משהו מוזר שקרה לי עם המקרן עכשיו
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
הדלקתי אותו, הדלקתי את הרסיבר ואז את הפופקורן. אחרי שכיביתי את האור הלכתי לשבת על הספה וראיתי תמונה מרוחת צבעים במקום את התפריט של הפופקורן. כיביתי את הפופקורן וראיתי שם התמונה המהבהבת של ה INPUTS מרוחת צבעים ככה שהבעיה היא לא בפופקורן. כיביתי את המקרן והדלקתי שוב ואותה הבעיה. כיביתי שוב. נתתי לו שתי דקות לנוח והדלקתי שוב. לאחר ההדלקה השניה זה עבד בסדר.
מישהו נתקל בבעיה דומה בעבר? יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? המקרן בן חודשיים. פאנאסוניק.4000.
לא קיבלתי את האחריות עם המקרן אבל ע"פ המוכר היא אמורה להיות בדרכה אלי בדואר. האם כדאי להשתמש בה כדי לבדוק מה היתה הבעיה?
תודה רבה
מישהו נתקל בבעיה דומה בעבר? יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? המקרן בן חודשיים. פאנאסוניק.4000.
לא קיבלתי את האחריות עם המקרן אבל ע"פ המוכר היא אמורה להיות בדרכה אלי בדואר. האם כדאי להשתמש בה כדי לבדוק מה היתה הבעיה?
תודה רבה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
הסיגנל מהפופקורן למקרן עובר דרך הרסיבר?
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

sagi1261,
כשפותחים את המקרן בלי רסיבר או כל מקור שהוא, ישנו חלון קטן למעלה שקופץ ומראה את כל המחברים שיש מאחורי המקרן.
אתמול, לאחר שזה קרה, דבר ראשון שעשיתי זה לכבות את הפופקורן. לאחר כיבוי הפופקורן, החלון הקטן התחיל לקפוץ למעלה אך גם הוא היה עם צבעים מרוחים. זה עדיין לא אומר שה HAND SHAKE עם הפופקורן לא זיעזע את המקרן. לאחר שגם כיבוי הרסיבר לא עבד, כיביתי את המקרן ותוך כדי שהוא בשלב הכיבוי, לחצתי שוב על כפתור ההדלקה (מה שאני יודע שאסור לעשות), המקרן בכל זאת המשיך להכבה ואז, כמו מחשב שעושה ריסטארט, התחיל בתהליך ההדלקה. גם אחרי סנריו זה, החלון הקטן של ה INPUTS הופיע עם צבעים מרוחים.
כיביתי שוב את המקרן ונתתי לו להכבות עד הסוף. חיכיתי כדקה או שתיים והדלקתי שוב. לא הדלקתי את הרסיבר או את הפופקורן עד שראיתי שחלון ה INPUTS קופץ למעלה ולא מציג מריחה של צבעים. לאחר מכן פתחתי את הרסיבר, פתחתי את הפופקורן והכל עבד כמו שצריך.
MartinHSabag,
1) מיותר (קרא את ההסבר המפורט שכתבתי ל sagi1261)
2) כנ"ל
3) הלואי ואני לא אצליח לשחזר את זה
טלHD,
כן
תודה רבה לכולם
כשפותחים את המקרן בלי רסיבר או כל מקור שהוא, ישנו חלון קטן למעלה שקופץ ומראה את כל המחברים שיש מאחורי המקרן.
אתמול, לאחר שזה קרה, דבר ראשון שעשיתי זה לכבות את הפופקורן. לאחר כיבוי הפופקורן, החלון הקטן התחיל לקפוץ למעלה אך גם הוא היה עם צבעים מרוחים. זה עדיין לא אומר שה HAND SHAKE עם הפופקורן לא זיעזע את המקרן. לאחר שגם כיבוי הרסיבר לא עבד, כיביתי את המקרן ותוך כדי שהוא בשלב הכיבוי, לחצתי שוב על כפתור ההדלקה (מה שאני יודע שאסור לעשות), המקרן בכל זאת המשיך להכבה ואז, כמו מחשב שעושה ריסטארט, התחיל בתהליך ההדלקה. גם אחרי סנריו זה, החלון הקטן של ה INPUTS הופיע עם צבעים מרוחים.
כיביתי שוב את המקרן ונתתי לו להכבות עד הסוף. חיכיתי כדקה או שתיים והדלקתי שוב. לא הדלקתי את הרסיבר או את הפופקורן עד שראיתי שחלון ה INPUTS קופץ למעלה ולא מציג מריחה של צבעים. לאחר מכן פתחתי את הרסיבר, פתחתי את הפופקורן והכל עבד כמו שצריך.
MartinHSabag,
1) מיותר (קרא את ההסבר המפורט שכתבתי ל sagi1261)
2) כנ"ל
3) הלואי ואני לא אצליח לשחזר את זה
טלHD,
כן
תודה רבה לכולם
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב, הבעיה משתחזרת מידי פעם. ממש מבאס. ממש לא בא לי להוריד אותו לקחת למעבדה.
היום, למשל, זה קרה לי בשתי הדלקות רצופות מבלי להדליק שום מקור או רסיבר. פתחתי רק את המקרן, וזה קרה. כיביתי, חיכיתי כמה דקות והדלקתי שוב רק את המקרן. התופעה חזרה. כיביתי שוב והפעם חיכיתי קצת יותר דקות. בהדלקה השלישית זה הסתדר
היום, למשל, זה קרה לי בשתי הדלקות רצופות מבלי להדליק שום מקור או רסיבר. פתחתי רק את המקרן, וזה קרה. כיביתי, חיכיתי כמה דקות והדלקתי שוב רק את המקרן. התופעה חזרה. כיביתי שוב והפעם חיכיתי קצת יותר דקות. בהדלקה השלישית זה הסתדר
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
בהחלט מצב מבאס.
תקלות כאלה שאינם מופיעות באופן עקבי וקבוע, הן הקשות ביותר לאיתור, והדבר נכון לכל מכשיר חשמלי.
אתה יכול לקחת את המקרן למעבדה, להשאירו במשך מספר ימים, והתקלה לא תתרחש.
ואז כאשר תקבלו חזרה הביתה בטענה שהכול תקין, זה שוב יופיע. (חוקי מרפי אמרנו?)
אצלי היה דבר כזה עם מחשב מדיה סנטר וגם רסיבר.
בכל אופן מקווה שבסוף הכול יסתדר על הצד הטוב ביותר ושתמשיך ליהנות מהמוצר שרכשת!
תקלות כאלה שאינם מופיעות באופן עקבי וקבוע, הן הקשות ביותר לאיתור, והדבר נכון לכל מכשיר חשמלי.
אתה יכול לקחת את המקרן למעבדה, להשאירו במשך מספר ימים, והתקלה לא תתרחש.
ואז כאשר תקבלו חזרה הביתה בטענה שהכול תקין, זה שוב יופיע. (חוקי מרפי אמרנו?)
אצלי היה דבר כזה עם מחשב מדיה סנטר וגם רסיבר.
בכל אופן מקווה שבסוף הכול יסתדר על הצד הטוב ביותר ושתמשיך ליהנות מהמוצר שרכשת!
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב, למי שזה מעניין, נראה לי שעליתי על העיניין.
הדבר חוזר על עצמו כאשר:
המקרן שלי מחובר לרסיבר ולרסיבר מחוברים ממיר של הוט ופופקורן. כאשר אני מכבה את המקרן לאחר שצפיתי בטלויזיה זה תמיד קורה.
אם, לפני הכיבוי, אני מעביר ברסיבר לפופקורן ורק אז מכבה את המקרן, זה לא חוזר על עצמו.
בינתיים זה מוכיח את עצמו. אם אני אגלה שזה לא העיניין, אני אעדכן.
הדבר חוזר על עצמו כאשר:
המקרן שלי מחובר לרסיבר ולרסיבר מחוברים ממיר של הוט ופופקורן. כאשר אני מכבה את המקרן לאחר שצפיתי בטלויזיה זה תמיד קורה.
אם, לפני הכיבוי, אני מעביר ברסיבר לפופקורן ורק אז מכבה את המקרן, זה לא חוזר על עצמו.
בינתיים זה מוכיח את עצמו. אם אני אגלה שזה לא העיניין, אני אעדכן.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

בעיה במקרן יחסית חדש
אני עדיין סובל מהבעיה ולא מצליח למצוא את הפתרון. זה לא קורה תמיד. הכל יכול להיות בסדר במשך כמה שבועות או אף חודשים אבל אז הבעיה חוזרת. כשהיא חוזרת, זה בדרך כלל קורה כמה כיבויים והדלקות ברציפות.
אמורה להיות לי אחריות לשנתיים. כדאי לבדוק את זה?
תודה מראש
אמורה להיות לי אחריות לשנתיים. כדאי לבדוק את זה?
תודה מראש