ל-AverMedia, יצרן כרטיסי הטלוויזיה הותיק, יש את כרטיס הטלוויזיה CaptureHD היודע להקליט שידורי HD ונמכר במחיר השווה לכל נפש. בדקנו עד כמה הוא יתאים למשתמש המדיה סנטר הממוצע.
!אל תשאל שאלות קשות שלא תשמע שקרים!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!
למרות שהסקירה עיקרה הוא צפיה והקלטת HD האם אפשר לקבל גם כמה נתונים על הקלטת SD .
כלומר, האם הוא יהיה נוח להדגימת קלטות ? האם הוא מזוהה למשל על ידי מובימייקר לדגימת WMV? או בVIRTUALDUB לדגימה כ AVI?
תודה
מספיקלי, הכרטיס יהיה בהחלט מספיק לך (ואפילו מצויין) גם להקלטות SD. עשיתי כמה הקלטות נסיון בכניסת ה-S-Video שלו והאיכות מצויינת.
כניסת ה-S-Video מזוהה ללא בעייה במדיה סנטר של Windows 7, אז אני מניח שיזוהה ע"י כל תוכנה סטנדרטית אחרת (אם כי לא בדקתי ספציפית את המובי מייקר והוירטואל דאב).
כתבה מצוינת.
אחד הדברים שאהבתי זה שההקלטות נוצרות בפורמט MPG להבדיל מהכרטיס שהיה לי שהקליט אך ורק בפורמט DVR-MS (אם אני זוכר נכון) והייתי צריך להפוך את גוגל כדי למצוא תוכנה שממירה את זה לפורמטים המוכרים.
מפריע לי השימוש במחבר HDMI כקונקטור קומפקטי לכל החיבורים האנלוגיים.
מה קורה אם מישהו מכניס בטעות את הצמה האנלוגית למחבר ה- HDMI האמיתי או להיפך, מכניס כבר HDMI ממקור כלשהו למחבר ה- HDMI המשמש לכניסה האנלוגית? האם יכול להגרם נזק לכרטיס?
udif, שאלה טובה.
בכל מקרה, צמת החיבורים האנלוגיים אמורה בד"כ להישאר מחוברת באופן קבוע, כאשר את החיבורים האנלוגיים עצמם אתה מנתק מקצה הצמה, אז מאמין שזה די נדיר שמישהו יחבר את זה לכניסה הלא נכונה.