לא יודע אם ממש כמו באוואטר אבל בהחלט תהיה גראפיקה מרשימה, כנראה שהקונסולה תהיה מבוססת על הדור הבא של הכרטיסים הגראפיים של AMD מסדרה 7000, עד שהללו יצאו לPC ואז כזו גראפיקה תהיה גם לPC.Technology company AMD, who supplied the graphics hardware for the Xbox 360, claims that the next Xbox will be capable of the level of graphical detail seen in James Cameron's movie Avatar. Even on PC, that kind of technology just isn't here yet, but AMD claims the Xbox 720 will launch with it.
While AMD would not confirm they were actually working on the 360's successor, director of ISV relationships at AMD, Neal Robison, stated that gamers have a lot to excited about.
Robison also mentioned that the A.I. and physics capabilities of the next-gen hardware will allow for every pedestrian in a game such as Grand Theft Auto or Saints Row to have a totally individual mentality, meaning when you shoot a gun or run someone over they don't all just do the same thing. There will be no more mob mentality, where everyone just screams and runs away; every NPC will actually be an individual character.
Whoa.
Source: August issue of OXM (U.S.)...
AMD מוסרת כי בXBOX 720 תהיה גראפיקה כמו באוואטר....
-
agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
http://www.examiner.com/game-news-in-na ... z1SMcwzkyy
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
גם אם 4 כרטיסי GTX580 לא ניראה לי שאפשר באמת להגיע לרמת גראפיקה כמו בAvatar .. אבל אני מקווה שאני טועה.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
נראית לי כמו הערכה קצת יומרנית משהו שיותר מתאימה לשיחה ששומעים בין ילדים ולא כמו משהו רציני שמבוסס על משהו..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
agent__smith
- חבר מכור קשה

טיפה לא מדויק....לרזולוציית FHD יש מצב שזה נכון אולם אין ספק שזה לא נכון לרזולוציות יותר גבוהות כמו מסכי קולנוע.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אפילו וזה אפילו ענק ל XBOX720 תהיה כוח החישוב של חוות השרתים שרינדרו את אוואטר אין הרבה סיכוי שנראה אנימטורים מוכשרים ברמה של הוליווד עוזבים בזמן הקרוב את האולפנים שם כדי לעבוד על משחקי ווידאו. אם כל הכבוד לתעשיית משחקים ויש המון כבוד...
Need more cowbell
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
זה עוד יגיע, פאבל. תעשיית המשחקים מגלגלת יותר כסף מתעשיית הקולנוע. בסוף חלק ממנו יתחיל להגיע לאנשים מקצוע טובים.
חברת CRYTEK כבר אמרה שהיינו צריכים להגיע לגרפיקה ברמה של אווטר, אבל מה שמגביל אותנו זה הכח של הקונסולות, בכל מקרה לא נראה לי שבדור הבא נגיע לזה, אבל הגרפיקה בהחלט תהיה מרשימה, יש את הסירטונים של המנוע "החדש" ( 3.95 ) של אנריל ושל המנוע של CRYTEK שנותנים דוגמה למה שנראה בגל האשוןם של המשחקים לדור הבא
-
agent__smith
- חבר מכור קשה

בהחלט נכון. תעשיית המשחקים מגלגלת יותר כסף מהוליווד.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- Pavelz
- חבר מביא חבר

זה נכון שתעשיית המשחקים מגלגלת המון כסף אבל היא קיבלה בוסט רציני מכיוון משחקי הסלולר שזה הדבר שכולם נוהרים אליו כרגע. יש לא מעט בעיות בענף הקונסולות והדור הבא שמדברים עליו לאחרונה חייב להגיע ולהציל את המצב במהרהMalcontent כתב:זה עוד יגיע, פאבל. תעשיית המשחקים מגלגלת יותר כסף מתעשיית הקולנוע. בסוף חלק ממנו יתחיל להגיע לאנשים מקצוע טובים....
Need more cowbell
נראה בכלל מתי יגיע הדור הבא, רשת החנויות GAMESTOP הודיע שהיא לא מצפה לקונסולות החדשות לפחות עד 2014, אני מאוד מקווה שנראה לפחות את האקס בוקס מגיע כבר בעונת החגים של 2012 ( לא מאמין שהפלייסטיישן יצא לפני 2013, גם ככה הוא יצא שנה אחרי האקס בוקס )
- Pavelz
- חבר מביא חבר

XBOX חדש בשנה הבאה נראה בלתי נמנע לדעתי. מקווה גם ה PS4 ואולי הפעם ילמדו מהטעויות של PS3ntk כתב:נראה בכלל מתי יגיע הדור הבא, רשת החנויות GAMESTOP הודיע שהיא לא מצפה לקונסולות החדשות לפחות עד 2014, אני מאוד מקווה שנראה לפחות את האקס בוקס מגיע כבר בעונת החגים של 2012 ( לא מאמין שהפלייסטיישן יצא לפני 2013, גם ככה הוא יצא שנה אחרי האקס בוקס )...
תאימות לאחור, סביבת פיתוח דומה לקונסולה הקודמת (מבוססת ארכיטקטורת cell), בלי פורמט איחסון חדש לגמרי, קישוריות רשת חדשנית, עובדת ומאובטחת(!!!).
Need more cowbell