למתלבטים : ראש בראש אייפון 4 vs גלקסי 2 ( נחשו מי לוקח..)
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
זו השוואה חסרת טעם בגלל שהקונספט של שני המכשירים כל כך שונה שזה כמו להשוות כלבים לחתולים.
האחד פריט אופנתי אבל לא יותר מזה. והשני מכונה חסרת גבולות.
האחד פריט אופנתי אבל לא יותר מזה. והשני מכונה חסרת גבולות.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אני מתעקש שזה פריט אופנתי. דרך אגב אין בזה שום פסול.uriler כתב:Lior_M,
אוי נו, באמת......
להוציא יחידי סגולה שבאמת מתעמקים בטכנולוגיה והקונספט לפיו עושים בה שימוש,
יש לי תחושה שמי שקונה היום אייפון קונה אותו כי קוראים לזה אייפון לא בגלל שהוא מהיר יותר, חזק יותר או קופץ רחוק יותר ( בין אם זה נכון או לא ).
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אתה מוזמן להתעקש, ויכול מאוד להיות שזה נכון (כי מוצרי אפל באופן כללי הפכו להיות טרנד) - אבל זה עדיין לא הופך השוואה בין מכשירים לחסרת משמעות, בגלל שככה הם נתפסים...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אני באמת חושב שאי אפשר להשוות מכשירי אנדרואיד עדכניים למכשיר האייפון העדכני.uriler כתב:אתה מוזמן להתעקש, ויכול מאוד להיות שזה נכון (כי מוצרי אפל באופן כללי הפכו להיות טרנד) - אבל זה עדיין לא הופך השוואה בין מכשירים לחסרת משמעות, בגלל שככה הם נתפסים......
פשוט אין שום בסיס להשוואה ( חוץ מזה שמדובר בטלפונים ).
הקונספט של מערכת ההפעלה כל כך שונה שזה כמו להשוות חול למים.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
בתור בעליו של טלפון אנדרויד אני מצטער ליאור אבל זה פשוט לא נכון. היום מה שבאמת משנה זה אפליקציות (עוד 100 מגה הרץ, פחות ליבה - באמת חסר חשיבות) ופה האייפון (במיוחד בארץ) עדיין מנצח.
אני מאוד מרוצה מהנקסוס S שלי אבל כשאני רואה את ההיצע של האפליקציות לאייפון (כשאני מחפש דברים לאייפוד טאץ' או אייפד שלי) אני משתגע מכמה מהדברים שיש ושהייתי רוצה לאנדרויד. בין אם זה משחקים, תוכנות לשירותים בארץ וכו' - מה אכפת לי אם דף נטען יותר מהר כשאין לי את האפליקציה שאני רוצה.
יש שיפור אדיר בנושא הזה בזמן האחרון אבל האייפון ימשיך לנצח כל טלפון מבחינת כדאיות קניה (בארץ) כל עוד יש כל כך הרבה אפליקציות בלעדיות לו.
אני מאוד מרוצה מהנקסוס S שלי אבל כשאני רואה את ההיצע של האפליקציות לאייפון (כשאני מחפש דברים לאייפוד טאץ' או אייפד שלי) אני משתגע מכמה מהדברים שיש ושהייתי רוצה לאנדרויד. בין אם זה משחקים, תוכנות לשירותים בארץ וכו' - מה אכפת לי אם דף נטען יותר מהר כשאין לי את האפליקציה שאני רוצה.
יש שיפור אדיר בנושא הזה בזמן האחרון אבל האייפון ימשיך לנצח כל טלפון מבחינת כדאיות קניה (בארץ) כל עוד יש כל כך הרבה אפליקציות בלעדיות לו.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
Lior_M ,אז תתעקש עד מחר לדעתי,יש עובדות,ההאיפון 4 בהשוואה למכשירים בני דורו הוא אחד המכשירים הטובים ביותר,אם זה מבחינת ביצועים ,מסך ובמיוחד בזמני הסוללה המעולים שלו ..
מבחינת מסך :
http://www.anandtech.com/show/4483/moto ... -tegra-2/5
הוא נמצא בין המכשירים הטובים ביותר שיש כיום ,וכמובן אין שם שום התייחסות לזוויות הצפייה המעולות בזכות פאנל הIPS .
מבחינת ביצועים :
http://www.anandtech.com/show/4483/moto ... -tegra-2/9
מבחינת הביצועים הגראפיים ,הוא אולי לא החזק ביותר אבל בGLBENCHMARK הוא עדיין מוציא FPS שניתן להשוות לחלק גדול מהמכשירים שיצאו איתו באותו הדור (וכמובן נמצאים איתו באותה קטגוריה ) ,וזה בהתחשב בעובדה שהוא עובד ברזולוציה של 960X640 לעומת 800X480 .
ומבחינת ביצועים כללים ,אחרי העידכון של 4.3 ,כול מה שקשור לביצועי הJavaScript השתפרו פלאים ,ואפילו שהמעבד שלו עבר קצת Underclock הוא עדיין מתמודד בכבוד רב ואפילו עובר לא מעט מכשירים (גם חזקים ממנו ) .
ואחרון חביב ,הסוללה ..
http://www.anandtech.com/show/4483/moto ... tegra-2/10
בזמן גלישה על 3G וגם WIFI ,הוא נמצא במקום ראשון ,ובזמן דיבור הוא עדיין עוקף מכשירים חדשים ממנו (כמו הG2X ) .
אז יש את העדר, אבל את העדר יש לכול חברה ,לHTC יש פאנבויס שלא מוכנים להודות בזה שסנס הוא כבד או שחיי הסוללה במכשירים שלהם הם בדיחה גרוע של האחד לאפריל ,יש את הסאמסונג פאנבויס שימשיכו להגיד לכולם שסמסונג היא חברה יצירתית ,יש את הפאנבויס של מייקרוסופט שיקנו ויינדוס בלי קשר מה באמת עובד יותר טוב / מהיר . ויש כמובן את הפאנבויס של גוגל שיאמינו לכול דבר ובדיוק כמו שאם סטיב ג'ובס יגיד לעדר המעריצים שלו שהם הכי טובים /יצירתיים , הם יאמינו אם גוגל תגיד שאפל היא מעתיקנית לדוג' .
בקיצור ,האייפון הוא לא אופנה ,האופנה האמיתית היום היא שיהיה לך סמארטפון .
מבחינת מסך :
http://www.anandtech.com/show/4483/moto ... -tegra-2/5
הוא נמצא בין המכשירים הטובים ביותר שיש כיום ,וכמובן אין שם שום התייחסות לזוויות הצפייה המעולות בזכות פאנל הIPS .
מבחינת ביצועים :
http://www.anandtech.com/show/4483/moto ... -tegra-2/9
מבחינת הביצועים הגראפיים ,הוא אולי לא החזק ביותר אבל בGLBENCHMARK הוא עדיין מוציא FPS שניתן להשוות לחלק גדול מהמכשירים שיצאו איתו באותו הדור (וכמובן נמצאים איתו באותה קטגוריה ) ,וזה בהתחשב בעובדה שהוא עובד ברזולוציה של 960X640 לעומת 800X480 .
ומבחינת ביצועים כללים ,אחרי העידכון של 4.3 ,כול מה שקשור לביצועי הJavaScript השתפרו פלאים ,ואפילו שהמעבד שלו עבר קצת Underclock הוא עדיין מתמודד בכבוד רב ואפילו עובר לא מעט מכשירים (גם חזקים ממנו ) .
ואחרון חביב ,הסוללה ..
http://www.anandtech.com/show/4483/moto ... tegra-2/10
בזמן גלישה על 3G וגם WIFI ,הוא נמצא במקום ראשון ,ובזמן דיבור הוא עדיין עוקף מכשירים חדשים ממנו (כמו הG2X ) .
אז יש את העדר, אבל את העדר יש לכול חברה ,לHTC יש פאנבויס שלא מוכנים להודות בזה שסנס הוא כבד או שחיי הסוללה במכשירים שלהם הם בדיחה גרוע של האחד לאפריל ,יש את הסאמסונג פאנבויס שימשיכו להגיד לכולם שסמסונג היא חברה יצירתית ,יש את הפאנבויס של מייקרוסופט שיקנו ויינדוס בלי קשר מה באמת עובד יותר טוב / מהיר . ויש כמובן את הפאנבויס של גוגל שיאמינו לכול דבר ובדיוק כמו שאם סטיב ג'ובס יגיד לעדר המעריצים שלו שהם הכי טובים /יצירתיים , הם יאמינו אם גוגל תגיד שאפל היא מעתיקנית לדוג' .
בקיצור ,האייפון הוא לא אופנה ,האופנה האמיתית היום היא שיהיה לך סמארטפון .
נערך לאחרונה על ידי IamEzio ב 20/07/2011 18:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
הטענה שלך לא רלוונטית. רוב המשתמשים( ושבטוח לא נמנים על חברי הפורום) בכלל לא ידעו להגיד לך שזו מערכת הפעלה שונה והחלק האחר יגיד לך שזה גם לא מעניין אותו.Lior_M כתב:אני באמת חושב שאי אפשר להשוות מכשירי אנדרואיד עדכניים למכשיר האייפון העדכני.uriler כתב:אתה מוזמן להתעקש, ויכול מאוד להיות שזה נכון (כי מוצרי אפל באופן כללי הפכו להיות טרנד) - אבל זה עדיין לא הופך השוואה בין מכשירים לחסרת משמעות, בגלל שככה הם נתפסים......
פשוט אין שום בסיס להשוואה ( חוץ מזה שמדובר בטלפונים ).
הקונספט של מערכת ההפעלה כל כך שונה שזה כמו להשוות חול למים.
ליאור...
המשתמש בסופו של דבר רוצה לחוות את המכשיר. כמו שאמרו קודמי - מהירות, תצוגה, אפליקציות, מצלמה וכו'.
זה מה שמעניין וזה גם מה שמשווים בסקירות האלו -ביצועים נטו.
להגיד שזה כמו להשוות חול למים זו אמירה חסרת כל קשר למציאות ואף ילדותית.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

לא יודע,
אפשר להסכים שאנחנו לא מסכימים.
eran_io
אתה דווקא מחזק את הטענה שלי. אם משתמש בוחר באיפון על פני מכשיר אנדרואיד אבל לא יודע להבדיל בין IOS ל GoogleOS אז הוא בוחר את המכשיר לפי שם ולא לפי היכולות שלו.
בהתיחס ל SGS2 , לפי מה שאתה טוען המשתמש ההדיוט אמור לבחור במכשיר עם המסך הגדול יותר או לפחות המכשיר החדש יותר. בפועל זה לא תמיד קורה וזה לא קורה בגלל שהבחירה היא על בסיס אופנה ולא על בסיס טכנולוגיה( וזה בסדר גמור, זה כמו להעדיף קרוקר על לוויס או להפך ).
IamEzio
נראה לי שלא ירדת לסוף דעתי. אני לא אומר פה שאייפון הוא טוב פחות או טוב יותר. אני אומר שהקונספט כל כך שונה שזה נופל בקטע של העדפה יותר מאשר טיב החומרה והעליונות של מכשיר X על פני Y.
ליאור
אפשר להסכים שאנחנו לא מסכימים.
eran_io
אתה דווקא מחזק את הטענה שלי. אם משתמש בוחר באיפון על פני מכשיר אנדרואיד אבל לא יודע להבדיל בין IOS ל GoogleOS אז הוא בוחר את המכשיר לפי שם ולא לפי היכולות שלו.
בהתיחס ל SGS2 , לפי מה שאתה טוען המשתמש ההדיוט אמור לבחור במכשיר עם המסך הגדול יותר או לפחות המכשיר החדש יותר. בפועל זה לא תמיד קורה וזה לא קורה בגלל שהבחירה היא על בסיס אופנה ולא על בסיס טכנולוגיה( וזה בסדר גמור, זה כמו להעדיף קרוקר על לוויס או להפך ).
IamEzio
נראה לי שלא ירדת לסוף דעתי. אני לא אומר פה שאייפון הוא טוב פחות או טוב יותר. אני אומר שהקונספט כל כך שונה שזה נופל בקטע של העדפה יותר מאשר טיב החומרה והעליונות של מכשיר X על פני Y.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

איזה קונספט ? של מערכת הפעלה שנותנת לך לשנות את הממשק לעומת מערכת הפעלה שלא נותנת לך ?
זה מצחיק איך עכשיו כולם ידחפו את עניין מערכת ההפעלה ה"פתוחה" והחינמית (כול כך חינמית שהיא לHTC יותר מ5$ על כול אנדרואיד שעובדים לחשבון הבנק המנופח של מייקרוסופט ?)
פשוט תפסיקו להדגיש את השוני של שניהם ,ותתחילו להדגיש את מה שדומה .
לשניהם יש מערכת נוטיפיקיישן דיי דומה (בiOS 5 ) ,שניהם יכולים להוציא ולקבל שיחות, לשניהם יש חיבורי 3G ,שניהם שולחים ומקבלים אימיילים דרך PUSH ,שניהם מריצים אפלקציות ,בשניהם אתה יכול לראות וידאו ,בשניהם אתה יכול לשמוע מוזיקה ,אז מה פה ההבדל בקונספט ?
אני פשוט לא מצליח להבין מה ההבדל בקונספט ,שניהם סמארטפונים ושניהם יכולים לעשות את אותם דברים בצורה פשוטה ונוחה ..
זה מצחיק איך עכשיו כולם ידחפו את עניין מערכת ההפעלה ה"פתוחה" והחינמית (כול כך חינמית שהיא לHTC יותר מ5$ על כול אנדרואיד שעובדים לחשבון הבנק המנופח של מייקרוסופט ?)
לשניהם יש מערכת נוטיפיקיישן דיי דומה (בiOS 5 ) ,שניהם יכולים להוציא ולקבל שיחות, לשניהם יש חיבורי 3G ,שניהם שולחים ומקבלים אימיילים דרך PUSH ,שניהם מריצים אפלקציות ,בשניהם אתה יכול לראות וידאו ,בשניהם אתה יכול לשמוע מוזיקה ,אז מה פה ההבדל בקונספט ?
אני פשוט לא מצליח להבין מה ההבדל בקונספט ,שניהם סמארטפונים ושניהם יכולים לעשות את אותם דברים בצורה פשוטה ונוחה ..
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

הקונספט הוא שאתה יכול להריץ על החומרה שלך איזו מערכת שאתה רוצה ואיזה קרנל שאתה רוצה.IamEzio כתב:איזה קונספט ? של מערכת הפעלה שנותנת לך לשנות את הממשק לעומת מערכת הפעלה שלא נותנת לך ?
אני פשוט לא מצליח להבין מה ההבדל בקונספט ,שניהם סמארטפונים ושניהם יכולים לעשות את אותם דברים בצורה פשוטה ונוחה .....
אבל עזוב, זה ויכוח עקר, זה כמו לדפוק את הראש בקיר. הבנתי, אייפון הוא המכשיר הכי מדהים בעולם ואפל היא החברה הכי חדשנית, צעירה ותוססת.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

לרוב מי שמחליף רומים אלו אנשים שהיצרניות זנחו אותם/ מההתחה נתנו להם רום שלא סיפק את חווית המשתמש האמיתית של אנדרואיד . אם היצרניות לא היו שמות על הלקוח פס ומעדכנות מכשירים בצורה מהירה אז כול הקונספט הנפלא שלך לא היה צריך להתחרש,ואנשים לא היו צריכים לתקן את הטעויות של המפתחים שעובדים במשרה מלאה אצל היצרנית .
אבל בסדר ,לי יש אייפון 4 ,לך יש Nexus S ..והויכוח הזה באמת חסר טעם .
אבל בסדר ,לי יש אייפון 4 ,לך יש Nexus S ..והויכוח הזה באמת חסר טעם .
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

תרשה לי להציע גישה אחרת,IamEzio כתב:אני לא מאמין שזה באמת הקונספט של אנדרואיד, לרוב מי שמחליף רומים אלו אנשים שהיצרניות זנחו אותם/ מההתחה נתנו להם רום שלא סיפק את חווית המשתמש האמיתית של אנדרואיד . אם היצרניות לא היו שמות על הלקוח פס ומעדכנות מכשירים בצורה מהירה אז כול הקונספט הנפלא שלך לא היה צריך להתחרש,ואנשים לא היו צריכים לתקן את הטעויות של המפתחים שעובדים במשרה מלאה אצל היצרנית ....
אלו אנשים שמחפשים חידושים, הם סקרנים והם נהנים מהאופציה שניתנה להם להריץ מערכות הפעלה שונות על החומרה שלהם. זה שקול לחומרה של פיסי עליה אתה יכול להריץ 719 ( לא באמת ספרתי ) גרסאות שונות של לינוקס או חומרה של אפל, נניח MacBook Air , שעליה אתה יכול להריץ מערכת הפעלה אחת בלבד OS X lion.
בחלק ניכר מהמקרים ה MacBook יהיה עדיף על חומרה סטנדרטית של פיסי, אבל שוב, יש אנשים שזה לא מה שהם מחפשים.. יש אנשים שזה פשוט משעמם אותם.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
לא הבנתי עם כל ההודעה הזאת היא צינית הוא רציניתIamEzio כתב:איזה קונספט ? של מערכת הפעלה שנותנת לך לשנות את הממשק לעומת מערכת הפעלה שלא נותנת לך ?
אני פשוט לא מצליח להבין מה ההבדל בקונספט ,שניהם סמארטפונים ושניהם יכולים לעשות את אותם דברים בצורה פשוטה ונוחה .....
כנראה שכחת לשים
אם נניח שמחיר האייפון 4 ומחיר ה SGSII הוא זהה ואז נבצע השוואה אוביקטיבית כיום בין שני מכשירי הדגל של חברת אפל ושל חברת סמסונג. נגיע למנצח אחד ויחיד בנוקאוט. אין פה קרב בכלל. ברור שהאייפון מפסיד בעיקר בגלל שהוא נמצא כבר הרבה מאוד זמן בשוק אל מול מכשיר חדש יחסית של סמסונג.....אז מה?! זאת בחירה של אפל להוציא מכשיר אחד בשנה ולא 3-4 מכשירים כמו סמסונג (אין פה בכלל קשר לאנדרואיד). הפער בין שני המכשירים, לטעמי, כל כך גדול עד כדי כך שזה מגיע לרמה, שגם רוב אלה שמאוד אוהבים את ה iOS הסגור, הדטרמיניסטי אל מול האנדרואיד הפתוח, יעדיפו את המכשיר האנדרואיד וזה בתנאי ש:
1. הם לא פאנבוי (לא נרשם כמשהו שלילי)
2. הם לא באמת יודעים על מה אנחנו מדברים ולוקחים את האייפון רק כי זה מכשיר ה-אייפון המדובר
3. מחיר
4. מסך של 4.3 אינצ' הוא גדול מידי בשבילם
5. מעדיפים להמשיך עם מכשיר מוכר וידוע ולא להיכנס לעולם האנדרואיד "הלא נודע"
6. הם חיים בישראל ומפריע להם שחלק מהאפליקציות הישראליות עדיין לא קיימות למרקט של אנדרואיד
אגב, זה מזכיר לי ויכוח ישן משנת 91, כאשר סידרת גמר ב NBA הפגישה בין מייקל גו'רדן האלוהי לבין מג'יק ג'ונסון הגדול. הויכוח היה על מי יותר טוב. כל מי שבחן את הסטטיסטיקות בין שני השחקנים האלה, הגיע למסקנה שהפער בינם הוא ממש לא גדול ויש אפילו יתרון בטבלאות לטובת למג'יק וזה בגין יכולות המשחק הקבוצתיות שלו אל מול ג'ורדן (ריבאונד, אסיסטים וכו)....אבל מי שבאמת רואה וראה את הכדורסל של השחקנים האלה אז, הבין שאין צורך בטבלאות כדי לדעת מי טוב יותר בין השניים (התקופה ההיא הייתה תחילת תקופת הרנסנס של מייקל ג'ורדן ב NBA שהפכה אותו לגדול מכולם)
1. הם לא פאנבוי (לא נרשם כמשהו שלילי)
2. הם לא באמת יודעים על מה אנחנו מדברים ולוקחים את האייפון רק כי זה מכשיר ה-אייפון המדובר
3. מחיר
4. מסך של 4.3 אינצ' הוא גדול מידי בשבילם
5. מעדיפים להמשיך עם מכשיר מוכר וידוע ולא להיכנס לעולם האנדרואיד "הלא נודע"
6. הם חיים בישראל ומפריע להם שחלק מהאפליקציות הישראליות עדיין לא קיימות למרקט של אנדרואיד
אגב, זה מזכיר לי ויכוח ישן משנת 91, כאשר סידרת גמר ב NBA הפגישה בין מייקל גו'רדן האלוהי לבין מג'יק ג'ונסון הגדול. הויכוח היה על מי יותר טוב. כל מי שבחן את הסטטיסטיקות בין שני השחקנים האלה, הגיע למסקנה שהפער בינם הוא ממש לא גדול ויש אפילו יתרון בטבלאות לטובת למג'יק וזה בגין יכולות המשחק הקבוצתיות שלו אל מול ג'ורדן (ריבאונד, אסיסטים וכו)....אבל מי שבאמת רואה וראה את הכדורסל של השחקנים האלה אז, הבין שאין צורך בטבלאות כדי לדעת מי טוב יותר בין השניים (התקופה ההיא הייתה תחילת תקופת הרנסנס של מייקל ג'ורדן ב NBA שהפכה אותו לגדול מכולם)
אריה, בקשר לנקודה 4 - מצחיק אותי להגיד את זה אבל המסך של האייפון 4 קטן לי (למרות שהוא חד בצורה מדהימה) בזמן שהמסך של הגלקסי S 2 גדול לי מידי (אפילו שהמסך פשוט מטריף). חבל שסמסונג ואפל לא נפגשות באמצע בגודל של 4 אינץ' שמבחינתי הוא מושלם.
ממשחק שלי עם הגלקסי S 2, שמאוד מאוד התרשמתי ממנו - הסוללה שלו נוראית (לא בלעדי רק לו... לצערי זוה חולי נפוץ מאוד בקרב סמרטפונים וזה גרם לי לקנות בטריות חיצוניות מוטענות סולרית, חיבורים לרכב, לסחוב איתי USB לכל מקום). הסוללה באייפון עדיפה בצורה מורגשת (לא שהיא מציאת המאה, לצערי).
ו6 היא נקודה מאוד, מאוד חשובה שצריך לטפל בה. בעקבות השרשור שלך חיפשתי אפליקציות ישראליות לאייפון שאין לאנדרויד ושאלתי כמה מהחברות במייל מה לגבי אפליקציה לאנדרויד (בפיתוח זו תשובה נפוצה - מקווה שבקרוב ישוחרר). אני מקווה שגם אתה עושה את חלקך
בסופו של דבר 6 זה הכי חשוב בעיני וכבעלים של אנדרויד אנחנו בהחלט צריכים לפעול לצמצום התופעה המעצבנת של חוסר אפליקציות ישראליות לאנדרויד. אם יש דבר אחד שיכול לגרום לי לעבור לאייפון, זה זה. אבל אני סבלני בינתיים.
גם מאוד נוח לי שאנשים במשפחה שלי קונים אייפון ולא אנדרויד. אם לאמא שלי יש בעיה במקום לשאול אותי כי היא לא מכירה מישהו אחר שיודע, בגלל הנפיצות האדירה של האייפון היא יכולה לשאול מכרים שלה. לי זה בונוס גדול (כמו הבדיחה שהיתרון הכי גדול של גוגל+ על פייסבוק זה שאמא והבוס שלך עדיין לא שם). למרות שמדהים אותי שאישה מבוגרת רוצה סמרטפון, אז כל הכבוד לה והעיקר שאני לא השירות הטכני שלה יותר.
ממשחק שלי עם הגלקסי S 2, שמאוד מאוד התרשמתי ממנו - הסוללה שלו נוראית (לא בלעדי רק לו... לצערי זוה חולי נפוץ מאוד בקרב סמרטפונים וזה גרם לי לקנות בטריות חיצוניות מוטענות סולרית, חיבורים לרכב, לסחוב איתי USB לכל מקום). הסוללה באייפון עדיפה בצורה מורגשת (לא שהיא מציאת המאה, לצערי).
ו6 היא נקודה מאוד, מאוד חשובה שצריך לטפל בה. בעקבות השרשור שלך חיפשתי אפליקציות ישראליות לאייפון שאין לאנדרויד ושאלתי כמה מהחברות במייל מה לגבי אפליקציה לאנדרויד (בפיתוח זו תשובה נפוצה - מקווה שבקרוב ישוחרר). אני מקווה שגם אתה עושה את חלקך
בסופו של דבר 6 זה הכי חשוב בעיני וכבעלים של אנדרויד אנחנו בהחלט צריכים לפעול לצמצום התופעה המעצבנת של חוסר אפליקציות ישראליות לאנדרויד. אם יש דבר אחד שיכול לגרום לי לעבור לאייפון, זה זה. אבל אני סבלני בינתיים.
גם מאוד נוח לי שאנשים במשפחה שלי קונים אייפון ולא אנדרויד. אם לאמא שלי יש בעיה במקום לשאול אותי כי היא לא מכירה מישהו אחר שיודע, בגלל הנפיצות האדירה של האייפון היא יכולה לשאול מכרים שלה. לי זה בונוס גדול (כמו הבדיחה שהיתרון הכי גדול של גוגל+ על פייסבוק זה שאמא והבוס שלך עדיין לא שם). למרות שמדהים אותי שאישה מבוגרת רוצה סמרטפון, אז כל הכבוד לה והעיקר שאני לא השירות הטכני שלה יותר.