מבחן טעימה על קצה המזלג- פולים בטעמים של אמיגו

פורום תערובות קפה וקליה ביתית, איפה לקנות, איך להכין ואיך לקלות
שלח תגובה
eliel1010 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1559
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 99 פעמים

שליחה #1 

אהלן אהלן לקוראים..
אני משתף אותכם בביקור קצרצר שערכתי באמיגו לאחרונה, שכרגיל היה ביקור מהנה עם אספרסו טעים...
אז נכנסתי על מנת לרכוש חצי קילו מתערובת קרמה שבידיוק יצאה מהקולה ונכנסה לשקית ובקופה קיבלתי מתנה קטנה ונחמדה- שקית של כ100 ג' קפה בטעמים- תמיד אמרתי לעצמי שזה דבר נוראי וכמשוגע קפה אמיתי אני לא מוכן להכניס דברים כאלה למכונה שלי.. אבל הפעם כנראה מהחום הכבד החלטתי לנסות.. :lol:
אני מצטער שאני דל בתמונות הפעם אז אני רק יתאר לכם את ההרגשה..
כשפתחתי את השקית של הפולים דבר ראשון יצא ממנה ריח חזק מאוד מאוד של שוקלד בטעם תפוז (הטעם שקיבלתי) מדהים כמה שהריח חזק! ומשכר... הפולים במראית העין נראים רגילים לגמרי מתערובת כלשהיא שניתן להבחין בה לפי צורת הפולים ורמת הקליה, הפולים מעט שמנוניים כנראה מהתמצית של הטעם שמוסיפים להם בזמן הקליה או לאחר מכן.
ועכשיו למבחן לטעימה, הוצאתי את הWPM מהארון כי כמובן אין סיכוי שאני יכניס למאצר משהו שהוא לא קפה אמיתי טרי ואיכותי :roll: ההמלצה שהתקבלה באמיגו היא לטחון פחות גס מאספרסו על מנת שיזרום מהר יותר ביציאה ועדיף עם חלב אז ניסיתי כמו שהמליצו, והתוצאה! מפתיע עד מאוד אבל זה באמת טעים!זה לא מזכיר קפה אבל בהחלט מזכיר שוקלד תפוז עם ניחוח חזק של שוקלד תפוז - בהחלט גיוון נחמד וטעים.. באספרסו לעומת זאת התוצאה מתחת לכל ביקורת = זה פשוט היה זוועה, ניחוח חזק ומשכר אבל טעם חמצמץ של תפוז שאיבד כל קשר לטעמו המקורי..

אז אני מסכם את החוויה כמומלץ בקפוצינו! בלבד! - אני בטוח שהנשים שלכם יאהבו את זה מאוד אז כדי לנסות עליהן קודם וככה הן גם יפסיקו להתלונן כל הזמן על הרעש והלכלוך שהמכונה עושה ויראו במכונה משהו טוב.. :lol:

תמונה

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #2 

עכשיו רשמית אתה יכול לתרום את ה WPM לכל מי שתרצה להתנקם בו...
what's next?

eliel1010 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1559
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 99 פעמים

שליחה #3 

:lol: :lol: :lol:
אני מזמן הבנתי שלמכור אותה לא כדאי כי המחיר שלה ממש מצחיק, אז השארתי אותה בידיוק למקרים כאלה, היא גם מעולה כמטחנה לבריקה :lol:

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #4 

בריקה בטעם תפוז....
אני הבנתי שהם שמים תמציות אחרי הקלייה - בטח אפשר גם לבד (אבל בטח לא צריך)
תעשה לגיברת שלך אספרסו עם אייריש קרים
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

יוסיסופר
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2220
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 193 פעמים

שליחה #5 

פעם ניסיתי לקלות קפה בטעמים.
הניחוח היה נעים,הטעם של הקפה לא הושפע לרעה,אבל גם לא לטובה.

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 679 פעמים

שליחה #6 

לא בטוח שאני מבין מה היתרון של העסק הזה, למעט גימיק שיווקי.

רוצים טעמים בקפה? אפשר להוסיף תמיד אחרי החליטה, עם שלל סירופים וטעמים שונים.
ואם כבר, אז אפשר להוסיף טעמים טבעיים ובריאים הרבה יותר מאשר חומרי טעם מלאכותיים.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

שלח תגובה

חזור אל “תערובות קפה וקלייה ביתית”