בזק חותכת ב-50% מחירי גלישה באינטרנט במהירות גבוהה
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000665500
מחירי התשתית למהירויות של 50-100 מגה ברשת ה-NGN יהיו 150-200 שקל ■ המחירים ומהירויות הגלישה עלו לדיון בוועידת תקשורת, נתח שוק ודיגיטל 2011 של "גלובס" בשבוע שעבר
גלישה במהירות של 50 מגה תעמוד מהיום על 150 שקל, לעומת מחיר של 300 שקל שהיה נהוג עד היום; מחיר גלישה במהירות של עד 100 מגה יעמוד מהיום על 200 שקל בלבד, לעומת 400 שקל שהיה נהוג עד כה. מדובר במחיר קבוע, שאינו במסגרת מבצע כלשהו.
מחירי התשתית למהירויות של 50-100 מגה ברשת ה-NGN יהיו 150-200 שקל ■ המחירים ומהירויות הגלישה עלו לדיון בוועידת תקשורת, נתח שוק ודיגיטל 2011 של "גלובס" בשבוע שעבר
גלישה במהירות של 50 מגה תעמוד מהיום על 150 שקל, לעומת מחיר של 300 שקל שהיה נהוג עד היום; מחיר גלישה במהירות של עד 100 מגה יעמוד מהיום על 200 שקל בלבד, לעומת 400 שקל שהיה נהוג עד כה. מדובר במחיר קבוע, שאינו במסגרת מבצע כלשהו.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
זה מצויין שזה מחיר קבוע, יהיה גם על מה להתמקח
אבל בואו לא נשכח את הנתון השני - ספקיות... שם נראה לי תהיה הבעיה ו"ישחטו" לנו את הכיס...
אבל בואו לא נשכח את הנתון השני - ספקיות... שם נראה לי תהיה הבעיה ו"ישחטו" לנו את הכיס...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מהירות גבוהה ע'לאק. גם במקומות שבהם פרוסה רשת ה NGN יש הרבה ישובים ושכונות שבהם אי אפשר לקבל יותר מ 10Mb
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
לא ככ"ך מהר תקבלו את זה מבזק
חבורה של שקרנים
התקשרתי היום כדי לשדרג את המהירות שלי מ 10 ל 30 ומהר מאוד גיליתי שהמחיר שהם פרסמו בהודעה לעיתונות
http://www.bezeq.co.il/PressReleases/Pa ... e=1&IPP=10
שהוא 75 שקלים בכלל לא נכון ומדובר במחיר של 120 ש"ח
אני בדיוק עכשיו ממלא תופס תלונה במועצה לצרכנות
כנראה שעד שמשרד התקשורת לא יבקש מהם תגובה הם לא יבינו את הרמז
ואני כבר לא מדבר על זה שאתמול כבר אמרו לי... אנחנו נחזור אלייך וכמובן שמי שצריך לרדוף אחריהם זה אני..
חבורה של שקרנים
התקשרתי היום כדי לשדרג את המהירות שלי מ 10 ל 30 ומהר מאוד גיליתי שהמחיר שהם פרסמו בהודעה לעיתונות
ואני כבר לא מדבר על זה שאתמול כבר אמרו לי... אנחנו נחזור אלייך וכמובן שמי שצריך לרדוף אחריהם זה אני..
- et-phone-home
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 473
- נתן תודות: 212 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
Catskinner כתב:מהירות גבוהה ע'לאק. גם במקומות שבהם פרוסה רשת ה NGN יש הרבה ישובים ושכונות שבהם אי אפשר לקבל יותר מ 10Mb...
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
"אני קורא לכל ספקיות האינטרנט, ללכת בעקבות בזק, ולהוזיל גם כן את מחירי הגלישה לקצבי הגלישה האולטרה מהירים".
מה-זה מהירים,בשביל לגלוש בארץ.
כשנצא לחו"ל,יאללה לעמוד בפקק סטייל איילון ושות'
מה-זה מהירים,בשביל לגלוש בארץ.
כשנצא לחו"ל,יאללה לעמוד בפקק סטייל איילון ושות'
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
גבר תקרה כמה פעמים מה רשום שם :avvvi כתב:לא ככ"ך מהר תקבלו את זה מבזק
חבורה של שקרנים
ואני כבר לא מדבר על זה שאתמול כבר אמרו לי... אנחנו נחזור אלייך וכמובן שמי שצריך לרדוף אחריהם זה אני.....
מהיום, לקוחות שישדרגו את מהירות הגלישה למהירות 20-100 מגה (VDSL), ייהנו מגלישה ללא תוספת מחיר, זאת במהלך חצי השנה הראשונה. כלומר, לקוח שגלש עד היום במהירות 5 מגה וירצה לשדרג ל- 20 מגה, ימשיך לשלם עבור 5 מגה, בעוד שהוא גולש במהירות 20 מגה. תוקף המבצע עד ה- 31/8/2011 והוא אינו כרוך בהתחייבות.
ואז תתקשר שוב לבזק לבדוק WTF אתה אמור להבין מזה , כי אני מבין שזה ממש ללקוח חדש, שהרי כתוב "לקוח שגולש" ז"א לקוח שהוא לקוח קיים לא?.
- denis29
- חבר ותיק

במקביל, בזק יוצאת במבצע המציע לגולשים שדרוג לקצבי 20 מגה ומעלה, ללא תוספת מחיר במשך חצי השנה הראשונה.
אבל הספקים יגזרו עליינו קופון , אני תוהה עם ניתן לעשות קומבינה ללקוח שיש לו באנדל של בזק+ בזק בינלאומי או כל באנדל אחר אממ, בכל מקרה אני ממתין למלאי של DLINK VDSL כי חסר.
אבל הספקים יגזרו עליינו קופון , אני תוהה עם ניתן לעשות קומבינה ללקוח שיש לו באנדל של בזק+ בזק בינלאומי או כל באנדל אחר אממ, בכל מקרה אני ממתין למלאי של DLINK VDSL כי חסר.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- denis29
- חבר ותיק

מחירי האינטרנט החדשים של בזק:
1.5 מגה - 32.61 ש"ח
2.5 מגה - 50.95 ש"ח
4 מגה - 55.95 ש"ח
5 מגה - 59.95 ש"ח
ברשת ה-NGN החדשה:
10 מגה - 59.95 ש"ח
15 מגה - 65.95 ש"ח
20 מגה - 70 ש"ח
30 מגה - 75 ש"ח
50 מגה - 150 ש"ח | החל מהיום
100 מגה - 200 ש"ח | החל מהיום
1.5 מגה - 32.61 ש"ח
2.5 מגה - 50.95 ש"ח
4 מגה - 55.95 ש"ח
5 מגה - 59.95 ש"ח
ברשת ה-NGN החדשה:
10 מגה - 59.95 ש"ח
15 מגה - 65.95 ש"ח
20 מגה - 70 ש"ח
30 מגה - 75 ש"ח
100 מגה - 200 ש"ח | החל מהיום
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
המחירים שאתה מציג הם כ 30-40 אחוז פחות מהמחירים הקיימים. נשמע לי לא הגיוני.denis29 כתב:מחירי האינטרנט החדשים של בזק:
1.5 מגה - 32.61 ש"ח
2.5 מגה - 50.95 ש"ח
4 מגה - 55.95 ש"ח
5 מגה - 59.95 ש"ח
ברשת ה-NGN החדשה:
10 מגה - 59.95 ש"ח
15 מגה - 65.95 ש"ח
20 מגה - 70 ש"ח
30 מגה - 75 ש"ח
100 מגה - 200 ש"ח | החל מהיום...
המחירים של ה50 וה100 מגה שפורסמו אכן נכנסים לתוקף ממחר. זה בטוח.
- denis29
- חבר ותיק

מה לקוחות חדשים ? אנשים תקראו טוב מבה רשום שם, בשום מקום לא מוזכר שזה ללקוח חדש, הנה ציטוט:
1. במקביל, בזק יוצאת במבצע המציע לגולשים שדרוג לקצבי 20 מגה ומעלה, ללא תוספת מחיר במשך חצי השנה הראשונה.
2. במקביל לחיתוך מחירי הגלישה הגבוהים, יוצאת בזק במהלך נוסף, במטרה לעודד לקוחות חדשים להצטרף לגלישה על גבי רשת ה-NGN. מהיום, לקוחות שישדרגו את מהירות הגלישה למהירות 20-100 מגה (VDSL), ייהנו מגלישה ללא תוספת מחיר, זאת במהלך חצי השנה הראשונה. כלומר, לקוח שגלש עד היום במהירות 5 מגה וירצה לשדרג ל- 20 מגה, ימשיך לשלם עבור 5 מגה, בעוד שהוא גולש במהירות 20 מגה. תוקף המבצע עד ה- 31/8/2011 והוא אינו כרוך בהתחייבות.
*אבל משהוא באמת לא ברור לי בשורות הללו, הם כותבים פה "שדרוג", אז הכוונה באמת ללקוח חדש? או לקוח קיים?
" מהיום, לקוחות שישדרגו את מהירות הגלישה למהירות 20-100 מגה (VDSL), ייהנו מגלישה ללא תוספת מחיר, זאת במהלך חצי השנה הראשונה. כלומר, לקוח שגלש עד היום במהירות 5 מגה וירצה לשדרג ל- 20 מגה, ימשיך לשלם עבור 5 מגה, בעוד שהוא גולש במהירות 20 מגה. תוקף המבצע עד ה- 31/8/2011 והוא אינו כרוך בהתחייבות. "
שם בודעות כתוב: לקוח שגלש עד היום במהירות 5 מגה, זה אומר שהלקוח קיים או שלא ? צריך לברר את זה...
**עולי הכוונה ללקוחות חדשים לרשת NGN, אבל חח למה שלקוח שהוא לא על NGN ובה לשדרג יחשב לקוח חדש בכלל ? לא ברור חח
1. במקביל, בזק יוצאת במבצע המציע לגולשים שדרוג לקצבי 20 מגה ומעלה, ללא תוספת מחיר במשך חצי השנה הראשונה.
2. במקביל לחיתוך מחירי הגלישה הגבוהים, יוצאת בזק במהלך נוסף, במטרה לעודד לקוחות חדשים להצטרף לגלישה על גבי רשת ה-NGN. מהיום, לקוחות שישדרגו את מהירות הגלישה למהירות 20-100 מגה (VDSL), ייהנו מגלישה ללא תוספת מחיר, זאת במהלך חצי השנה הראשונה. כלומר, לקוח שגלש עד היום במהירות 5 מגה וירצה לשדרג ל- 20 מגה, ימשיך לשלם עבור 5 מגה, בעוד שהוא גולש במהירות 20 מגה. תוקף המבצע עד ה- 31/8/2011 והוא אינו כרוך בהתחייבות.
*אבל משהוא באמת לא ברור לי בשורות הללו, הם כותבים פה "שדרוג", אז הכוונה באמת ללקוח חדש? או לקוח קיים?
" מהיום, לקוחות שישדרגו את מהירות הגלישה למהירות 20-100 מגה (VDSL), ייהנו מגלישה ללא תוספת מחיר, זאת במהלך חצי השנה הראשונה. כלומר, לקוח שגלש עד היום במהירות 5 מגה וירצה לשדרג ל- 20 מגה, ימשיך לשלם עבור 5 מגה, בעוד שהוא גולש במהירות 20 מגה. תוקף המבצע עד ה- 31/8/2011 והוא אינו כרוך בהתחייבות. "
שם בודעות כתוב: לקוח שגלש עד היום במהירות 5 מגה, זה אומר שהלקוח קיים או שלא ? צריך לברר את זה...
**עולי הכוונה ללקוחות חדשים לרשת NGN, אבל חח למה שלקוח שהוא לא על NGN ובה לשדרג יחשב לקוח חדש בכלל ? לא ברור חח
המחירים שאתה רשמת הם ללקוחות חדשים.
מחירי האינטרנט החדשים של בזק:
1.5 מגה - 32.61 ש"ח
2.5 מגה - 50.95 ש"ח
4 מגה - 55.95 ש"ח
5 מגה - 59.95 ש"ח
ברשת ה-NGN החדשה:
10 מגה - 59.95 ש"ח
15 מגה - 65.95 ש"ח
20 מגה - 70 ש"ח
30 מגה - 75 ש"ח...
אלעד
ללקוחות קיימים: http://www.bezeq.co.il/NGN/Pages/ngn-sp ... ffers.aspx
ללקוחות חדשים: http://www.bezeq.co.il/Internet/FastInt ... packs.aspx
ללקוחות חדשים: http://www.bezeq.co.il/Internet/FastInt ... packs.aspx
אלעד
- denis29
- חבר ותיק

משהוא פה באמת לא ברור ,ומה לגבי המשפט שכבר הזכרתי :
במקביל לחיתוך מחירי הגלישה הגבוהים, יוצאת בזק במהלך נוסף, במטרה לעודד לקוחות חדשים להצטרף לגלישה על גבי רשת ה-NGN. מהיום, לקוחות שישדרגו את מהירות הגלישה למהירות 20-100 מגה (VDSL), ייהנו מגלישה ללא תוספת מחיר, זאת במהלך חצי השנה הראשונה. כלומר, לקוח שגלש עד היום במהירות 5 מגה וירצה לשדרג ל- 20 מגה, ימשיך לשלם עבור 5 מגה, בעוד שהוא גולש במהירות 20 מגה. תוקף המבצע עד ה- 31/8/2011 והוא אינו כרוך בהתחייבות.
הם מעודדים להצטרף לNGN שלהם (במטרה לעודד לקוחות חדשים להצטרף לגלישה על גבי רשת ה-NGN)( לקוח שגלש עד היום,ז"א קיים) את הלקוחות שעד היום לא היה להם NGN, ולא ברור מה לגבי לקוחות שכבר יש להם NGN 10-15 נגיד ?
ככה שצריך לברר איתם מה בדיוק זה אומר לגבי לקוחות קיימים, אבל שיונוי מחיר לוקח זמן עד שמעדכנים את הנציגים אז הייתי ממתין לפחות שבוע מהיום לפני בדיקה, כי כמו שאתם יודעים גם ככה אין DLINK VDSL במלאי ו אנשים לא רוצים את ה netgear, אבל אם המצב הוא שאכן לקוח קיים (NGN ו/או רגיל) יכול להינות מההטבה הזאת (שגם ככה אין פה התחייבות, אז לא בעיה אחרי זה לשנמך מהירות כדי לא לשלם יותר אחרי אותה חצי שנה), אז המלאי הקרוב של DLINK יגמר די מהר חח.
במקביל לחיתוך מחירי הגלישה הגבוהים, יוצאת בזק במהלך נוסף, במטרה לעודד לקוחות חדשים להצטרף לגלישה על גבי רשת ה-NGN. מהיום, לקוחות שישדרגו את מהירות הגלישה למהירות 20-100 מגה (VDSL), ייהנו מגלישה ללא תוספת מחיר, זאת במהלך חצי השנה הראשונה. כלומר, לקוח שגלש עד היום במהירות 5 מגה וירצה לשדרג ל- 20 מגה, ימשיך לשלם עבור 5 מגה, בעוד שהוא גולש במהירות 20 מגה. תוקף המבצע עד ה- 31/8/2011 והוא אינו כרוך בהתחייבות.
הם מעודדים להצטרף לNGN שלהם (במטרה לעודד לקוחות חדשים להצטרף לגלישה על גבי רשת ה-NGN)( לקוח שגלש עד היום,ז"א קיים) את הלקוחות שעד היום לא היה להם NGN, ולא ברור מה לגבי לקוחות שכבר יש להם NGN 10-15 נגיד ?
ככה שצריך לברר איתם מה בדיוק זה אומר לגבי לקוחות קיימים, אבל שיונוי מחיר לוקח זמן עד שמעדכנים את הנציגים אז הייתי ממתין לפחות שבוע מהיום לפני בדיקה, כי כמו שאתם יודעים גם ככה אין DLINK VDSL במלאי ו אנשים לא רוצים את ה netgear, אבל אם המצב הוא שאכן לקוח קיים (NGN ו/או רגיל) יכול להינות מההטבה הזאת (שגם ככה אין פה התחייבות, אז לא בעיה אחרי זה לשנמך מהירות כדי לא לשלם יותר אחרי אותה חצי שנה), אז המלאי הקרוב של DLINK יגמר די מהר חח.