מחפש אוזניות עד 150 דולר בארה"ב

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
a38asdy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום
מבקש המלצה לאוזניות עבור מוזיקה בעיקר(מערכת +נגן נייד) סוג אוזניות AROUND EAR
אין לי ניסיון עם אוזניות מסוג זה.
חשבתי ללכת על HD 448 של SENNHEISER
או על ATH M50 של AUDIO TECHNICA

סכום עד 150 דולר
בחנויות בארצות הברית

המון תודה :D

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3449
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 281 פעמים

שליחה #2 

אני יכול להעיד על ה- ATH M50 של AUDIO TECHNICA , היא מאוד באסית.
אם אין לך בעיה עם אוזניה סגורה שמכילה הרבה באס,- לך על זה; אוזנייה מצויינת. קיבלה מקום ראשון בכל מני מקומות.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #3 

הייתי הולך על הסוני ZX700, יש להן כבל יותר קצר שעדיף בחוץ וגם פרופיל פחות בולט מהM50 על הראש אם זה מעניין אותך. והדבר הכי חושב- אמנם הבאס פחות מרשים אבל המידריינג' יותר טוב מזה של הM50, בהסתמך על הסקירה בinnerfidelity.com.

mxL
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שליחה #4 

אם תלך על ATH-m50 יש לך אפשרות לחסוך כמה דולרים עם תקנה מ- http://www.soundprofessionals.com/cgi-b ... m=ATH-M50s עם קופון שיש באתר יצא לך 110$ בלי משלוח. והם Authorised Dealers לכן אין אפשרות לזיוף. וגם ציונים גבוהים לחנות עצמו. אני הזמנתי לעצמי -2 באוגוסט אבל המשלוח לארץ עלה לי 30$. המשלוח הכי איתי של USPS First-Class . עדיין יוצא יותר זול מבארץ. עוד לא הגיעו דרך אגב. אני מקווה שמכ"ס לא יאנסו אותי ויקחו רק מע"ם. :o

shosho
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

תרומתי הצנועה לנושא

שליחה #5 

הי,
אתחיל ואומר שאני טירון בנושא.
היתה לי אותה התלבטות כמו שלך בנושא, סביב 150$ מארה"ב. שמעתי את אוזניות סנהייזר למינהן עד רמת ה 555 וה 558, SR60+80, ואת מגוון האוזניות של שור. בנוסף שמעתי את ה ATH-M50.

בסופו של יום, מכל אלה לא מצאתי בדיוק מה שמתאים למוזיקה שלי (רובה קלאסית, בעיקר כלי נשיפה) אז החלטתי להזמין את ה A-700 של אודיו טכניקה (ותודה לחבר מכאן שעזר לי בבחירה ( (f) ). אני סה"כ מאוד מרוצה. קח בחשבון שהבס אינו הצד החזק של האוזניה, אך מצד שני זה גם לא מה שאני חיפשתי. אני איתה כשבועיים מאז שהגיעה, שומע כ 10 שעות האזנה ביום (תקופת בחינות...), היא מאוד נוחה, לא מעייפת ודי נייטרלית ונאמנה לצלילי כלי הנשיפה (אותם אני מכיר שנים רבות בדרך הכי מוצלחת שניתן לשמוע - ללא אמצעי ההעברה :-)).

מה שכן, מצטרף לקודמיי בכך שאם אתה מחפש אוזניה עם בסים משמעותיים, הATH-M50 אכן סיפקה זאת.
מקווה שעזרתי.

TzV-EyE-GeR
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51

שליחה #6 

לפני כשבועיים חבר הביא לי מארה"ב Beyerdynamic DT440 שנכנסות בתקציב שלך.
למרות שלא יצא לי לשמוע אותן ספציפית בחרתי בהן לאחר שמיעת מספר אוזניות של חברות שונות ורמות מחיר שונות ובעקבות התרשמות מאחיהם הגדולים החלטתי לרכוש אותן כיוון שבדגמים אחרים לא התלהבתי ממה ששמעתי או שלא היה לי נוח על האוזן.

כרגע האזניות מחוברות לסירוגין למגבר סטריאו ולנגן COWON D2 ואני נהנה מכל רגע. חברים שהאזינו דרך מכשיר הגלקסי גם כן שיבחו והיללו את האוזניות.

אלו הן אוזניות קשת פתוחות ואפשר להתנייד איתן, אך כשחם בחוץ זה קצת בעייתי.
מעבר לכך האיכות מדהימה, הכלים מאוד מפורטים והבאס מאוזן לטעמי.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 517 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #7 

ממליץ להעיף מבט גם לכיוון ה - Klipsch Image ONE
מוצר יוצא מן הכלל וכרגע גם מוצע במחיר אטרקטיבי למדי באמזון.
http://www.amazon.com/Klipsch-Image-ONE ... 391&sr=1-5
בהצלחה !
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”