בואו נעשה סדר - האם יש תשלום מכס על יבוא SGSII מחו"ל או לא?
הרבה אנשים כותבים שלא שילמו כלום על יבוא סמסונג גלקסי ס 2 לארץ - דרך דואר רשום, DHL ועוד.
בעוד שאחרים דווקה מתלוננים על זה שכן שילמו מכס ומע"מ.
אני לא מבין? אין במכס כללים על מה לגבות ועל מה לא.
אני שואל כי אני רוצה להזמין מ EXPANSYS את המכשיר הנ"ל ומשלוח יתבצע דרך DHL.
תודה לכל העונים
תודה לכל העונים
אני הזמנתי בEXPANSYS דרך DHL, המכשיר הגיע אלי עם שליח תוך ימים בודדים ולא שילמתי כלום מעברgoshac כתב:הרבה אנשים כותבים שלא שילמו כלום על יבוא סמסונג גלקסי ס 2 לארץ - דרך דואר רשום, DHL ועוד.
תודה לכל העונים...
http://www.htmobile.co.il/vt142552.%D7% ... 1-expansys
מצד שני - מספר ימים לאחר מכן הם פירסמו התנצלות שלא יוכלו לשלוח שוב מכשירים לארץ...אז...לא הייתי סומך על זה יותר מידי... ייתכן שפשוט היה לי מזל של מתחילים
גל
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78903
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
עם DHL זה POT LUCK. כלומר, חוקית צריך לשלם ובממוצע זה בסדר, אלא שלפעמים אתה משלם מעט ולפעמים הרבה.
זה כ"כ רנדומלי שעל חלק מהמכשירים שיבאתי בעצמי (לא סלולר) שילמתי 500% ממה שהייתי אמור לשלם ועל חלק כלום ורבע. אין לי שמץ של מושג למה, ולפעמים זה מביא לי את הסעיף אבל בממוצע אני משלם בסדר למכס אזה זה בסדר. רק היום ואתמול העשרתי את קופת המדינה בלא מעט כסף...
זה כ"כ רנדומלי שעל חלק מהמכשירים שיבאתי בעצמי (לא סלולר) שילמתי 500% ממה שהייתי אמור לשלם ועל חלק כלום ורבע. אין לי שמץ של מושג למה, ולפעמים זה מביא לי את הסעיף אבל בממוצע אני משלם בסדר למכס אזה זה בסדר. רק היום ואתמול העשרתי את קופת המדינה בלא מעט כסף...