Pulisci Disco Elettronico Antistatico - שווה משהו?
לא משהו
בזמן הצמדת המברשת לתקליט,כאשר הפטיפון עובד,
יש ללחוץ על הלחצן אשר אמור לבטל את החשמל הסטטי.
לא נוח להפעלה ידנית,ולא ממש מנקה .
השתמשתי בו בשנות ה-80,אז היה די נפוץ,
לא בטוח שהחשמל הסטטי יצא,אולי סתם גימיק ואולי לא,
אני לא מצאתי הבדל.
יש ללחוץ על הלחצן אשר אמור לבטל את החשמל הסטטי.
לא נוח להפעלה ידנית,ולא ממש מנקה .
השתמשתי בו בשנות ה-80,אז היה די נפוץ,
לא בטוח שהחשמל הסטטי יצא,אולי סתם גימיק ואולי לא,
אני לא מצאתי הבדל.
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
http://www.sleevetown.com/record-brushes.shtml
המברשת השניה משרתת אותי נאמנה כבר מספר שנים ללא שום בעיה. המברשת היא לשם ניקוי על יבש לפני ההשמעה. לניקוי יסודי אני משתמש בשיטה הרטובה שעליה כבר פתחתי שרשור בעבר ותוכל למצוא כאן.
המברשת השניה משרתת אותי נאמנה כבר מספר שנים ללא שום בעיה. המברשת היא לשם ניקוי על יבש לפני ההשמעה. לניקוי יסודי אני משתמש בשיטה הרטובה שעליה כבר פתחתי שרשור בעבר ותוכל למצוא כאן.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
- beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אני אילתרתי מכונת ניקוי תקליטים משואב אבק, כמה צינורות, מיקרופייבר ועם נוזלים בנוסחה הסודית והאנינה של חנן. חשבתי לקנות מכונה לניקוי, עד שראיתי אחת אצל חבר והיא עושה בדיוק מה שאני עושה. יותר מזה, הנוזל שהוא קונה ב-100 דולר הבקבוק מרגיש ומריח בדיוק כמו זה שאני עושה בבית. היות והוא מנקה איתו בשלב אחד, החשד שלי שזה תערובת של מים מזוקקים (80 אחוזים) איזופרופיל אלהכוהול (20 אחוזים) וכמה טיפות של TRITON 10X, שזה חומר המגדיל שטח פנים של נוזלים. יש דגם בסיסי מאוד של ניטי גריטי, שמוכרים אצל KABUSA, אבל הפתרון שלי נראה ועושה אותו הדבר.
באשר לתוצאות: קיבלתי אריך נגן משנת 1966, שהיו עליו כתמי עובש. אחרי הניקוי התלת שלבי שלי, הוא נראה חדש לגמרי ונמגן נפלא.
חבר הביא לי את "מקוסה מאן" של מאנו דיבנגו. הוא לא ניגן בכלל, המחט פשוט דילגה מעליו. אחרי ניקוי יסודי מאוד, הוא נראה חדש ומבריק ומנגן ללא רעשים. כנראה ניסו לנקות אותו עם סבון...
באשר לתוצאות: קיבלתי אריך נגן משנת 1966, שהיו עליו כתמי עובש. אחרי הניקוי התלת שלבי שלי, הוא נראה חדש לגמרי ונמגן נפלא.
חבר הביא לי את "מקוסה מאן" של מאנו דיבנגו. הוא לא ניגן בכלל, המחט פשוט דילגה מעליו. אחרי ניקוי יסודי מאוד, הוא נראה חדש ומבריק ומנגן ללא רעשים. כנראה ניסו לנקות אותו עם סבון...
דני בלר