שאלות בנוגע למקרן חדש...

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
linyotam פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 355
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

ברשותכם מספר שאלות, אשמח לקבל מכם תשובות :)

1. אני שוקל לקנות מקרן חדש. ההתלבטות העיקרית שלי הינה האם לקנות מקרן תלת-מימד או לקנות מקרן דו-מימדי. אני מתכנן לבצע את הרכישה דרך ארה"ב התקציב הוא עד 2000$ רק למקרן (ללא ממיר מתח אם צריך ומסך).

המקרנים העומדים על הפרק - 2D:
Epson Home Cinema 8350
Mitsubishi HC4000

לגבי התלת מימד - האם ישנם מקרנים ברמה גבוהה בתקציב שהגדרתי לעצמי או שאין בכלל טעם לחפש מקרנים מהסוג הזה כרגע (לפחות עד שהמחירים ירדו). ואם מישהו קצת בקיא בחדשות הטכנולוגיה בנושא הזה אז האם יש טעם לחכות למקרני תלת-מימד פאסיביים או אקטיביים במחירים נורמאליים או שמדובר על לפחות 5-7 שנים ואז כדי בעצם לקנות מקרן דו-מימד איכותי?

2. אני מעוניין לקנות מסך למקרן. שיהיה חשמלי וירד מהתקרה. וחשוב מכל שיהיה מתוח. הבנתי שיש מסכים מתוחים - הבעייה היא, שאין לי מושג איך הפיצ'ר הזה נקרא באנגלית ולכן, בחיפושים שלי אחר מסכים טובים באתרי קניה בארה"ב אני קצת הולך לאיבוד ואין לי מושג איך למצוא מבין המסכים את המתוחים...
אז אם יש לכם המלצות על דגמים ספציפיים זה ממש יעזור ואם תוכלו גם לכוון אותי איך מוצאים מסך מתוח חשמלי טוב זה כמובן, גם מאד יקל.

כמו-כן, האם עדיף לקנות מסכים סטטיים לקיר ובמה זה כרוך?

התקציב למסך הינו עד 1500$ - ועוד פעם, הקניה נעשית בארה"ב.

תודה רבה,
יותם.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #2 

שני המקרנים שציינת עולים סביב ה1000-1200 דולר, ב2000 דולר יש אופציות הרבה יותר טובות, מקרני 3D עולים כמה אלפי $$
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

linyotam פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

shuali כתב:שני המקרנים שציינת עולים סביב ה1000-1200 דולר, ב2000 דולר יש אופציות הרבה יותר טובות, מקרני 3D עולים כמה אלפי $$
...
אשמח לשמוע על המלצות למקרנים מומלצים בתקציב של 2000$ :)

omriht
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

אנחנו עברנו לאחרונה לפנסוניק ae4000 שנמצא ממש בקצה התקציב שלך אם אני לא טועה, (בארץ כ14,000 אבל אני מבין שאתה מסתכל בחו"ל)
באזור המחירים הזה כמו שאני מבין איו לו תחרות (יש עליו גם כתבה חיובית מאוד כאן ובcnet).
לגבי תמיכה ב3d, זה עוד רחוק מהמחירים האלו, ואם כן תמצא משהו כנראה שתתפשר בכל שאר הפרמטרים.
לגבי המסך- חשמלי הוא בדר"כ ביזבוז כלכלי (יעלה כ80% יותר מנגלל ידני) והבלאי שלו גבוהה יותר (כי נוטים לשחק איתו יותר). שווה רק אם באמת יש סיבה לפתוח אותו ולסגור כל הזמן (טלוויזיה קובעה מאחוריו לדוגמא)
אם אתה מחפש מסך מתוח- גם כאן הבעיה העיקרית היא תקציבית, הם נוטים לעלות פי כמה מהנגללים הרגילים. מה התקציב שלך למסך?
ושוב המלצה חמה מאוד למקרן של פנסוניק- ניחיד שראיתי שנותן לו פייט היה סוני בתצוגה של טופ אודיו, ועולה פי שתיים ממנו.

עומרי,

jukin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 757
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

המממ

שליחה #5 

ב2000$ הייתי הולך על אפסון 8700
והמסך שאתה מחפש (חשמלי מתוח) נקרא tab tensioned

linyotam פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

omriht כתב:אנחנו עברנו לאחרונה לפנסוניק ae4000 שנמצא ממש בקצה התקציב שלך אם אני לא טועה, (בארץ כ14,000 אבל אני מבין שאתה מסתכל בחו"ל)
באזור המחירים הזה כמו שאני מבין איו לו תחרות (יש עליו גם כתבה חיובית מאוד כאן ובcnet).
לגבי תמיכה ב3d, זה עוד רחוק מהמחירים האלו, ואם כן תמצא משהו כנראה שתתפשר בכל שאר הפרמטרים.
לגבי המסך- חשמלי הוא בדר"כ ביזבוז כלכלי (יעלה כ80% יותר מנגלל ידני) והבלאי שלו גבוהה יותר (כי נוטים לשחק איתו יותר). שווה רק אם באמת יש סיבה לפתוח אותו ולסגור כל הזמן (טלוויזיה קובעה מאחוריו לדוגמא)
אם אתה מחפש מסך מתוח- גם כאן הבעיה העיקרית היא תקציבית, הם נוטים לעלות פי כמה מהנגללים הרגילים. מה התקציב שלך למסך?
ושוב המלצה חמה מאוד למקרן של פנסוניק- ניחיד שראיתי שנותן לו פייט היה סוני בתצוגה של טופ אודיו, ועולה פי שתיים ממנו.

עומרי,
...
תודה רבה על ההמלצה של פנסוניק אני אבדוק את הנושא :)
לגבי מסך, ובכן, אני מודע לחסרונות מסך חשמלי.
הבעייה שהיא שכן יש טלויזיה מאחורה - ושלא מדובר במיקום קבוע, מתוכנן לעבור דירה עוד שנתיים שלוש. לכן, השיקול פה גם על תלייה ופירוק נוח.

תודה רבה!

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5005
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #7 

מה קנית בסוף ???
פרסם תמונות אם אפשר .

linyotam פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

movieman כתב:מה קנית בסוף ???
פרסם תמונות אם אפשר .
...
את האפסון 8700 ומסך חשמלי של דרפר 106 אינץ'
העלתי תמונות - הם הועברו כבר לפורום של מסחר בגלל שאחרי התמונות נפתח דיון שלם על ייבוא מחו"ל.

בכל מקרה, הסאב עדיין בדרך.
(קניתי גם רסיבר ורמקולים חדשים)

ברגע שהכל יגיע, ישנו שרשור של מערכות הקולנוע של החברים בפורום באודיו רב ערוצי.
ושם אפרסם את התמונות הסופיות :)

יותם.

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”