בעית התקנה של מסך הקרנה על הקיר , בבקשה עזרה !!!
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 521
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
אז ככה , התחדשתי באפסון 8350 (בקרוב תמונות) ורכשתי גם מסך ידני של דראפר בגודל 92 אינץ - הבעיה שלי היא כזאת : אני לא יכול לתלות את המסך על התקרה כי זאת תקרת רעפים משמע יותר חלש מגבס ולכן זה מותיר לי לתלות את המסך רק על הקיר רק שכאן יש לי בעיה אחרת והיא שכבר על אותו קיר מותקן הפיליפס שלי (8404) ולכן בשביל להתקין על הקיר אני חייב שהמסך יתחיל לרדת ממרחק של לפחות 15 ס״מ מהקיר...אבל אין לי מושג איך זה אפשרי , יש רעיונות 
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

אתה מתכוון למתכות בצורת ר׳ ששים מתחת למדף כדי שיתפוס אותו ?
אתה יכול לשים לי פה תמונה של זה בבקשה ?
אתה יכול לשים לי פה תמונה של זה בבקשה ?
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

הלכתי לחנות DIY והציעו לי שם לשים את המתקן של המתלה וילונות שעשוי ממתכת קשיחה ומתרחק מהקיר עד מרחק של 13 ס"מ...
זה יכול להחזיק ?
זה יכול להחזיק ?
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

המסך שוקל 10 קילו אז צריך משהו שיתאים לזה , יש לך רעיון ?
- Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
yarino כתב:אתה צריך זווית עם תמיכה כל שהיא
http://www.igoldstein.co.il/products3.a ... =18&page=1...
כל זוית עם תמיכה תתן לך פיתרון.
לדעתי, לא קיימת תקרה שלא יכולה להחזיק מקרן, אפילו תקרת רביץ, שידוע בחולשתה יכולה להחזיק את המסך במידה ואתה משתמש בברגים יעודיים... בדוק את הנושא, זה יתן לך את הפתרון האסתטי ביותר
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

הזוית מהלינק שנתת לא הכי מתאים כי החורים להברגה מהמסך הוא כלפי אחורה או הצידה ובלינק הם כלפי מעלה...
על התקרה אני לא רוצה לקחת את הסיכון כי זו גם דירה שכורה וזה הדבר האחרון שחסר לי שחלילה התקרה תקרוס
איפה עוד אפשר למצוא זויות כאלו ?
על התקרה אני לא רוצה לקחת את הסיכון כי זו גם דירה שכורה וזה הדבר האחרון שחסר לי שחלילה התקרה תקרוס
איפה עוד אפשר למצוא זויות כאלו ?
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

Barzvi הלוואי והיו לי ידיים טכניות אבל לצערי אני יותר מבין בפן הטכנולוגי וגם ציינתי שאני גר בדירה שכורה וממש לא בא לי לקחת סיכון שיקרה משהו עם התקרה הזאת ולכן מעדיף על הקיר שהוא מבטון...יש לך מושג איפה אני יכול למצוא זוית שדומה לזו שהעלתי בתמונה שיש לה חיבור הברגה בקצה כלפי פנימה ולא למעלה ?
אל תסתבך עם מחזיקי וילונות.
נתנו לך כאן פתרונות ראויים של זוויות מדפים, יש כאלו עם אורך זרוע של 15 ס"מ שהם גם מסיביים וגם אסטטיים שנועדו ליותר מ-10 ק"ג ואפשר להשיג אותם ברוב חנויות DIY (נדמה לי שיש גם באיקאה.).
אני חושב שאתה צריך זוויות שנועדו ליותר מ-10 ק"ג כי אתה משתמש בקצה הזווית שם אתה מעמיס את כל המשקל (בניגוד למדף שבו המשקל מתחלק לעומק הזווית). כדאי שהזווית יתמכו ב-15-20 ק"ג.
יש חנות בשם רוזנפלד בפתח תקווה , למעשה חלק מרשת אייס , הם מאוד מקצועיים ויותר זולים.
תתקין זוג זוויות כאלו על הקיר האנכי ותעגן כל זווית עם 3 דיבלים 7 מ"מ וברגים מתאימים .
אחרי התקנת הזווית הראשונה תניח פרופיל אלומיניום או עץ ישר עם פלס מים עליו בין הזוויות ותקבע את הזווית השנייה כשהפרופיל מפולס.
אחר כך תניח בקצה האופקי של הזוויות המותקנות (בקצה הרחוק מהקיר עליו מעוגנת הזווית) , עץ אורן 5X5 (ס"מ) ותקבע אותו עם ברגים לזוויות. (בחלק התחתון של הזווית ישנו חור המיועד לכך.)
את חתיכת עץ האורן אפשר למצוא ברחוב בחינם, או לקנות בהום סנטר ואייס היקרים ובמחסני עצים במחיר שפוי כולל חיתוך למידה הנדרשת.
מכיוון שעץ האורן מרובע, אחרי שתתקין אותו בין המדפים ותקבע את תחתיתו, יהיה לך גובה של 5 ס"מ אנכיים עליהם תתקין את המסך עם 2 ברגים תואמים. (גם כאן תתקין צד אחד של המסך, תפלס אותו עם פלס ורק אחרי שהוא מפולס תקבע את הצד השני.)
בהצלחה.
נתנו לך כאן פתרונות ראויים של זוויות מדפים, יש כאלו עם אורך זרוע של 15 ס"מ שהם גם מסיביים וגם אסטטיים שנועדו ליותר מ-10 ק"ג ואפשר להשיג אותם ברוב חנויות DIY (נדמה לי שיש גם באיקאה.).
אני חושב שאתה צריך זוויות שנועדו ליותר מ-10 ק"ג כי אתה משתמש בקצה הזווית שם אתה מעמיס את כל המשקל (בניגוד למדף שבו המשקל מתחלק לעומק הזווית). כדאי שהזווית יתמכו ב-15-20 ק"ג.
יש חנות בשם רוזנפלד בפתח תקווה , למעשה חלק מרשת אייס , הם מאוד מקצועיים ויותר זולים.
תתקין זוג זוויות כאלו על הקיר האנכי ותעגן כל זווית עם 3 דיבלים 7 מ"מ וברגים מתאימים .
אחרי התקנת הזווית הראשונה תניח פרופיל אלומיניום או עץ ישר עם פלס מים עליו בין הזוויות ותקבע את הזווית השנייה כשהפרופיל מפולס.
אחר כך תניח בקצה האופקי של הזוויות המותקנות (בקצה הרחוק מהקיר עליו מעוגנת הזווית) , עץ אורן 5X5 (ס"מ) ותקבע אותו עם ברגים לזוויות. (בחלק התחתון של הזווית ישנו חור המיועד לכך.)
את חתיכת עץ האורן אפשר למצוא ברחוב בחינם, או לקנות בהום סנטר ואייס היקרים ובמחסני עצים במחיר שפוי כולל חיתוך למידה הנדרשת.
מכיוון שעץ האורן מרובע, אחרי שתתקין אותו בין המדפים ותקבע את תחתיתו, יהיה לך גובה של 5 ס"מ אנכיים עליהם תתקין את המסך עם 2 ברגים תואמים. (גם כאן תתקין צד אחד של המסך, תפלס אותו עם פלס ורק אחרי שהוא מפולס תקבע את הצד השני.)
בהצלחה.
-
silver_poison
-
- חבר פעיל במיוחד

Barzvi תודה על התשובה המפורטת והמקצועית שנתת לי , כמו שרשמתי לך בתגובה לפני הידע הטכני שלי בתחום הזה שואף לאפס לצערי , אני שוקל ללכת לרתך ושיכין לי פרופיל 30 על 30 עם תמיכה באמצע בצורת משולש ושבקצה הזוית תהיה אפשרות להברגה פנימה...מה דעתך ?
אני חושב שמסגר "יקרע" אותך במחיר.
יש זוויות כאלו מוכנות בחנויות עם תמיכה אלכסונית ויכולת נשיאה של עשרות רבות של ק"ג.
אם אתה כבר הולך למסגר בקש ממנו שהפרופילים יהיו מגולוונים וגם שיקדח חורים להתקנה אנכית ובקש גם עוד ריתוך אנכי קטן עם ברגים ועליהם תלביש את המסך.
בהצלחה
יש זוויות כאלו מוכנות בחנויות עם תמיכה אלכסונית ויכולת נשיאה של עשרות רבות של ק"ג.
אם אתה כבר הולך למסגר בקש ממנו שהפרופילים יהיו מגולוונים וגם שיקדח חורים להתקנה אנכית ובקש גם עוד ריתוך אנכי קטן עם ברגים ועליהם תלביש את המסך.
בהצלחה
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אצלי המצב דומה (התקנה על התקרה אפשרית אבל בגלל שהיא גבוהה מידי התקנה כזו היתה גורמת לתמונה להיות גבוהה מידי ולכן התקנתי על הקיר.
קניתי בהום סנטר ב-50 ש"ח שני ווי ריש והתקנתי. ממש לא מסובך.
תשלח לי את המייל שלך ואני אעביר לך תמונות (אני שכחתי איך אני מקטין תמונות של 2 גיגה בכדי להעלות באתר.
תשלח לי את המייל שלך ואני אעביר לך תמונות (אני שכחתי איך אני מקטין תמונות של 2 גיגה בכדי להעלות באתר.
- jukin
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
הכי פשוט...
פתח את התמונה עם microsoft office picture managerותבחר resizeidan309 כתב:אצלי המצב דומה (התקנה על התקרה אפשרית אבל בגלל שהיא גבוהה מידי התקנה כזו היתה גורמת לתמונה להיות גבוהה מידי ולכן התקנתי על הקיר.
תשלח לי את המייל שלך ואני אעביר לך תמונות (אני שכחתי איך אני מקטין תמונות של 2 גיגה בכדי להעלות באתר....