Private NGN
private ngn זה שם של תעדוף במהירויות של 10 מגה ומעלה אצל הספקית בזק בינלאומי
אתה מקבל את התעדוף הזה אצל הספקית בזק בינלאומי לא משנה אם אתה גולש בתשתית של בזק או של הוט, אולי מלבד אם אתה גולש בללא חייגן של הוט, לפחות עד שבזק בינלאומי יעבירו את השליטה אליהם
תעדוף = כמו גיימר רק שפחות טוב מגיימר
אתה מקבל את התעדוף הזה אצל הספקית בזק בינלאומי לא משנה אם אתה גולש בתשתית של בזק או של הוט, אולי מלבד אם אתה גולש בללא חייגן של הוט, לפחות עד שבזק בינלאומי יעבירו את השליטה אליהם
תעדוף = כמו גיימר רק שפחות טוב מגיימר
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
כל ה- Private NGN זה בולשיט ! וזה סתם גימיק שמנסה לרכוש קהל יעד
כרגע יש לי חבילה של 10MB( ספק בב"ל עם חייגן + תשתית בזק) כלומר יש לי Private NGN
ולפני כן היה לי 12MB בהוט עם תשתית של בזק (חיבור 1.5MB) ללא חייגן
ואני לא שם לב לתיעדוף טוב יותר כרגע
מנסיון כשייש לי בעיות באינטרנט צריך טיפה להתעצבן על בזק, לבקש זיכוי כספי על החודש הקודם והכל חוזר על מקומו בשלום
כרגע יש לי חבילה של 10MB( ספק בב"ל עם חייגן + תשתית בזק) כלומר יש לי Private NGN
ולפני כן היה לי 12MB בהוט עם תשתית של בזק (חיבור 1.5MB) ללא חייגן
ואני לא שם לב לתיעדוף טוב יותר כרגע
מנסיון כשייש לי בעיות באינטרנט צריך טיפה להתעצבן על בזק, לבקש זיכוי כספי על החודש הקודם והכל חוזר על מקומו בשלום
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אני כרגע עם 12 מגה בCCC+HOT, מרוצה מאוד.
בהתחלה היו בעיות עם החייגן, עדכון קושחה לראוטר (לקושחה מקורית חדשה יותר ולא צד שלישי) וכל הבעיות נפתרו. נסה את זה עם CCC, אין מה להפסיד, אין התחייבות.
בהתחלה היו בעיות עם החייגן, עדכון קושחה לראוטר (לקושחה מקורית חדשה יותר ולא צד שלישי) וכל הבעיות נפתרו. נסה את זה עם CCC, אין מה להפסיד, אין התחייבות.
היתה לי שיחה מאוד מוזרה מבזק בינלאומי - הם רצו לחדש איתי את החיבור איתם אחרי 5 שנים
אמרתי להם שלא נראה לי שאחדש כי המהירות לא משביעה את רצוני ולאחרונה חלה הדרדרות במהירות לחו"ל
הבחור טען שהוא מבין אותי וניתק את השיחה....
מוזר לא ?
אמרתי להם שלא נראה לי שאחדש כי המהירות לא משביעה את רצוני ולאחרונה חלה הדרדרות במהירות לחו"ל
הבחור טען שהוא מבין אותי וניתק את השיחה....
מוזר לא ?