אני כבר ממש היתי בדרך לקנות SGS2 (אני כבר חרמן עליו חודשים) כשבדרך דיברתי עם מומחה איפונים שגרם לי לחשוב מחדש בגלל ה IOS5 ועצם העובדה שהמעבד בהא של אפל ה A5 הרבה יותר חזק מזה שנמצא ב SGS2.
ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי איכות האפליקציות וכן שלאיפון אני יודע שיש אפשרות לאחר פריצה כמובן להשיג כל אפליקציה בתשלום בחינם לעומת האנדרויד שלא מצאתי משהו דומה שמגיע לרמה הזו!
כמובן שלאפל יש הרבה יותר אביזרים - אבל זה לא כל כך חשוב לי.
מה שחשוב לי זה מהירות -יציבות - וCUSTOMIZATION.
מה אתם אומרים
nimi73 כתב:אני כבר ממש היתי בדרך לקנות SGS2 (אני כבר חרמן עליו חודשים) כשבדרך דיברתי עם מומחה איפונים שגרם לי לחשוב מחדש בגלל ה IOS5 ועצם העובדה שהמעבד בהא של אפל ה A5 הרבה יותר חזק מזה שנמצא ב SGS2.
ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי איכות האפליקציות וכן שלאיפון אני יודע שיש אפשרות לאחר פריצה כמובן להשיג כל אפליקציה בתשלום בחינם לעומת האנדרויד שלא מצאתי משהו דומה שמגיע לרמה הזו!
כמובן שלאפל יש הרבה יותר אביזרים - אבל זה לא כל כך חשוב לי.
מה שחשוב לי זה מהירות -יציבות - וCUSTOMIZATION.
מה אתם אומרים
...
1. כל מה שאתה שומע לגבי iPhone5 הוא בגדר שמועות בלבד. אף אחד (חוץ מעובדי אפל) לא באמת יודע מה יהיה בדגם הבא, לכן לא מומלץ לתכנן לפי שמועות.
2. אתה מתבסס בתכנון שלך על פריצה מהמכשיר. אף אחד לא מבטיח שהגירסה הבאה של אייפון/IOS תיפרץ בקלות. זה עלול גם לקחת חודשים עד שתצא פריצה.
3. האופציה "להשיג" כל אפליקציה בתשלום היא בעצם הורדה של גירסאות פרוצות. לא לכל אפליקציה יש גירסה פרוצה ולא תמיד מדובר בגירסה האחרונה של האפליקציה.
לסיכום: אייפון יכול לתת לך מהירות ויציבות בביטחון מלא. הנושא של ה customization תלוי מאוד בפריצה וכאן שום דבר לא מובטח לך.
המעבד בGalaxy S II לא חזק יותר מהA5 (לפחות לא בגירסה של האייפד ) וממש לא בהפרש ניכר ,הם דיי דומים מבחינת הביצועים שלהם .
בכול מקרה בקשר להתלבטות שלך,אין כאן נכון ולא נכון ,שני האופציות פה הם נכון (אלה אם כן אתה מסתכל על זה כטרול של אחד ה"מחנות") שניהם בסופו של יום יריצו לך אפלקציות ,את שניהם תוכל לקסטם (למרות שלעשות את זה באייפון זה "טיפה" יותר מסובך בגלל איך שiOS בנויה - יותר נכון הממשק שלה ) שניהם יהיו מאוד מהירים , וכמובן שניהם יוציאו ויקבלו שיחות/SMS ..
מצד שניה יש לך פה כבר מכשיר מעולה כמו הGalaxy S II ,שעולה כבר פחות מ3000 שקל ,לעומת מכשיר שיכול להיות מושק כול רגע אחל מהיום ועד לספטמבר-אוקטובר+ כמה חודשים עד שיגיעה לארץ ויהיה מלאי מסודר -יש עדיין לא מעט אנשים שקנו אייפד 2 ועדיין מחכים למכשיר שלהם וזאת לא בעיית אספקה מצד אפל .. ) ככה שאישית הההיתי כנראה בוחר בSGS II עקב העובדה שהוא זמין כבר היום ..
אני באותה התלבטות.
מה שלי מפריע הוא שהאפליקציות לגלקסי ברמה מאוד נחותה יחסית לאייפון
הכל נראה טוב יותר על האייפון ועל הגלקסי זה נראה כאילו עשו איזו התאמה (לא טובה במיוחד)
dman23 כתב:אני באותה התלבטות.
הכל נראה טוב יותר על האייפון ועל הגלקסי זה נראה כאילו עשו איזו התאמה (לא טובה במיוחד)
dman23 כתב:אני באותה התלבטות.
...
???
מה???
והאף לא גודל לך...?
(ד"א לי יש iphone4...)
...
אתה חושב שהאפליקציות נראות טוב יותר בגלקסי?! או אפילו באותה רמה?
dman23 כתב:מה שלי מפריע הוא שהאפליקציות לגלקסי ברמה מאוד נחותה יחסית לאייפון
אני חושב שהוא חושב שאתה קצת הגזמת בתאור ,יש פער בין המארקט לApp store אבל הוא לא גדול כמו שחושבים שהוא ,המקום בו ה"הפרש" בין האפלקציות הוא הכי גדול הוא בקטגוריית המשחקים ,וגם יש את העניין של אפלקציות ישראליות לאנדרואיד ששם המצב לא באמת טוב (למרות שנראה שבזמן האחרון המצב קצת משפר שם בנושא ) אבל ברוב האפלקציות הממוצעות הפער קטן ויכול להיות לשני הצדדים.
ארשום מה שכתבתי בשרשור מקביל:
לפחות באפליקציות שאני נתקלתי בהן- האנדרואיד נראה כמו קומודור יחסית לאייפון
למשל משחקים כמו FRUIT NINJA ומשחק הקלפים YANIV (שדווקא לא ממש מדבר אלי) ועוד הרבה אבל אלה מאוד מוכרים ולכן ציינתי אותם.
לגבי אפליקציות: אז אפליקציות ישראליות ממש חסרות שם, TALKBOX פשוט בלתי ניתן לשימוש כי הוא פשוט אוכל את הסוללה
שלא לדבר על החנות עצמה שנראית כמו חנות מציאות בצ'יינה טאון
השאלה היא לאיזה פלטפורמה יש אפליקציות איכותיות יותר - תשובה שלא הצלחתי למצוא בשום מקום באופן ודאי- הרי סמארטפון ללא אפליקציות איכותיות לא שווה כלום לפחות בעיניי.
ממה שכן ראיתי לאיפון יש יתרון בכל מה שקשור למשחקים.