיים
לגבי חיבור קויי... יש תוכניות להעביר נק' רשת לסלון... נראה רחוק בנתיים
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

קנה HPNA - או פתרון על גבי רשת החשמל - 370 ש"ח.
יש גם איזה פתרון מטורף של DLINK - אלחוטי. אבל נראה לי יוצר זול להביא איש מקצוע שיחצוב, יעביר את החוט, יכין לך כוס מים קרים, יצבע, יטייח. וכו'.
יש גם איזה פתרון מטורף של DLINK - אלחוטי. אבל נראה לי יוצר זול להביא איש מקצוע שיחצוב, יעביר את החוט, יכין לך כוס מים קרים, יצבע, יטייח. וכו'.