חבר שלי רוצה לקנות מסך, ולא נעים לו לשאול בעצמו.
השימושים העיקריים: משחקים במחשב, פלייסטיישן 3, אקסבוקס 360, צפיה בסרטים דרך Xtreamer Ultra - סרטי HD בלבד. הוא ( ) לא מתכוון להתעסק בכלל בתכני SD.
איך הסמסונג 51D550 לצורך השימושים האלה? האם יש משהו מומלץ יותר?
1. HD - איכות מצויינת - סרטים 1080P ו 720P נראה מדהים.
2. SD - סביר למרות שאצלי מחובר דרך קומפוזיט (פחות רלוונטי אני לא רואה סרטים סדרות ) .
3. תלת מימד - רואים סבבה לטעמי התמונה קצת חשוכה (יש לציין שגם כאשר בדקתי את הפנסוניק VT20 התמונה היתה קצת חשוכה) .
4. PS3- רואים מצויין בלי מריחות - שלא נדבר על האופציה של משחקים ב .3D
5. ניגון קבצמים דרך חיבור USB - כל קובצי MKV שהרצתי עד כה עבדו ללא בעיה - ממשק של תרגום והגדרות הוא מצויין לא ציפיתי לכזאת רמה למען האמת זה חוסך שימוש בסטרימר.
6.ניגון קצבים דרך רשת - בחיבור דרך כבל רשת סרטי MKV לא עולים למען האמת לא היה זמן לבדוק מדוע.
7. צבירות יש מעט - כאשר זה קרה הפעלתי שטיפה לבנה ל 5 דקות וזה נעלם . (הבנתי שבהתחלה יש רגישות מסויימת לצבירות) .
8. סאונד - לא יודע לומר הכל עובר דרך המגבר .
9.השתקפויות - זה החיסרון היחיד של המסך הנ"ל יש לקחת בחשבון שהמסך אינו מתאים לסלון מוהר מידי וכמובן שאסור שיהיה חלון ממול המסך כי זה בלתי נסבל. בכל אופן סרטים רואים בחדר חשוך כנל תלת מימד . שידורים רגילים בערוץ 2 נושא השתקפוית פחות קריטי ופחות מורגש מסרטים .
הערות:
עד שלא היתה לי פלזמה לא הבנתי באמת עד כמה התמונה בלפזמה שונה מ LCD וא LED קשה לי להאמין שאני אי פעם יחזור ל LCD.
ב LED התמונה יותר מאורת והצבעים יותר עזים אז בשימוש יום יומי דווקא הצבעים של הפלזמה נעים יותר לעין .
eliasfen
כשאתה רואה סרטים דרך כניסת הUSB הסאונד מועבר לרסיבר ואתה שומע משם?או שהסאונד מגיע מהמסך?
כמו כן , האם ניסית גם ריפים מלאים של בלוריי או רק MKV ?
לגבי PS3 , האם אין השהייה מורגשת בין הלחיצה על השלט לתגובה במסך ? בדקת את זה גם במשחקים מהירים?