והנה עוד סיפור -
אני לא פניתי לגלית כי אין לי מנוי ביס.
ואני ממליץ פה לכולם בכל לב - בידקו אם יש לכם קליטה טובה של DTT בבית ואם יש - עזבו את חברות הכבלים והלווין עם התוכן המיושן שהן משווקות ועברו לשידור הדיגיטלי.
כולם פה (או לפחות הרוב המכריע) יודע כיצד לצפות בסדרות דרך הרשת אז למה לכם לשלם כל חודש מאות שקלים עבור סרטים "שוברי קופות" ששברו את הקופות לפני שלוש שנים? מדוע אתם מתעקשים לשלם עבור עשרות ערוצים מוזרים בשפות שאתם לא מכירים?
ברגע שתיגמלו מהתלות בכבלים או בלווין תראו איזה כיף לא לקבל חשבונית מופקעת כל חודש, לא להתקשר ולהתחנן להנחה ולשמוע צחוקים בצד השני ולא למצוא את עצמך עם כשל תמורה בסוף כל חודש.
yaacubo
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131
שליחה
dvdscr כתב:והנה עוד סיפור -
ואני ממליץ פה לכולם בכל לב - בידקו אם יש לכם קליטה טובה של DTT בבית ואם יש - עזבו את חברות הכבלים והלווין עם התוכן המיושן שהן משווקות ועברו לשידור הדיגיטלי.
כולם פה (או לפחות הרוב המכריע) יודע כיצד לצפות בסדרות דרך הרשת אז למה לכם לשלם כל חודש מאות שקלים עבור סרטים "שוברי קופות" ששברו את הקופות לפני שלוש שנים? מדוע אתם מתעקשים לשלם עבור עשרות ערוצים מוזרים בשפות שאתם לא מכירים?
ברגע שתיגמלו מהתלות בכבלים או בלווין תראו איזה כיף לא לקבל חשבונית מופקעת כל חודש, לא להתקשר ולהתחנן להנחה ולשמוע צחוקים בצד השני ולא למצוא את עצמך עם כשל תמורה בסוף כל חודש.
...
נראה לי שתקבל על הראש על ההודעה הזו(בצורה זו או אחרת)ולדעתי-בצדק
dvdscr כתב:והנה עוד סיפור -
...
הסיבה להשאר עם יס והוט מאוד פשוטה- להרבה מאיתנו יש ילדים שצריכים את הערוצים שלהם, יש אוהבי ספורט, ערוצי טבע וכו׳. מי שיכול להתנתק ולא מפסיד תוכן - הרוויח.
dvdscr
חבר פעיל מאוד
תגובות: 108
שליחה
oferlaor כתב:dima_vy
כי במקור הוא שחרר את זה בשרשור על מילה טובה על גלית.
...
זו הייתה אמורה להיות אתנחתא קומית באותו השרשור אבל העיקר בה היה לומר - רמת השירות לא חשובה אם לא צריך אותו בכלל.
CRAZYDIAMOND
חבר ותיק
תגובות: 1634
שליחה
אני כבר שנים נהנה מחוסר הכבילה לאחת מהחברות, זה די נעים אך לפעמים יכול להיות מעיק כשאין מה לראות, אך לרוב אני מרוצה.
sBaB
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 705
שליחה
אם הייתי מוצא אלטרנטיבה איכותית לצפייה בתוכן ספורטיבי, שידורים חיים בעיקר באיכות גבוה, מזמן הייתי אומר להתראות לHOT (יצא לי חרוז ).
אשמח לשמוע איך כל המתנתקים רואים שידורי ספורט בLIVE באיכות טובה?, ממה שראיתי באינטרנט האיכות מזעזעת ולא מצאתי שירות של תשלום פר משחק.
dima_vy
חבר מכור קשה
תגובות: 5920
שליחה
sBaB כתב:אם הייתי מוצא אלטרנטיבה איכותית לצפייה בתוכן ספורטיבי, שידורים חיים בעיקר באיכות גבוה, מזמן הייתי אומר להתראות לHOT (יצא לי חרוז ).
אשמח לשמוע איך כל המתנתקים רואים שידורי ספורט בLIVE באיכות טובה?, ממה שראיתי באינטרנט האיכות מזעזעת ולא מצאתי שירות של תשלום פר משחק.
...
אי אפשר לקבל שידורי ספורט דרך צלחת פרטית?
amiti
חבר ותיק
תגובות: 1184
שליחה
mottile כתב:
הסיבה להשאר עם יס והוט מאוד פשוטה- להרבה מאיתנו יש ילדים שצריכים את הערוצים שלהם, יש אוהבי ספורט, ערוצי טבע וכו׳. מי שיכול להתנתק ולא מפסיד תוכן - הרוויח.
...
הילדים דווקא צריכים לא לראות את הערוצים בטלויזיה. הטלויזיה היא מכשיר מנוון , על אחת כמה וכמה לילדים שצריכים להיות פעילים , הן פיסית והן מנטלית. לפני עידן ריבוי הערוצים כולנו ראינו רק ערוץ אחד ועל פי רוב המדדים הסטטיסטיים יצאנו די טוב - אולי אפילו יותר טוב מהילדים של היום.
ברוב המקרים אלה דווקא ההורים רוצים את ערוצי הילדים כדי שיהיה להם קצת שקט.
steveh
חבר פעיל מאוד
תגובות: 386
שם מלא: סטיב הרדר
שליחה
אני חייב לציין שלאחר כ 3 חודשים ללא יס (אני בהקפאה, נותר עוד חודש) אני פשוט ממש מרוצה.
לא מאמין שלא עשיתי זאת קודם.
תכנים איכותיים לא חסר, למעשה אני צופה היום בתכנים יותר מאשר הייתי מחובר ליס.
ביס בעיקר מזפזפים ללא מיקוד.
ממש פחדתי בגלל הילדים בהתחלה (שניים בני 5-7 ואחד קטן מידי בכדי להתלונן) אבל זה עשה להם רק טוב.
תכנים לא חסר להם עם XBMC והורדות אבל זה יותר בשליטה שלי היום והם עסוקים יותר בלעשות דברים ועבודות יחד.
שלא נדבר על האיכות של DTT אני פשוט נהנה לראות את הערוצים 10 ו 2 האיכות ממש מעולה, לפעמים מרגיש כמו איזה SD upscale
mottile
חבר פעיל מאוד
תגובות: 145
שליחה
amiti כתב:
mottile כתב:
...
הילדים דווקא צריכים לא לראות את הערוצים בטלויזיה. הטלויזיה היא מכשיר מנוון , על אחת כמה וכמה לילדים שצריכים להיות פעילים , הן פיסית והן מנטלית. לפני עידן ריבוי הערוצים כולנו ראינו רק ערוץ אחד ועל פי רוב המדדים הסטטיסטיים יצאנו די טוב - אולי אפילו יותר טוב מהילדים של היום.
ברוב המקרים אלה דווקא ההורים רוצים את ערוצי הילדים כדי שיהיה להם קצת שקט.
...
לא שולל את מה שאתה אומר, למרות שכמו כל דבר בחיים, אם יש איזון אז לא צריכה להיות בעיה. היום הרבה אנשים מודעים לתכנים הלא טובים שהילדים רואים, אבל לאנשים עם ילדים גדולים זה כמעט בלתי אפשרי לחתוך את הטלוויזיה מהשגרה היומית. מי שהיום מתחיל לגדל ילדים יכול לשקול את זה. עוד דבר חשוב בנושא הזה - לאי צפייה בתכנים מסוימים יש משמעות חברתית לא מבוטלת לילדים - אם כולם עוקבים אחר תכנית מסוימת והילד שלך לא, זה קצת מוציא אותו ממעגלים חברתיים. אני רואה את זה אצל ילדים של חברים שלנו.
sathack
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 979
שליחה
הילד לא ידע מה קרה בפרק האחרון של בקוגן או איזה *** אחר ? לא נורא.
איך XBMC עוזר מבחינת התכנים ?
dvdscr
חבר פעיל מאוד
תגובות: 108
שליחה
כנראה שאני יוצא דופן אבל אני לא צופה בערוצי ספורט, זה משעמם אותי.
מצד שני אני כן צופה בנשיונל ג'אוגרפיק ובערוץ ההיסטוריה ומצאתי להם תחליפים ברשת.
הילדה מסתדרת יפה עם רצועת בייבי בבוקר, היא ממש אוהבת את הדרדסים שיש כל יום בערוץ 1 ויש לה גם סרטים משלה, אבל אני גם כן מעדיף שלא לתקוע אותה מול ערוץ TV זה או אחר.
זו הקלה גדולה לא להיות מחובר לכלום, גם אם זה אומר להסתמך על השירות החובבני של הרשות השניה.
asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
שליחה
dima_vy כתב:
sBaB כתב:אם הייתי מוצא אלטרנטיבה איכותית לצפייה בתוכן ספורטיבי, שידורים חיים בעיקר באיכות גבוה, מזמן הייתי אומר להתראות לHOT (יצא לי חרוז ).
...
אי אפשר לקבל שידורי ספורט דרך צלחת פרטית?
...
אפשר...יש לי 7 ערוצי ספורט לא רעים (יש עוד אך אלו האיכותיים) ואפילו אין לי שיתוף.
הבעיה היא ליגות ישראליות, מי שאוהב אין לו ממש תחליף.
streamer
חבר פעיל
תגובות: 90
שליחה
dvdscr כתב:מצד שני אני כן צופה בנשיונל ג'אוגרפיק ובערוץ ההיסטוריה ומצאתי להם תחליפים ברשת.
...
אפשר דוגמאות?
rond
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
שליחה
רק אני חווה קליטה קטסטרופלית בעידן פלוס בשבועיים האחרונים? כל ערב יש שעות שבהן לא רואים כלום. הטענה שלהם שיש הפרעות ממדינות שכנות והם מטפלים בזה.
אני מצטער שנטשתי את יס ושוקל לחזור. אפילו רק בשביל לקלוט שוב ערוצים 1; 2; ו- 10.
התלונות בפורום באתר עידן הן מכל אזור המרכז. חבל על הכסף אבל הרשות השנייה אינה מספקת את הסחורה
asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
שליחה
לא צריך לחזור ליס כדי לקלוט את הערוצים הנ"ל, אפשר עם צלחת פשוטה.
dima_vy
חבר מכור קשה
תגובות: 5920
שליחה
rond כתב:רק אני חווה קליטה קטסטרופלית בעידן פלוס בשבועיים האחרונים? כל ערב יש שעות שבהן לא רואים כלום. הטענה שלהם שיש הפרעות ממדינות שכנות והם מטפלים בזה.
אני מצטער שנטשתי את יס ושוקל לחזור. אפילו רק בשביל לקלוט שוב ערוצים 1; 2; ו- 10.
התלונות בפורום באתר עידן הן מכל אזור המרכז. חבל על הכסף אבל הרשות השנייה אינה מספקת את הסחורה