מתלבט בין מספר רסיברים בייבוא אישי מארה"ב
שלום לכולם,
בקרוב אסע לארה"ב ואני שוקל להביא איתי רסיבר:
האופציות הן:
Onkyo 1009
Onkyo 809
Denon 3311/3312 (כרגע יש לי דנון 3801, ואני שומר לדנון פינה חמה - אני פשוט לא יודע אם זה עדיין מוצדק)
כולם בטווח ה800-1200 דולר, ואני די בטוח שהתקציב לא יכול לחרוג מזה. חשוב לי תאימות לתלת מימד. לא שישי לי תכניות לשדרג מסך בזמן הקרוב, אבל חשוב לי שהרסיבר יהיה "פיוצ'ר פרוף".
אשמח לקבל המלצות או הסגות על הרסיברים הנ"ל, ו/או בעיות קריטיות באחד מהם שעשויים לגרום לי לשקול שנית. כמו כן, אם יש לכם רעיונות נוספים - אשמח לשמוע. אני מתכנן בחודש הבא סיבוב חנויות כדי לשמוע את הרסיברים, אבל הייתי מעוניין לקבל רושם על השוק.
דבר נוסף - אני רואה שעניין הייבוא האישי מארה"ב צובר תאוצה ופופולאריות, אך חשוב לי לוודא: האם אני צודק בהנחה שההבדל במתחים והצורך בשנאי לא משפיעים על איכות הצליל?
תודה רבה!
בקרוב אסע לארה"ב ואני שוקל להביא איתי רסיבר:
האופציות הן:
Onkyo 1009
Onkyo 809
Denon 3311/3312 (כרגע יש לי דנון 3801, ואני שומר לדנון פינה חמה - אני פשוט לא יודע אם זה עדיין מוצדק)
כולם בטווח ה800-1200 דולר, ואני די בטוח שהתקציב לא יכול לחרוג מזה. חשוב לי תאימות לתלת מימד. לא שישי לי תכניות לשדרג מסך בזמן הקרוב, אבל חשוב לי שהרסיבר יהיה "פיוצ'ר פרוף".
אשמח לקבל המלצות או הסגות על הרסיברים הנ"ל, ו/או בעיות קריטיות באחד מהם שעשויים לגרום לי לשקול שנית. כמו כן, אם יש לכם רעיונות נוספים - אשמח לשמוע. אני מתכנן בחודש הבא סיבוב חנויות כדי לשמוע את הרסיברים, אבל הייתי מעוניין לקבל רושם על השוק.
דבר נוסף - אני רואה שעניין הייבוא האישי מארה"ב צובר תאוצה ופופולאריות, אך חשוב לי לוודא: האם אני צודק בהנחה שההבדל במתחים והצורך בשנאי לא משפיעים על איכות הצליל?
תודה רבה!
אני יכול לתרום את דעתי , אני התלבטתי המון בין ה809 ל1009 ל3008 , אבל מאחר ולא היה לי תקציב ל3008 זה הפך לדו-קרב בין 809 ל1009 ולדעתי אין (כמעט) שום הבדל בינהם וברמת הצליל וההגברה אין הבדל כלל.כלומר, אם אין לך תכנון לעבור ל9.2 אז אין מבחינתך שום הבדל בין 809 ל1009.
אגב עוד טיפ , אני קניתי את ה809 בסוף ב799$ א קח בחשבון שזה מחיר שאפשרי להשיג .בנוסף , אם אתה מעוניין להשקיע יותר אז שווה יותר ללכת לכיוון של 3008 שאותו אני כבר ראיתי ב1149$ (חדש כמובן).
לגבי דנון אני לא יודע אבל מה שכן אולי ימהה יכולים להיות גם כן אופציה טובה מאחר והם מוציאים רסיברים חדשים עכשיו אז הדגמים היוצאים מן הסתם ימכרו במחירי שחיטה
אגב עוד טיפ , אני קניתי את ה809 בסוף ב799$ א קח בחשבון שזה מחיר שאפשרי להשיג .בנוסף , אם אתה מעוניין להשקיע יותר אז שווה יותר ללכת לכיוון של 3008 שאותו אני כבר ראיתי ב1149$ (חדש כמובן).
לגבי דנון אני לא יודע אבל מה שכן אולי ימהה יכולים להיות גם כן אופציה טובה מאחר והם מוציאים רסיברים חדשים עכשיו אז הדגמים היוצאים מן הסתם ימכרו במחירי שחיטה
תודה רבה על התגובות. המחיר של ה-1008 באמת נראה טוב, אבל מצד שני - באמת אין לי תכניות להגיע 9.2 ערוצים.
מישהו מכיר את הרסיברים של דנון? בכלל נראה לי שהם די נעלמו מהדיונים כאן... אני שם לב שרוב האנשים מדברים/קונים אונקיו או פיוניר. האם זה עניין של שיווק או תמחור נכון יותר של היצרנים/יבואנים הללו, או שבאמת יש הבדל באיכות?
מישהו מכיר את הרסיברים של דנון? בכלל נראה לי שהם די נעלמו מהדיונים כאן... אני שם לב שרוב האנשים מדברים/קונים אונקיו או פיוניר. האם זה עניין של שיווק או תמחור נכון יותר של היצרנים/יבואנים הללו, או שבאמת יש הבדל באיכות?
לטעמי ברמות הגבוהות של המגברים אין הבדלים באיכות.כל כמה שנים יש "אופנה" והיום פיוניר ואונקיו חזקים בפורום , היו תקופות שדנון וימהה היו יותר חזקים , סה"כ אם אתה קונה רסיבר ברמה גבוהה אז כל החברות האלו עושות עבודה טובה (בגדול) , אני אישית יכול להמליץ על אונקיו כי זה מה שרכשתי ואני מרוצה , אני יכול באמת באותה נשימה גם להמליץ על פיוניר כי אני מכיר את המגברים שלהם טוב מאוד ולדעתי בכל מה שקשור נטו בקולנוע ביתי הם מספר אחת - החיסרון שלהם הוא בנוחות המשתמש ובמאמץ שצריך להשקיע כדי להפיק מהמגברים שלהם את המקסימום.לגבי ימהה ודנון אני פחות מכיר אבל אני שומע דברים טובים במקומות אחרים עליהם אז אני בטוח שגם אצלם יש מגברים טובים מאוד.
לגבי ה1008 , לא ברור לי אם התכוונת לרשום 3008 וטעית או שבכוונה רשמת 1008 , בכל אופן לדעתי לקנות 808/1008 זו טעות מכיוון שבדור הזה היתה בעיה בעיבוד בוידאו והיא תוקנה בדור הנוכחי (809/1009).ושוב, אם 9 ערוצים לא רלוונטי לך אז אין שום הבדל בין ה809 ל1009.
ה3008 זו כבר קפיצת מדרגה רצינית קדימה בכל אספקט ולטעמי ביחד עם הSC35/7 של פיוניר הם מהווים את הטופ שאפשר להשיג עבור סכומים שפויים (כלומר יש יותר טובים כמו ה5008 אבל תוספת העלות לדעתי כבר לא כדאית ובעלויות כמו של ה5008 כבר קונים פרוססורים ופאוורים).
לגבי ה1008 , לא ברור לי אם התכוונת לרשום 3008 וטעית או שבכוונה רשמת 1008 , בכל אופן לדעתי לקנות 808/1008 זו טעות מכיוון שבדור הזה היתה בעיה בעיבוד בוידאו והיא תוקנה בדור הנוכחי (809/1009).ושוב, אם 9 ערוצים לא רלוונטי לך אז אין שום הבדל בין ה809 ל1009.
ה3008 זו כבר קפיצת מדרגה רצינית קדימה בכל אספקט ולטעמי ביחד עם הSC35/7 של פיוניר הם מהווים את הטופ שאפשר להשיג עבור סכומים שפויים (כלומר יש יותר טובים כמו ה5008 אבל תוספת העלות לדעתי כבר לא כדאית ובעלויות כמו של ה5008 כבר קונים פרוססורים ופאוורים).
מידי פעם המחיר יורד אפילו ל- 699$. פשוט צריך לחפש דילים...אוריאל כתב:אני יכול לתרום את דעתי , אני התלבטתי המון בין ה809 ל1009 ל3008 , אבל מאחר ולא היה לי תקציב ל3008 זה הפך לדו-קרב בין 809 ל1009 ולדעתי אין (כמעט) שום הבדל בינהם וברמת הצליל וההגברה אין הבדל כלל.כלומר, אם אין לך תכנון לעבור ל9.2 אז אין מבחינתך שום הבדל בין 809 ל1009.
אגב עוד טיפ , אני קניתי את ה809 בסוף ב799$ א קח בחשבון שזה מחיר שאפשרי להשיג ....
נערך לאחרונה על ידי teenet ב 19/07/2011 2:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
699$? אתה בטוח ? כי אני הפכתי את כל האינטרנט במשך כמה איזה חודשיים עד שהשגתי ב799$...אני יודע שהמחיר הרשמי הוא 1000$ ותכלס כולם מוכרים ב950$ ומעבר לזה יש מבצעים.teenet כתב:מידי פעם המחיר יורד אפילו ל- 699$. פשוט צריך לחפש דילים...אוריאל כתב:אני יכול לתרום את דעתי , אני התלבטתי המון בין ה809 ל1009 ל3008 , אבל מאחר ולא היה לי תקציב ל3008 זה הפך לדו-קרב בין 809 ל1009 ולדעתי אין (כמעט) שום הבדל בינהם וברמת הצליל וההגברה אין הבדל כלל.כלומר, אם אין לך תכנון לעבור ל9.2 אז אין מבחינתך שום הבדל בין 809 ל1009.
אגב עוד טיפ , אני קניתי את ה809 בסוף ב799$ א קח בחשבון שזה מחיר שאפשרי להשיג .......
כל הכבוד , גם אני קניתי מהם כשהוא יצא ואז הם הורידו אחת לשבועיים ליום אחד ל799$.teenet כתב:זה המחיר שבו אני קניתי מ- Newegg. אחת לשבועיים בערך הם מורידים את המחיר ליום....
טוב אם זה ככה אז לדעתי זה בלי ספק הרסיבר הכי משתלם כלכלית היום מבחינת עלות תועלת.
עקבתי אחרי השרשור הנ"ל והתרשמתי אבל למען האמת לא הצלחתי 2להבין דברים :
1. מחיר חול - חוץ ממחיר חו"ל יש מכס 34% מהמחיר + שנאי מתח ל 220 וואט + מע"מ (ואם אתםם עושים משלוחה מארה"ב אז גם הובלה יחסית לא זולה וגם מיסים נוספים של חברת המשלוחה כמו ups ) ?
אז לא הבנתי למה זה משתלם כל כך ? וגם אם אתם מביאים אתכם זה כלול במיסים + שנאי
נקודה חשובה לא פחות אין אחריות ואין למי לפנות אם המכשיר לא תקין נכון ?
לדעתי הכי משתלם לקנות יד 2 בארץ רסיברים שגם לא צריך להתעסק עם שנאים מחירים שפויים למשל רסיבר ימאהה 3800 מה פחות טוב בו מהאונקיו 1009 החדש תלת מימד (שטויות הרי ) נמכר סביב 4 K מה רע ?
סה"כ מדובר ברסיבר קולנוע ביתי זה לא מגבר מנורות או מגבר איכותי כל הרסיברים זה לא רמה לסאונד איכותי זה צעצועים עם כל מיני פיצרים כאלה וכאלה פרופורציות אנשים חחח ...
אז למה כל כך חשוב ?
1. מחיר חול - חוץ ממחיר חו"ל יש מכס 34% מהמחיר + שנאי מתח ל 220 וואט + מע"מ (ואם אתםם עושים משלוחה מארה"ב אז גם הובלה יחסית לא זולה וגם מיסים נוספים של חברת המשלוחה כמו ups ) ?
אז לא הבנתי למה זה משתלם כל כך ? וגם אם אתם מביאים אתכם זה כלול במיסים + שנאי
נקודה חשובה לא פחות אין אחריות ואין למי לפנות אם המכשיר לא תקין נכון ?
לדעתי הכי משתלם לקנות יד 2 בארץ רסיברים שגם לא צריך להתעסק עם שנאים מחירים שפויים למשל רסיבר ימאהה 3800 מה פחות טוב בו מהאונקיו 1009 החדש תלת מימד (שטויות הרי ) נמכר סביב 4 K מה רע ?
סה"כ מדובר ברסיבר קולנוע ביתי זה לא מגבר מנורות או מגבר איכותי כל הרסיברים זה לא רמה לסאונד איכותי זה צעצועים עם כל מיני פיצרים כאלה וכאלה פרופורציות אנשים חחח ...
אז למה כל כך חשוב ?
1. גם יחד עם המיסים, המחיר בייבוא מארה"ב עדיין זול בעשרות אחוזים.
2. אני לא מתכוון לעשות משלוח - אלא להביא בעצמי.
3. בעניין האחריות - אתה צודק, זה דבר בעייתי, למרות שיש בתרונות של אחריות בינלאומית, ביטוח וכו'.
4. אני מסכים בעניין היד-2, אבל - במחיר של רסיבר ברמת הביניים הגבוהה, חדש מארה"ב, אני יכול להשיג רסיבר מסדרה דומה, אך בן כמה שנים, גם ביד2. להלן הדוגמא עם הימהה 3800 שהוא כבר בן 3-4. ברבים מהמקרים האלה, גם קנייה ביד2 היא ללא אחריות.
2. אני לא מתכוון לעשות משלוח - אלא להביא בעצמי.
3. בעניין האחריות - אתה צודק, זה דבר בעייתי, למרות שיש בתרונות של אחריות בינלאומית, ביטוח וכו'.
4. אני מסכים בעניין היד-2, אבל - במחיר של רסיבר ברמת הביניים הגבוהה, חדש מארה"ב, אני יכול להשיג רסיבר מסדרה דומה, אך בן כמה שנים, גם ביד2. להלן הדוגמא עם הימהה 3800 שהוא כבר בן 3-4. ברבים מהמקרים האלה, גם קנייה ביד2 היא ללא אחריות.
אשמח לקבל פרטים על עלות קנייה של רסיבר חדש בארה"ב מהקנייה ועד הבית בשני מצבים :
1. אם משהו שמגיע לארץ מביא איתו
2. קנייה ברשת דרך אתר b& h למשל כל הפרטים כגון : משלוח ,מיסי משלוח למשל ups 200 ש"ח לפי ברור שעשיתי הם מחייביים דמי שמירה, דמי טיפול ,רשומון ובטחון + מע"מ 17% מכל הסכום כולל חישוב סכום ההובלה + 34% בנוסף קנייה ממיר מתח ל 220 , נקודה חשובה ביותר זה אישור מכון התקנים למוצר שמגיע עם ספק מתח של 110 וואט עלול גם לשלול את כניסתו לארץ (למעשה כל מוצר חשמלי מעל 50 דולר מחייב גם את אישור מכון התקנים מכוון שמתח החשמל בארץ שונה והמכון גם יכול לשלול את כניסתו לארץ למרות שניתן לקנות ממיר )
ואחרי כל זה המחיר לא נראה לי נמוך בעשרול אחוזים נכון או לא תעשו לי חישוב בבקשה ??
מה גם שקונים מוצר חדש בחו"ל לא ניתן לדעת אם הוא תקין כל מוצר חדש שנשלח למעשה עלול להגיע במידה מסויימת פגום כמו כל ייצור של מוצר
תקנו אותי אם אני טועה אשמח לקבל פירוט מחושב האם כדאי או לא לקנות
?
1. אם משהו שמגיע לארץ מביא איתו
2. קנייה ברשת דרך אתר b& h למשל כל הפרטים כגון : משלוח ,מיסי משלוח למשל ups 200 ש"ח לפי ברור שעשיתי הם מחייביים דמי שמירה, דמי טיפול ,רשומון ובטחון + מע"מ 17% מכל הסכום כולל חישוב סכום ההובלה + 34% בנוסף קנייה ממיר מתח ל 220 , נקודה חשובה ביותר זה אישור מכון התקנים למוצר שמגיע עם ספק מתח של 110 וואט עלול גם לשלול את כניסתו לארץ (למעשה כל מוצר חשמלי מעל 50 דולר מחייב גם את אישור מכון התקנים מכוון שמתח החשמל בארץ שונה והמכון גם יכול לשלול את כניסתו לארץ למרות שניתן לקנות ממיר )
ואחרי כל זה המחיר לא נראה לי נמוך בעשרול אחוזים נכון או לא תעשו לי חישוב בבקשה ??
מה גם שקונים מוצר חדש בחו"ל לא ניתן לדעת אם הוא תקין כל מוצר חדש שנשלח למעשה עלול להגיע במידה מסויימת פגום כמו כל ייצור של מוצר
תקנו אותי אם אני טועה אשמח לקבל פירוט מחושב האם כדאי או לא לקנות