ניתוק מ-YES
לשם שינוי, אני דווקא לקוח מרוצה. אך בשל מעבר דירה (בכמה שלבים) אני הולך להיות בסב' 8 חודשים ללא צורך ביס.
מספר שאלות -
האם מישהו מהפורום היה במצב דומה?
האם כדאי להקפיא, או לבטל? (בהנחה שאני ללא התחייבות)
כמה זמן מראש מומלץ להודיע להם על הניתוק?
תודה
מספר שאלות -
האם מישהו מהפורום היה במצב דומה?
האם כדאי להקפיא, או לבטל? (בהנחה שאני ללא התחייבות)
כמה זמן מראש מומלץ להודיע להם על הניתוק?
תודה
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
האם אתה מרוצה מהתנאים שיש לך כרגע עם yes ? אם כן, הייתי שוקל להקפיא (למרות שיש מגבלת זמן על הקפאה - הייתי מסביר להם את המצב, ואולי הם יסכימו להקפיא לאורך כל התקופה). אם תתנתק, ותרצה להתחבר שוב, אף אחד לא יוכל להבטיח לך את התנאים שיש לך עכשיו, במידה שאתה מרוצה מהם.
אבל, אם אתה מקפיא את המנוי ויש ברשותך ממירים מתקדמים (Max, HD, MaxHD) אתה תצטרך לשלם עליהם מחיר מלא בזמן ההקפאה.
בנוסף, הקפאה (עם או בלי ממירים מתקדמים) עולה כסף, אז השאלה היא האם אתה רוצה לשלם פחות כסף או לא לשלם בכלל.
אבל, אם אתה מקפיא את המנוי ויש ברשותך ממירים מתקדמים (Max, HD, MaxHD) אתה תצטרך לשלם עליהם מחיר מלא בזמן ההקפאה.
בנוסף, הקפאה (עם או בלי ממירים מתקדמים) עולה כסף, אז השאלה היא האם אתה רוצה לשלם פחות כסף או לא לשלם בכלל.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אי אפשר אף פעם לדעת מה המבצעים שהולכים להציע. זה יכול להיות לטובתך, אבל זה יכול להיות לרעתך. הכל יחסי.
אצלי לדוגמא, אני יודע שכלקוח חדש לא הייתי מקבל את מה שיש לי עכשיו במחיר שיש לי עכשיו, גם אם זה היה בהתחייבות (כיום אני גם בהתחייבות).
אצלי לדוגמא, אני יודע שכלקוח חדש לא הייתי מקבל את מה שיש לי עכשיו במחיר שיש לי עכשיו, גם אם זה היה בהתחייבות (כיום אני גם בהתחייבות).
תתנתק.
ולו רק כדי למנוע את ההתרפסות שתדרש על מנת להאריך את תקופת ההקפה המקסימלית (שעומדת על 6 חודשים) לכדי שמונה חודשים.
כי אם אתה מתרפס לפני השטן או עושי דברו, אתה מצולק לכל החיים
רק לאחד מעשרת אלפים יש אשקרה תנאים טובים יותר כלקוח וותיק מאשר ההצעות ללקוחות חדשים - בכל שאר 9999 המקרים משתינים עליך בקשת בחברה אליה אתה מחוייב (הוט, יס, וואטאבר), כי אתה אסור באזיקים אליהם.
ולו רק כדי למנוע את ההתרפסות שתדרש על מנת להאריך את תקופת ההקפה המקסימלית (שעומדת על 6 חודשים) לכדי שמונה חודשים.
כי אם אתה מתרפס לפני השטן או עושי דברו, אתה מצולק לכל החיים
רק לאחד מעשרת אלפים יש אשקרה תנאים טובים יותר כלקוח וותיק מאשר ההצעות ללקוחות חדשים - בכל שאר 9999 המקרים משתינים עליך בקשת בחברה אליה אתה מחוייב (הוט, יס, וואטאבר), כי אתה אסור באזיקים אליהם.