סוף סוף יצאה הגירסה הרשמית של VIBER לאנדרואיד !!!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
התקנתי עכשיו על סוני אריקסון X10 Mini (אנדרויד 2.1). נראה שהתוכנה מעולה!
דיברתי עם שני חברים. שומעים חזק וברור, ועם דיליי נמוך יחסית.
דיברתי עם שני חברים. שומעים חזק וברור, ועם דיליי נמוך יחסית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אתם יודעים מה האבסורד.. ?
שעכשיו כשלכולם יש סמארטפונים עם תוכנות לשיחות חינם ו-SMS חינם.. גם לכולם יש חבילות מטורפות של 500 דקות למפעיל, 300 דקות לכל הרשתות 200 SMS .. זה המון!
לי בכל אופן כבר אין צורך אמיתי בתוכנות החינם האלו כי גם ככה אני לא חורג מהחבילה..
מה שכן - זה מעולה לשיחות עם חו"ל או כשנמצאים בחו"ל.
שעכשיו כשלכולם יש סמארטפונים עם תוכנות לשיחות חינם ו-SMS חינם.. גם לכולם יש חבילות מטורפות של 500 דקות למפעיל, 300 דקות לכל הרשתות 200 SMS .. זה המון!
לי בכל אופן כבר אין צורך אמיתי בתוכנות החינם האלו כי גם ככה אני לא חורג מהחבילה..
מה שכן - זה מעולה לשיחות עם חו"ל או כשנמצאים בחו"ל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני דווקא לקחתי חבילה ללא דקות בכלל, אז לי זה שווה מאוד.
סופסופ!!!
גם לי יש חבילה ללא דקות אני בקושי מגרדת את ה 100 שקל, בטח אחרי שהתקנתי whatsapp עם שיחות חינם זה בטח ירד ל 80 שח או פחות - אני באמת לא מגיעה ל 150 שח כדי לקבל את ההחזר, אבל ממילא ההחזר הוא רק 60 שקל (כי הטלפון עלה לי 2000 שח) אבל אני חוסכת ממילא יותר מ 60 שח כך שזה משתלם
גם לי יש חבילה ללא דקות אני בקושי מגרדת את ה 100 שקל, בטח אחרי שהתקנתי whatsapp עם שיחות חינם זה בטח ירד ל 80 שח או פחות - אני באמת לא מגיעה ל 150 שח כדי לקבל את ההחזר, אבל ממילא ההחזר הוא רק 60 שקל (כי הטלפון עלה לי 2000 שח) אבל אני חוסכת ממילא יותר מ 60 שח כך שזה משתלם
mikai
רק תביני את האבסורד (במידה ואת לקוחת אורנג')
אם תדברי ב 150 שקל תשלמי 90 , 150-60=90
אם תדברי ב 100 שקל תשלמי 100
אני בעצם מקבל מאורנג' מכשיר SGS2 חינם.רכשתי ב 3150 מחנות פרטית,וגם לפני הרכישה של המכשיר הייתי על חשבונית של מעל 150 שקל רק בלי החזר ( נוקיה E 71 בן אלף )
לקחתי מבצע של 500 ליעדי אורנג,300 לכל היעדים,200 SMSים , 2.5 ג'יגה גלישה כל זה 164 שקל.מזה מורידים 98 על המכשיר ואני משלם 66 שקל
עם ה Viber וה Whatsapp נמשיך להתגלח חופשי על ציר הרשע (חברות הסלולר)
אם תדברי ב 100 שקל תשלמי 100
אני בעצם מקבל מאורנג' מכשיר SGS2 חינם.רכשתי ב 3150 מחנות פרטית,וגם לפני הרכישה של המכשיר הייתי על חשבונית של מעל 150 שקל רק בלי החזר ( נוקיה E 71 בן אלף )
לקחתי מבצע של 500 ליעדי אורנג,300 לכל היעדים,200 SMSים , 2.5 ג'יגה גלישה כל זה 164 שקל.מזה מורידים 98 על המכשיר ואני משלם 66 שקל
עם ה Viber וה Whatsapp נמשיך להתגלח חופשי על ציר הרשע (חברות הסלולר)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

eran_io, אני יכול כמובן לעשות שיחות רגילות, הן פשוט עולות כסף בנוסף לחבילה הבסיסית שלי הכוללת גלישה ללא הגבלה.
העניין עם כל הדברים האלה זה ההתחייבויות ארוכות הטווח לחברה הסלולרי, אני קניתי בניו יורק נקסוס S ב 530$ וסביר להניח שתוך שנה אני ארצה אולי להחליף מכשיר (למשל לנקסוס פריים החדש שיצא) ואז מה? איך אתה מסתדר עם כל התשלומים האלה? אני אמכור את המכשיר ב 1500, אקנה חדש ואשכח מזה - לא אתקע ל 3 שנים עם תשלומים על גבי תשלומים.. סכ"ה מה שאני משלמת (אמנם התוכנית שלי לא מייצגת, כי היא מוזלת במיוחד, אבל עדיין..) 38 שח קבוע שזה כולל שיחות חינם למשפחה ולכל הארגון בו אני עובדת (שזה רוב השיחות) והוספתי רק עוד 27 שח לחבילת גלישה של 2.5 גיגה, וזה בעצם רוב החשבון.. SMS יוצא לי פחות מ 10 שח (כי לרוב כבר יש WHATSAPP) ועוד 20 - 30 שח שיחות למנויים שלא בארגון, ועכשיו עם וייבר גם זה ירד (בבית ובעבודה יש WIFI מהיר)ירקרק כתב:mikai
אם תדברי ב 100 שקל תשלמי 100![]()
![]()
לקחתי מבצע של 500 ליעדי אורנג,300 לכל היעדים,200 SMSים , 2.5 ג'יגה גלישה כל זה 164 שקל.מזה מורידים 98 על המכשיר ואני משלם 66 שקל![]()
עם ה Viber וה Whatsapp נמשיך להתגלח חופשי על ציר הרשע (חברות הסלולר)...
אני די מכוסה מכל הבחינות והכי חשוב - i am free!!!!
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
mikai,
איך משיגים חבילה כזו כמו שלך?
אורנג' הנבלות האלו לא היו מוכנים ללכת לקראתי בכלום... ואני שם עם 3 מכשירים
אורנג' הנבלות האלו לא היו מוכנים ללכת לקראתי בכלום... ואני שם עם 3 מכשירים
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
אני בדיוק כמוך.. אותה חבילה אותו החזר!! מעולה.ירקרק כתב:mikai
אם תדברי ב 100 שקל תשלמי 100![]()
![]()
לקחתי מבצע של 500 ליעדי אורנג,300 לכל היעדים,200 SMSים , 2.5 ג'יגה גלישה כל זה 164 שקל.מזה מורידים 98 על המכשיר ואני משלם 66 שקל![]()
עם ה Viber וה Whatsapp נמשיך להתגלח חופשי על ציר הרשע (חברות הסלולר)...
לא הבנתי את מה שאמרת על תוכנות ה-VOIP...
אני לא יכולה להגיד לך.. אולי בפרטי אם אתה רוצהurik79 כתב:mikai,
אורנג' הנבלות האלו לא היו מוכנים ללכת לקראתי בכלום... ואני שם עם 3 מכשירים...
למעשה ההסכם הוא של הארגון בו אני עובדת מול אורנג', והוא באמת נחשב להסכם מעולה, אבל אנחנו מעל 5000 איש+משפחות (מותר עד 5 בני משפחה לצרף בתנאים האלה) כך שזה די הרבה אנשים.. לא מאמינה שבשוק הפרטי אפשר להגיע להסכמים כאלה.. באף חברה לא רק באורנג'
למה לא צריך את החבילה שלקחנו?
לא לכולם יש סמרטפונים...ככה שהVoip לא רלוונטי לכל אנשי הקשר שלי.
וכפי שכתבתי למיקה, בלי לקחת חבילה אתה מגיע בקלות ל100 שקל(אם לא ליותר מ 100 ופחות מ 150 שזו מדרגת ההחזר בניתוק זיקה לפני שהמכשיר מושק),משמע,לא מקבל אפילו החזר על הפון, ויוצא שאתה משלם אפילו יותר לציר הרשע.
לא לכולם יש סמרטפונים...ככה שהVoip לא רלוונטי לכל אנשי הקשר שלי.
וכפי שכתבתי למיקה, בלי לקחת חבילה אתה מגיע בקלות ל100 שקל(אם לא ליותר מ 100 ופחות מ 150 שזו מדרגת ההחזר בניתוק זיקה לפני שהמכשיר מושק),משמע,לא מקבל אפילו החזר על הפון, ויוצא שאתה משלם אפילו יותר לציר הרשע.
מסכים איתך שהחבילה + ניתוק זיקה היא סופר משתלמת.
התכוונתי שאצלי למשל אני לא באמת צריך 500 דקות לאורנג' + 300 לכל היעדים... זה גדול עלי.
גם SMS, אני לא מגיע ל-200 בחודש.
אז יוצא שאני כבר מעדיף לנצל את הדקות שיש לי בחבילה.
התכוונתי שאצלי למשל אני לא באמת צריך 500 דקות לאורנג' + 300 לכל היעדים... זה גדול עלי.
גם SMS, אני לא מגיע ל-200 בחודש.
אז יוצא שאני כבר מעדיף לנצל את הדקות שיש לי בחבילה.