עזרה בבניית מערכת לצפייה בתכנים ממחשב ראשי במקומות נפרדים

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
metlon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכל באי הפורום
להלן אציג מערכת שברצוני ליצור בביתי ואשמח אם מישהו שמבין יוכל לעזור...

יש לי 3 חדרים בבית כאשר בכל חדר יש אקסטרימר פרו או אקסטרימר סייד ווינדר או לחילופין htpc כולם מחוברים ברשת קווית על ידי כבל רשת לראוטר כעמדות נפרדות המקבלות איי פי נפרד כמו כן ישנו מארז ישן עם 10 טרה הארדיסקים המלא בסרטים באיכות hd של 720p ו 1080p וכן מוסיקה וקבצי וורד תמונות וכו.... השאלה שלי היא האם אני אוכל לצפות בתכנים הנמצאים על הארדיסקים של המארז הישן אבל דרך הרשת של האקסטרימרים? כלומר כל זאת אחרי ששיתפתי את כל התקיות שבהם נמצאים הסרטים וכל הקבצים הנידונים? נא לזכור זה לא דרך רשת אלחוטית אלא דרך רשת פיסית כלומר קווית .
כמו כן אם יופעלו מספר קבצים בו זמנית האם משני אקסטרימרים שונים האם זה יגרום לעומס ולפגיעה באיכות ה"שידור" של הקבצים ?
אם כן האם יש דרך להסביר או להראות לי איך ומה צריך לעשות בשביל לקבל מערכת המתקרבת לשלמות?

תודה
metlon

guyyug
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 909
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #2 

אם יש מחשב למה אתה צריך להעביר את כל התוכן דרך סטרימר ?
זה סתם מיותר הסטרימר הוא לא NAS אם יש לקוח אחד או שניים זה אולי יעבוד יותר מזה קשה לי להאמין ?

כל מה שאתה צריך זה תוכנת NAS כמו FREENAS על המחשב שעלו התוכן וכבל רשת לראווטר
גיא

metlon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

guyyug כתב:אם יש מחשב למה אתה צריך להעביר את כל התוכן דרך סטרימר ?
זה סתם מיותר הסטרימר הוא לא NAS אם יש לקוח אחד או שניים זה אולי יעבוד יותר מזה קשה לי להאמין ?

כל מה שאתה צריך זה תוכנת NAS כמו FREENAS על המחשב שעלו התוכן וכבל רשת לראווטר
...

הבעייה היא שאני רוצה להזרים סרטים "כבדים" ושהכל ישב על מחשב ראשי וע"י שיתוף של תיקיות תיהיה האפשרות וע"י מערכת של סוויץ' וכבלים של 1g כמובן להריץ סרטים ממאגר ראשי לכל סטרימר בנפרד. על ידי שימוש במערכת של 1g הכל בתקווה יזרום כראוי.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”