הי,
ברשותי טלווזיית LED טושיבה, שמחוברת לרסיבר הרמן 260 ומשם למחשב ביתי - כרטיס מסך ATI 5450 -
תומך בבלו ריי מלא.
אני צופה בסרטים MKV בעיקר דרך תוכנת MPC-H ומקודדים של FFDSHOW לסאונד - התוכנה מעולה, ויש לה הורדת כתוביות אוטומטית שזה אחלא.
אישתי לא מסתדרת עם כל הבלגן הזה של להדליק וכו'. איזו תוכנה אתם הכי ממליצים לצפיה בקבצי MKV שכן תשתמש גם במעבד במחשב (זה מחשב חזק - הבנתי שMPC-H לא עושה את זה - ככה כתוב במדריך המצוין פה. זה בא על חשבון איכות?) וגם בכרטיס מסך ותהיה יותר ידידותית?
כמו כן, יש לי גם את תוכנת ArcSoft\TotalMedia Theatre 3 שמנגנת לי בדרך כלל בלו ריי מלא מכונן D:.
היא הרבה יותר ידידותי מMPC-H. הצלחתי לפתוח אותו גם לMKV, אבל אז הוא לא מוכן לנגן DTS וכו', ולא נותן לי לגשת לכרטיס קול בהגדרות כדי לבחור את האודיו המקורי מהסרט, וכן הוא לא מכיר בכתוביות שהורדו...נכון?
יש תוכנה אחרת טובה שיודעת לעשות את כל זה באיכות הטובה, וידידותית לסביבה?
אגב, יש פונק' בטלווזיה הזו שאני יכול לבדוק שאני באמת רואה 1080P? כלומר שהוא מזהה שזה HD כמו שהרסיבר יודע לזהות אודיו HD?
תודה, וסליחה על על השאלות...
נגן HD
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תנסה את התוכנה Boxee. חינמית, עובדת מצויין וידידותית מאוד למשתמש, כולל פורמטי אודיו חדשים. בלו ריי מלא, פשוט צפה בקובץ ה-M2TS הכי גדול שיש שם.
יש גם את המדיה פורטל, שהיא גם מצויינת ונוחה אבל צריך לעבוד קצת כדי להתקין ולהגדיר אותה.
יש גם את המדיה פורטל, שהיא גם מצויינת ונוחה אבל צריך לעבוד קצת כדי להתקין ולהגדיר אותה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"