בתור התחלה אני אגיד שזוהי השוואה ראשונית בלבד שהתבצעה בין 00:00-01:15 בוויליום נמוך, מחר אני אשב ואבצע את המבחנים יותר לעומק.
ולעניין:
מזה הרבה הזמן רציתי לבדוק את ה250 FISHER קשישה מול ה608 הצעיר והמדליק.
למי שלא יודע המגבר הוא של סבתי, והרבה זמן הוא עשה בעיות ולא נדלק, אז השבוע החלטתי שאני לוקח את המגבר הקשיש מסבתי ושולח אותו לתיקון.
אז לקחתי אותו ביום שישי, והיום, בשעה 22:00, החלטתי שלפני התיקון אני מחבר אותו לחשמל ולראות אם הוא נדלק, ולמרבה הפלא הוא נדלק!
מייד רציתי לעלות ולחבר אותו לדו-קרב מול האונקיו 608 שלי אבל כמובן, כדרכו של מרפי ידידי, ראו סרט במערכת ולא יכלתי לערוך את הדו-קרב המיוחל.
אז אמרתי מה אני אעשה בזמן הזה? איך אני אדע שהוא לא יעשה לי עוד בעיות? לקחתי זוג רמקולים ממערכת סטריאו של AIWA וחיברתי אותם למגבר ונתתי לו לרוץ כ-חצי שעה, והוא עמד בזה בכבוד בלי שום קריסות ובעיות.
לאחר המתנה של שעה וחצי שיסיימו לראות את הסרט למעלה(כזכור, השעה כבר 12 בלילה) חיברתי את FISHER קשישה לרמקולים הקידמיים שלי, POLKAUDIO TSI-400.
למרות שנורא רציתי לבדוק אותו, הייתי די סקפטי עד כמה מגבר בן 40 שנה יוכל לעמוד מול מגבר חדש מהמאה ה-21.
אז התחלתי, אמרתי אני אנסה כמה שירים ישראלים לראות איך הוא מתמודד, למען האמת? פה לא נפלתי. (אולי בגלל שזאת איכות MP3 פשוטה)
ואז חשבתי, מה לו ולשירים ישראלים? נעבור לדבר הבא. (כל השירים הבאים הם או קבצי DTS או קבצי FLAC)
התחלתי מדיסק של dire straits brothers in arms, שאותו אני מכיר היטב ופה היה ואוו אדיר!
הבמה הייתה רחבה בצורה מדהימה, הסאונד היה מדוייק, חם, ועוטף, ופעם ראשונה באמת שמעתי פרטים שלא שמעתי בעבר.
לאחר מכן עברתי לשיר Hotel calicornia של הEagles, ועוד פעם ואוו אחר גדול, הממזר הקשיש הזה יודע לתת בראש כמו שצריך, הוא פשוט משאיר את האונקיו 608 מאחורה.
המשכתי לשירים של Frankie Laine, והFISHER המשיך לתת בראש, פשוט מדהים!
עברתי לפסקול של שודדי הקאריבים, ומה אני אגיד? פשוט תענוג, הסאונד נהדר.
בשלב מסויים אחי(שבדרך כלל לא מתלהב מדברים כאלה) עלה למעלה, הסתכל ושאל אותי: "מה זה?!", אמרתי לו: "תכיר זה המגבר העתיק של סבתא, בוא תראה מה הוא יודע לעשות"
שמתי לו Dire Straits, והוא הופתע בגדול, הוא פשוט התלהב מהאיכות שהקשיש הוציא, וכמובן שהחיוך המתענג על הסאונד לא איחר לבוא.
אז עד כאן החלק הראשון, מחר בערב אני אכתוב סקירה יותר מעמיקה עם תמונות.
בינתיים 1:0 לFISHER הקשיש!
מקווה שנהנתם