איך רכשתי 59d550 והתחרטתי כעבור שבועיים ....64d8000 נרכשה - יש תמונות
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
היי
הכל מתחיל כאן:
http://www.hometheater.co.il/vt143619.% ... 7%AA%D7%99
מדובר בטלויזיה טובה אך לא הייתי מרוצה או ליתר דיוק הפריעו לי שני דברים:
הדבר הראשון השתקפות ברמה בלתי נסבלת פשוט צריך לסגור חלונות כדי להגיע לתמונה טובה.
הדבר השני כמי שהגיע מ b750 היה קשה לי לקבל איכות תמונה פחותה , הגם שמדובר בירידה קלה באיכות.
עם הסעיף השני הייתי מסתדר (בכל זאת קבלתי תלת מימד + גודל גדול) אבל הסעיף הראשון היווה בעיה רצינית.
למזלי יש עם מי לדבר .....והטלויזיה מוחלפת ל פלאסמה 64d8000 שתגיע אליי בימים הקרובים.
מאמין ,, ראיתי ,קראתי , השוותי , חקרתי ומדובר באמת במסך מליגה אחרת .
נקווה שהכל ילך טוב.....
הכל מתחיל כאן:
http://www.hometheater.co.il/vt143619.% ... 7%AA%D7%99
מדובר בטלויזיה טובה אך לא הייתי מרוצה או ליתר דיוק הפריעו לי שני דברים:
הדבר הראשון השתקפות ברמה בלתי נסבלת פשוט צריך לסגור חלונות כדי להגיע לתמונה טובה.
הדבר השני כמי שהגיע מ b750 היה קשה לי לקבל איכות תמונה פחותה , הגם שמדובר בירידה קלה באיכות.
עם הסעיף השני הייתי מסתדר (בכל זאת קבלתי תלת מימד + גודל גדול) אבל הסעיף הראשון היווה בעיה רצינית.
למזלי יש עם מי לדבר .....והטלויזיה מוחלפת ל פלאסמה 64d8000 שתגיע אליי בימים הקרובים.
מאמין ,, ראיתי ,קראתי , השוותי , חקרתי ומדובר באמת במסך מליגה אחרת .
נקווה שהכל ילך טוב.....
נערך לאחרונה על ידי uris ב 21/07/2011 9:43, נערך 2 פעמים בסך הכל.
לא רוצה לקלקל לך את השימחה,אבל כשתגיע הפנסוניק 65VT30 שלא תיקלע פתאום למצב דומה
.
כמו כן מציע לך לחשוב גם לכיוון ה 65VT20(אם עדיין נשאר)
ביננו אחי-מי שמבין עניין בפלזמות(ואני אחד שכזה שמחזיק PIONEER נכון להרגע) יודע שסמסונג זה לא פנסוניק(בעיקר בדגמי ה HIGH END)
לא בדקתי מחירים של הגודל הזה,ואם תבדוק וההפרש לא יהיה משמעותי בין 2 החברות בגדלים האלו-מציע לך לחשוב טוב טוב לפני מעשה.
ביננו אחי-מי שמבין עניין בפלזמות(ואני אחד שכזה שמחזיק PIONEER נכון להרגע) יודע שסמסונג זה לא פנסוניק(בעיקר בדגמי ה HIGH END)
לא בדקתי מחירים של הגודל הזה,ואם תבדוק וההפרש לא יהיה משמעותי בין 2 החברות בגדלים האלו-מציע לך לחשוב טוב טוב לפני מעשה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
סחטיין אורי.
ברשותך, 2 שאלות:
1 - מה מרחק הצפייה שלך?
2 - האם יש שוני מהותי בין ההשתקפות של D8000 לזו של D550?
גם אני פוזל לכיוון ה-64 או ה-59 רק שיש הבדלים רציניים במחיר, ובעיה נוספת היא שלא קיים 59D8000 בדגם אירופאי (לפחות לא שאני ראיתי).
ברשותך, 2 שאלות:
1 - מה מרחק הצפייה שלך?
גם אני פוזל לכיוון ה-64 או ה-59 רק שיש הבדלים רציניים במחיר, ובעיה נוספת היא שלא קיים 59D8000 בדגם אירופאי (לפחות לא שאני ראיתי).
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
איפה אתה חי? VT30 גודל 65 תעלה 10,000 ש"ח יותר מהסמסונג.gordi כתב:לא רוצה לקלקל לך את השימחה,אבל כשתגיע הפנסוניק 65VT30 שלא תיקלע פתאום למצב דומה.
לא בדקתי מחירים של הגודל הזה,ואם תבדוק וההפרש לא יהיה משמעותי בין 2 החברות בגדלים האלו-מציע לך לחשוב טוב טוב לפני מעשה....
ההבדל בינהם באיכויות הם הבדלים של פסיק לכאן ולכאן.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
הD8000 מסך פנומנאלי ומהטובים בעולם עד כה.
uris, תתחדש
אני חי ב ISRAEL.טלHD כתב:איפה אתה חי? VT30 גודל 65 תעלה 10,000 ש"ח יותר מהסמסונג.gordi כתב:לא רוצה לקלקל לך את השימחה,אבל כשתגיע הפנסוניק 65VT30 שלא תיקלע פתאום למצב דומה.
לא בדקתי מחירים של הגודל הזה,ואם תבדוק וההפרש לא יהיה משמעותי בין 2 החברות בגדלים האלו-מציע לך לחשוב טוב טוב לפני מעשה....
ההבדל בינהם באיכויות הם הבדלים של פסיק לכאן ולכאן.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
הD8000 מסך פנומנאלי ומהטובים בעולם עד כה.
uris, תתחדש...
אתה צודק אבל בהסתייגות אחת:תלוי איפה אתה קונה.
ודרך אגב-מבירורים דיי אינטנסיביים שעשיתי-ההבדלים אינם פסיק.
זהו,יצאתי ואל תתחילו כאן בוויכוח
-
uris
- מורעל האתר

1) מרחק 3מטר (גג)AviBiton כתב:סחטיין אורי.
ברשותך, 2 שאלות:
1 - מה מרחק הצפייה שלך?
גם אני פוזל לכיוון ה-64 או ה-59 רק שיש הבדלים רציניים במחיר, ובעיה נוספת היא שלא קיים 59D8000 בדגם אירופאי (לפחות לא שאני ראיתי)....
2) בודאי ....שמיים וארץ....
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
uris -
ההשתקפות היא עד כדי כך בלתי נסבלת?! משפחתי בשיקולים אחר קניית ה51 D550
האם כדאי לשקול מחדש את סוגיית סמסונג - פנאסוניק?
האם כדאי לשקול מחדש את סוגיית סמסונג - פנאסוניק?
-
uris
- מורעל האתר

בסלון מואר פשוט זוועה.adirbooking כתב:uris -
האם כדאי לשקול מחדש את סוגיית סמסונג - פנאסוניק?...
ניחא בימי חול מגיעים הביתה בערב/לילה צופים בסרט ....הכל חשוך (אם כי גם פה היו רגעים שהתגעגעתי לתמונה של ה b750)
אבל אם חלילה רוצים לצפות במשהו בצהריים....לא טובבבבבב!
- hm32hm
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
ראיתי את ה 50VT20 - תמונה מדהימה. אבל יש לה השתקפות ובתור מישהו שרגיל ל LCD חסרה לי בהירות. אחרי הפעלת משקפי 3D המסך ממש כהה - למרות קונטרסט מקסימלי .
האם יש איזה שהוא דגם של PANASONIC עם בהירות גבוהה יותר ?
האם יש איזה שהוא דגם של PANASONIC עם בהירות גבוהה יותר ?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14351
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
זה אחד המינוסים היחידים של פנאסוניק. הבהירות שלהם כמעט חצי מהמתחרים.hm32hm כתב:ראיתי את ה 50VT20 - תמונה מדהימה. אבל יש לה השתקפות ובתור מישהו שרגיל ל LCD חסרה לי בהירות. אחרי הפעלת משקפי 3D המסך ממש כהה - למרות קונטרסט מקסימלי .
האם יש איזה שהוא דגם של PANASONIC עם בהירות גבוהה יותר ?...
לסלון מואר זו בעיה מהותית.
- hm32hm
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
אני מסכים. נמסר לי שב סדרת. 2011 של פנסוניק יש מודל שבו זה השתפר משמעותית.טלHD כתב:זה אחד המינוסים היחידים של פנאסוניק. הבהירות שלהם כמעט חצי מהמתחרים.hm32hm כתב:ראיתי את ה 50VT20 - תמונה מדהימה. אבל יש לה השתקפות ובתור מישהו שרגיל ל LCD חסרה לי בהירות. אחרי הפעלת משקפי 3D המסך ממש כהה - למרות קונטרסט מקסימלי .
האם יש איזה שהוא דגם של PANASONIC עם בהירות גבוהה יותר ?...
לסלון מואר זו בעיה מהותית....
יש איזה אתר שמשווה אוביקטיבית את. פרמטר ה brightness ?
Digitalversus. נראה חזק אבל אין שם את כל הפלסמות ואין את סדרת D של samsung.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
מרחק של 3 מ' גג ואתה הולך על מסך 64 אינץ?
אני מבין שאין שום צפייה בתכני SD אחרת לא ברור לי איך אתה מסוגל לצפות ממרחק כזה.
אם אני הייתי במקומך הייתי משאיר את ה-750 (לא הייתי רוכש כזה מלכתחילה אבל שיהיה) ואת ה-20,000 ש"ח (אני מעריך שזה המחיר של ה-64D8000) הייתי משקיע במקרן איכותי + מסך.
בתקציב כזה אתה יכול לרכוש מקרן איכותי כמו TW5500 + מסך מתיחה איכותי.
כבר ראיתי בפעולה את ה-65VT20. אין ספק שמדובר במסך איכותי ביותר אך החוויה של האיכות לא מחפה על העובדה שמדובר בתמונה גדולה מידי ב-SD ותמונה לא גדולה מספיק לצפייה בתכני HD לצפייה מ-3 מ'.
אם הייתי צריך לבחור בין 64D8000 (או כל מסך אחר בגודל דומה) לפלזמה פשוטה כמו 50C550 + מקרן TW5500 ומסך מתיחה, הבחירה מבחינתי היתה קלה (גם אם היה מדובר בעלויות זהות ולמיטב הבנתי האופציה של המקרן זולה יותר).
בכל מקרה תתחדש ותהנה.
אם אני הייתי במקומך הייתי משאיר את ה-750 (לא הייתי רוכש כזה מלכתחילה אבל שיהיה) ואת ה-20,000 ש"ח (אני מעריך שזה המחיר של ה-64D8000) הייתי משקיע במקרן איכותי + מסך.
כבר ראיתי בפעולה את ה-65VT20. אין ספק שמדובר במסך איכותי ביותר אך החוויה של האיכות לא מחפה על העובדה שמדובר בתמונה גדולה מידי ב-SD ותמונה לא גדולה מספיק לצפייה בתכני HD לצפייה מ-3 מ'.
אם הייתי צריך לבחור בין 64D8000 (או כל מסך אחר בגודל דומה) לפלזמה פשוטה כמו 50C550 + מקרן TW5500 ומסך מתיחה, הבחירה מבחינתי היתה קלה (גם אם היה מדובר בעלויות זהות ולמיטב הבנתי האופציה של המקרן זולה יותר).
בכל מקרה תתחדש ותהנה.
סיפרתי כאן בשבועות האחרונים על התלבטויותיי בין ה-50C550 וה-51D550. הביקורות נתנו ציונים יותר טובים ל-C הן באיכות התמונה והן בהשתקפויות. הלכתי לראות את שתיהן אחת ליד השניה בחנות ובאמת החסינות להשתקפיות משמעותית פחות טובה ב-D מאשר ב-C. לדעתי יש לזה קשר להוספת התמיכה ב-3D שקיים בדגם החדש אבל לא ב-C, יש לזה משמועיות.uris כתב:בסלון מואר פשוט זוועה.adirbooking כתב:uris -
האם כדאי לשקול מחדש את סוגיית סמסונג - פנאסוניק?...
ניחא בימי חול מגיעים הביתה בערב/לילה צופים בסרט ....הכל חשוך (אם כי גם פה היו רגעים שהתגעגעתי לתמונה של ה b750)
אבל אם חלילה רוצים לצפות במשהו בצהריים....לא טובבבבבב!...
בכל אופן - למי שלא ממש חשוב לו תלת מימד אני ממליץ בחום על ה-50C550. חסינות מעולה נגד השתקפויות (צריך להתאמץ לראות משהו משתקף, גם באור חזק; המסגרת לעומת זאת מבריקה ומשתקפת למרבה הצער) ואיכות תמונה מצויינת.
ידידי-כל מילה שכתבת כאן:בינגו!idan309 כתב:מרחק של 3 מ' גג ואתה הולך על מסך 64 אינץ?
בכל מקרה תתחדש ותהנה....
באמת כל הכבוד על הידע