הודעה פומבית לגלית נציגת יס בפורום
כמו ששמת לב השיחה שנוהלה בשבוע שעבר עושה לה הדים
מאז שבוע שעבר
את לא עונה למיילים לגבי שמו של המנהל הטכני הבכיר לדברייך
שהיה שותף בשיחת הועידה שקיימנו
אני פונה באופן פומבי פה בפורום ומבקש שתפרסמי את שמו המלא ותיאור תפקידו של המנהל ה"בכיר"
מצפה לתגובה מהירה
נתאי
מאז שבוע שעבר
את לא עונה למיילים לגבי שמו של המנהל הטכני הבכיר לדברייך
שהיה שותף בשיחת הועידה שקיימנו
אני פונה באופן פומבי פה בפורום ומבקש שתפרסמי את שמו המלא ותיאור תפקידו של המנהל ה"בכיר"
מצפה לתגובה מהירה
נתאי
עבד לאדוניי לבדו חופשי
yaacubo כתב:חוצפה לשמה.
היא לא חייבת לך דבר!...
חייבת זו לא המילה הנכונה
התחייבה בשמה על מילתה זו המילה הנכונה
ואם בענייני חוצפה עסקינן
אז חברת יס מוכיחה את עצמה כחוצפנית מאוד בהתייחסותה לטענות לקוחותיה
עבד לאדוניי לבדו חופשי
yaacubo כתב:מישפט השדה שאתה עושה לה כאן-זו החוצפה.
לא מתאים לך השירות שאתה מקבל מהם-תעזוב אותם....
משפט שדה זו לא המילה הנכונה
בסך הכל דורש מגברת גלית הנכבדת
רמת שירות עליה היא התחייבה במילתה שילה בכמה וכמה שיחות טלפון שעשתה אליי
אגב יס היא נותנת השירות
ואני הוא הלקוח
נדמה לי שיש משפט כזה בעולם-
הלקוח תמיד צודק
ולפחות צריך לברר מה טענות הלקוח
כנראה שסטנדרטים אלו של שירות
לא הגיעו אל מדינתנו שבלבנט
עבד לאדוניי לבדו חופשי
yaacubo לדעתי אתה טועה.
אם השר כחלון היה מקבל את הגישה שלך "לא מתאים לך השירות שאתה מקבל מהם-תעזוב אותם"
היינו נשארים במצב הקודם בו החברות הללו עשקו אותנו מחד, וכבלו אותנו בחוזים נבזיים מאידך.
לשימחתי הוא לא שוחח איתך קודם.
חברה אינה פטורה ממתן שירות טוב ואמין. היא כן חייבת תשובות ללקוחות שלה (ותשובות ולא "מריחות").
בארצות אחרות בעולם המערבי אין מצב שזה יקרה. שם יש תודעת שירות והחברה מרגישה מחוייבת לצרכן
לא פחות משהו מחוייב אליה.
ואם גלית עונה כשנוח לה ונעלמת כשלא נוח לה אז מן הראוי להגיב על כך בתקיפות.
אם השר כחלון היה מקבל את הגישה שלך "לא מתאים לך השירות שאתה מקבל מהם-תעזוב אותם"
היינו נשארים במצב הקודם בו החברות הללו עשקו אותנו מחד, וכבלו אותנו בחוזים נבזיים מאידך.
חברה אינה פטורה ממתן שירות טוב ואמין. היא כן חייבת תשובות ללקוחות שלה (ותשובות ולא "מריחות").
בארצות אחרות בעולם המערבי אין מצב שזה יקרה. שם יש תודעת שירות והחברה מרגישה מחוייבת לצרכן
ואם גלית עונה כשנוח לה ונעלמת כשלא נוח לה אז מן הראוי להגיב על כך בתקיפות.
etmr כתב:yaacubo לדעתי אתה טועה.
ואם גלית עונה כשנוח לה ונעלמת כשלא נוח לה אז מן הראוי להגיב על כך בתקיפות....
עבד לאדוניי לבדו חופשי
yaacubo כתב:יש דרכים אחרות לפנות לגברת וללא הפעלת לחץ חברתי גלוי מעל גבי האתר.לזה התכוונתי בביטוי:משפט שדה.
חוץ מזה-עצם זה שהיא מתקשרת איתך דרך האתר-זו 'אקסטרה' ולא צריך לנצל את זה להפעלת לחץ וכוח חברתי....
תאמין לי יאקובו
היה לה מספיק זמן ודרכים לחזור אליי בפרטי
מה שהיא לא עשתה
לצערי נאלצתי לפרסם הודעה פומבית פה בפורום
כנראה שזו הדרך היחידה לקבל תגובה ושירות הוגן במדינה שלנו
עבד לאדוניי לבדו חופשי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
העליהום הזה וההתלהמות, שלא לדבר על פניה ישירה לנציגת חברה זה לחלוטין נגד רוח השיתוף באתר.
אני חשבתי שהמטרה היא לשפר את המצב ולהגיע אולי לשינוי גישה, אבל עם פניות כאלה המטרה היחידה שאני רואה שיש כאן זה לנסות ולהוציא את החברה רע. במקום להתייחס לטענות שלנו, ברור לי שפשוט יסתכלו על שרשורים כאלה, יתרגזו ויעברו הלאה.
חבל מאוד על ההתנהלות הזו, זה לא תואם את אופי האתר. המטרה שלנו היא לא להוציא אף אחד דפוק או רע, אלא להביא לשיפור במצב ועם שרשורים כאלה אני חושש שאין שום סיכוי שיקחו מישהו כאן ברצינות וחבל.
אני חשבתי שהמטרה היא לשפר את המצב ולהגיע אולי לשינוי גישה, אבל עם פניות כאלה המטרה היחידה שאני רואה שיש כאן זה לנסות ולהוציא את החברה רע. במקום להתייחס לטענות שלנו, ברור לי שפשוט יסתכלו על שרשורים כאלה, יתרגזו ויעברו הלאה.
חבל מאוד על ההתנהלות הזו, זה לא תואם את אופי האתר. המטרה שלנו היא לא להוציא אף אחד דפוק או רע, אלא להביא לשיפור במצב ועם שרשורים כאלה אני חושש שאין שום סיכוי שיקחו מישהו כאן ברצינות וחבל.